• Dr Hofmann
    3.6k
    Da sebe poserem...Kad je postao naš trener, nisam bio oduševljen niti nešto previše zadovoljan.

Naravno da nakon jedne utakmice je suludo davati neke velike analize itd. Ali, ali, ali...Teško je ne primijetiti da je ovo ekipa, momčad i da to ima puno više smisla nego prošle, pa i pretprošle sezone, a vjerojatno je nešto tu i do trenera.
  • Marley
    4.6k
    giphy.gif

Cestitke gospodinu na uvjerljivom debiju, ma bit ce on super. Samo hrabro naprijed sefe!
  • skener
    5.5k
    Mario Kovačević širokog je osmijeha izašao pred novinare

- Znam što je Dinamo, nisam ja tu bitan, radim svoj posao najbolje što mogu kao što sam i drugdje radio. Meni je bio kao san proslaviti ovu pobjedu pred navijačima
  • rokikaciga
    3.8k
    Kova je tip covjeka koji pomogne starijim bakicama preci cestu preko zebre.
  • Kermit
    632
    Najveći plus po meni je to kaj je rekao nakon utakmice u kontekstu konkurencije u ekipi. To je nama falilo prošlih sezona.

Zdrava konkurencija te tjera naprijed.
  • Blueshadow86
    3.9k
    Košulja i kravata. Gospodin čovjek. To je trener najvećeg kluba u Hrvatskoj, a i daleko šire.
    Sit sam više one trening opreme i slično.
    I bravo za 3 boda na uvijek neugodnom gostovanju, to je najbitnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.