• Beowulf112
    399
    Miereza.Jos se uvijek nadam da ima sansa da ga dovedemo.Beljo,Mierez i Bakrar zvuci odlicno za napadacke opcije
  • mrgud
    492
    Kule nek promaši 2 zicera opet će biti Kule panj ovdje.Ja i dalje sam uvjeren da bi se moglo Miereza dovesti ako bi se kule prodao
  • vjeko1701
    17k
    Generalno se debelo pretjeralo s temom Kuleta. Bilo bi bolje da se medu svima napravi neki reset. Nove sezona, sve ispocetka. Ajmo suditi i novopridoslicama i starosjediocima na isti nacin i na temelju doprinosa u ovoj sezoni. Kaj je bilo, bilo je.
  • Noel
    14.3k
    Samo nek Kule glavu sredi i fokusira se na nogomet, prošle sezone je sve bilo na njemu, kao što sam negdje napisao nedavno sve oči i nadanja i kritike su sad usmjerene prema Belji a to je idealno da Kule iz drugog plana radi ono što najbolje zna zabija.
  • El Madrigal
    541
    Ostavite se Kuleta više.
  • Bryan
    44
    Imamo dovoljno opcija u napadu. Beljo i Kule kao prve dvije opcije. Bakrar čeka,kao i Kulušić minute i priliku.
    Ja bi umjesto Zajca da dovedemo klasičnog zadnjeg veznog. Nekog da stoji kao prepreka onim sinoćnjim izgubljenim loprtama Mišića kad uđe u gužvu ili kad dvojica uđu u Villara i isčeprkaju mu loptu.
    Ali kako sad stvari stoje ,mislim da gotovo sve utakmice osim Eurolige trebamo igrat sa dvojicom od trojca Mišić,Villar,Ljubičić i Stojković ili Vidović ispred njih.
  • Ludovic IX
    9.4k
    Kule u ulozi super-sub-a nam je idealan. Boljeg od njega ne možemo naći ako on pristaje na tu ulogu. Nek zabije 10+ golova i to je ono sto nam treba i sto treba očekivati od njega.

Taman kad se protivnik umori, kule dobiva vise prostora nego bi imao da igra od početka i taman dobije 20% prednosti koje inače nebi imao.

Za tekme di ce bit prostora, bakrar kao zamjena za bijeg iza neprijateljskih linija. Po meni bi mierez bio overkill. Potencijalni problem ako ne bi bio u prvih 11.
  • Common Sense
    1.2k
    Kule je naš Ole Gunnar Solskjaer
  • Fatos Beqiraj
    19
    Ako stavis sesticu gubis onda jednu osmicu, nije to bas tako jednostavno , to je onda cijeli drugi sustav, gubis igraca prema naprijed
  • Ludovic IX
    9.4k
    ako njemu nije bilo ispod časti tu ulogu imat...
  • Crni86
    13.7k
    Zasto je Kule opet na ovoj temi?
  • Zagi
    11k
    Jer je Lisica odigrao dobro, a po nekom se treba istovariti.
  • Common Sense
    1.2k
    Moja procjena je da će Kule i Beljo na kraju sezone obojica skupit približnu minutažu i da će bit pregršt utakmica za obojicu. Od Belje očekujem manje minuta po golu iz razloga što je fizički jači, bolji u duelu, bolji u šutu glavom i zna pucati s obje noge.

Nadam se da će Kule strpljivo radit i biti maksimalno motiviran u prilikama koje će dobiti, bez srdžbe, uskogrudnosti i nadmenosti što je znao pokazivati prošle sezone.
  • Kujtim Shalla
    5.8k
    Ajmo ban svaki put kad se Kule spomene na ovoj temi bez da se ima pokrice i da je tema njegov transfer i da ima nešto konkretno. Ovo ubija u pojam baš da ni jedan dan da prodje a pojedinca imaju potrebu spominjao Kuleta ,dokle više spamanje i trolanje?
  • Nolifer
    12.1k
    Isto bih dao ban onome ko se istovaruje po Kuletu na ovoj temi, a Kule gine na terenu za Dinamo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.