• ElDorado
    5.3k
    pa ak sam clan i kupio godisnju kaj nisam zasluzio 4 puta nekog povest na tekmu? Recimo nekog klinca?
  • Paggini
    64.2k
    za frendove i rodbinu :)ElDorado

Neka se uclane i imat ce bespla godisnje, toliko je jednostavno
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    nadam.se.,ali mislim da nece bodovi sjesti. Pocetnom 7.jos fik Sam bio u Puli kupi Sam drugi dres ,te poene.nikad nisam dobio . I onako ih je teško zaradit kakonje kolega gore vec rekao ,pa to još ne salju ni za Ono što te sljeduje
  • Kumerle
    1.1k

Ako ne dobiješ, pošalji ovdje upit: https://shiftonezero.notion.site/12b16b07941380f6b6d4c901aab8d65a

A možeš i mail na ako na ovaj link ne odgovore par dana.
  • ksapi
    5.6k
    Jesu se to prenijeli nepotroseni bodovi iz prosle sezone u novu?
  • NKDZ86
    5.3k
    10% da koliko sam skužio
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Ne znam dal je tko već stavil (onda isprike), al jeste li skužili kak su VIP obilazak stadiona digli s 1500 na 4000 (!!!) bodova...jebena inflacija
  • NB86
    17k
    Jel jos uvijek minimum na picu i hrani 10 eura za bodove ?
  • NB86
    17k
    Oce profunkcionirat popust na plavom korneru s godisnjom, ili se od toga odustalo ?
  • tom
    172
    Jako sam protiv termina pljačka i slično koji su se vezano uz cijene pive spominjali na drugoj temi, ali mislim da ipak treba konstatirati par stvari:

• Piva je ove sezone poskupila s 3,5 na 4 eura (bez čaše)
    • Ako nema vise popusta za godišnjake, a nigdje se ne spominje, to znaci da njima piva efektivno poskupljuje euro
    • Iako je na početku prošle sezone bilo rečeno da će se spustiti prag za skupljanje bodova čini se da je i dalje 10 eura
    • Jučer su na sjeveru djelatnice govorile da “danas još ne radi sustav za skupljanje bodova”. Kako je moguće da drugu sezonu sustava opet nesto ne radi prvu domaću utakmicu (koja nije ni 1. kolo nego 2.)

Druge dvije točke me osobno manje zanimaju ali vjerujem da ima ljudi koje zanima i koji predano skupljaju te bodove, uostalom klub je to uveo i pretpostavljam da je ideja da ljudi koriste.

Vise me zanima ne moze li se stvarno sa Zagrebačkom pivovarom dogovoriti da ta piva kosta 3,5 eura jer znamo o kakvoj je pivi riječ a imaju eksluzivititet, brending na čašama, reklame…

Je li moguce bar isposlovati da uz skeniranje loyaltyja bude cijena 3,5 eura pa da ljudi koriste loyalty čak i ako je prag takav kakav je pa se do 10 eura uopce ne skupljaju bodovi. Ili da se bar godišnjacima omogući ta pola eura niza cijena.

Ako moze @Papastrumf ili netko odgovoriti
  • Do kraja2023
    323

Ista stvar se dogodila prosle sezone na prvu domacu.
    Popust nije vrijedio, cijene su bile vece i chasles nije funkcionirao i odma iduca domaca tekma cijene su korigirane(supustene) i popust za gosnjake je proradio...
  • Arkada
    9
    Postoji li mogućnost naknadnog dodavanja bodova za utakmicu.Naime protiv Vukovara mi nije htjelo skenirati ulaznicu pa sam pušten sa strane bez skeniranja,tako da nisam mogao dodati bodove. Ili piši propalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.