• Gelipter
    3.5k
    @Majki-Papi2111 zapravo drži kafić, a 30 kn potroši kad zaboravi da je vlasnik dok je pod utjecajem psihodelije neke koja se puši iz zvučnika. Šalu nastranu, Majki-Papi2111 pouči nas svojim tehnikama potrošačkim jer meni, a mislim i velikoj većini ovdje troznamenkasta cifra novaca odleprša već pri zagrijavanju.

    EDIT: Kako nas Majki opet sve lijepo trolla.
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Recimo pelin u jednom kaficu je 1KMInfinity

    A di to ima pelin za marku da dođem i ja :lol:
  • Infinity
    15.2k
    di to ima pelin za marku da dođem i ja :lol:Navijač Dinama

    Ne znam zasto ti je to iznenadjenje :rofl: Bio sam u vise mjesta gdje je pelin marka.

    Moja lokacija nije za forum, al recimo da ti ne treba duze od dva, tri sata voznje. Ipak mislim da ti se kad uracunas gorivo vise isplati placati ga 1.5KM, a imas u trgovini po povoljnoj cijeni od oko 0.50KM po dozi :rofl:
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Ne znam zasto ti je to iznenadjenje :rofl: Bio sam u vise mjesta gdje je pelin markaInfinity

    Kod nas 2km, 2.50 isto ko i štok jeger.

    A pivo je valjda svugdje u Bosni u kaficima i klubovima 2.50KM :lol:
  • Majki2111
    2.6k
    Pa jednostavno. Ne ideš se napit nego provest s ekipom. Još u ekipi stekneš status dečka koji ne pije i odma će ti bez problema netko iz ekipe platit piće bez probelma.
  • Kwedi
    3.8k
    Poanta priče je da svako selo ima naglasak (i u Zagorju npr desi se da znaš ko je čiji,a selo uz selo) već ak Navijač ide fatat trebe u Doboj, neće ga pitat zbog naglaska (koji je sličniji i isti jer je iz Posavine te unutar sebe eventualne varijacije na temu) ”čiji si ti" jer mu ne piše na čelu otkud je, a i da se zna, sumnjam da bu mu itko pravio probleme.

    Ja s tvrdim zagrebačkim naglaskom od cijele BeHa nisam bio jedino u Tomislavgradu, Tuzli i Bijeljini te da ga jebeš nije me niko krivo pogledao, a kamoli kaj rekao
  • marcio amoroso
    32.4k

    Ma neće ti nigdje nitko ništa ako sam ne tražiš probleme.
  • Infinity
    15.2k
    Kod nas 2km, 2.50 isto ko i štok jeger.

    A pivo je valjda svugdje u Bosni u kaficima i klubovima 2.50KM :lol:
    Navijač Dinama

    Kod nas je pelin 2KM samo u diskoteci, negdje 1KM, vecina 1.5KM. Pivo zavisi o kojem pricamo. Ozujako i Karlovacko je 2KM, a u diskoteci 2.5KM, ali mi stvara preveliku glavobolju i ne mogu popiti vise od 6-7 tako da to ni u nuzdi ne pijem.

    Probaj u Sarajevu, pelin je 3KM :lol:

    Pa jednostavno. Ne ideš se napit nego provest s ekipom. Još u ekipi stekneš status dečka koji ne pije i odma će ti bez problema netko iz ekipe platit piće bez probelma.Majki-Papi2111

    Kod mene bi bio izopcen iz ekipe ako bi skontali da se slepas tu za 2-3 pica i nikad ne platis rundu.

    Nema te tko sta gledat krivo. Ja sam eto izlazio vise puta u taj Doboj, upoznao ljude, jebe se njima tko sam i sta sam, dosli su u provod kao i ja.
  • Kwedi
    3.8k
    Ma jasno, zato velim kaj Navijač veli da mu je Brčko 30 km jer su ostalo srpska mjesta. Onda nek čući doma ili ide van na benzinsku
  • Neki tip
    19.3k
    Ja s tvrdim zagrebačkim naglaskom od cijele BeHa nisam bio jedino u Tomislavgradu, Tuzli i Bijeljini te da ga jebeš nije me niko krivo pogledao, a kamoli kaj rekaoKwedi

    A "probao" si i Gacko? Preporučujem doživljaj. ;)
    Jedino mjesto gdje me ikada bilo pomalo i strah drugih ljudi, bez da sam išta napravio, osim što imam ZG tablice, je Gacko. Nisam bio ni sam. Prijatelj od 192cm i 100tinjak kg, bradat i krupan, a usput i Srbin iz Hrvatske (nutkao sam ga da prvi izađe pa reče da će sudeći po pogledima on još više najebat ak skuže da je "izdajnik" :lol: ), i ja, ćelavac od 185cm i 87kg, obojica pomalo s knedlom u grlu išli pišat. :lol: Doslovno su nam i djeca od 10ak godine na biciklima pokazivali tri prsta visoko u zraku. Tip koji je već krenuo s parkinga, ugasio je auto kad nas je vidio, spustio prozor, nalaktio se i buljio u nas pun prijezira. Nisam vidio nijedan jedini grafit u kojem netko nekog voli ili se zajebava. Sve je samo Kosovo, Srbija i Zvezda. Ukratko, ružan gradić u kojem sam osjećao samo nelagodu.
  • Majki2111
    2.6k
    Ma dobro nije da žicam. Uvijek ja imam pare za sebe... Ja ako za sebe na plaćam alkohol ne osjećam potrebu da za druge platim.
  • Kwedi
    3.8k
    A "probao" si i Gacko? Preporučujem doživljaj. ;)Neki tip sa Zapada

    Kad sam išao iz Foče s raftinga u Herceg Novi.
    :smile:
  • Eduardo
    17.6k
    šta te briga tko što pije? Ako ćeš platiti piće onda plati pa taman netko uzeo pivu, votku, sok ili ocat. Još najbolje da diktiraš ljudima šta da piju.
  • Majki2111
    2.6k
    Aha ne. Nije to u našem drustvu tako. Većinom svako za sebe plati.
  • Infinity
    15.2k
    Ma dobro nije da žicam. Uvijek ja imam pare za sebe... Ja ako za sebe na plaćam alkohol ne osjećam potrebu da za druge platim.Majki-Papi2111

    Ne moras zicati, al dobro, vidim da ne razumijes pa mi nema smisla objasnjavati.

    Ma jasno, zato velim kaj Navijač veli da mu je Brčko 30 km jer su ostalo srpska mjesta. Onda nek čući doma ili ide van na benzinskuKwedi

    A ni to Brcko nije hrvatsko, mada tu zivi jako puno hrvata. Inace, jako lijep grad, cist prije svega. Nisam nikad izlazio tu, ali sam bio dosta puta poslovno. Ljudi ljubazni i susretljivi.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.