• Mr Anderson
    13.2k
    Sretan 27. rođendan našem prvom golmanu. Da uhvati pravu formu i da ga zaobiđu ozljede.
  • De Oliveira
    1.6k
    Sretan rodjendan Neva
  • Marley
    4.6k
    Sve najbolje Ivane.
    Neka ti uslijedi sezona zivota, neka napokon zapocne taj sretni niz u Dinamovom dresu. I neka potraje godinama.
  • Pacho
    3.3k
    Nadam se da mu torta nije ispala iz ruku
  • NitkoBitan
    29.9k
    Nadam se da mu torta nije ispala iz rukuPacho

Aj u k :rofl:
  • Dinaminjo
    1.5k
    Clean sheet
  • rokikaciga
    3.8k
    Neva danas siguran. Ovo trazimo od naseg golmana. Tih par udaraca da sigurno obrani, bez odbijanaca, s nogom u loptama vise manje siguran. Bez nekakvih nesigurnosti. Jako lijepa predstava
  • Crni86
    13.6k
    imao je i dobru cetvorku ispred sebe. Sergi i mckenna bi rade metak primili nego gol.
  • rokikaciga
    3.8k
    Naravno. I to je isto bitno. Moze ti na golu stajat Yashin ako su ti stoper Nizic i Maloca...jebo si jeza
  • Crni86
    13.6k
    mislim da nevi ful znaci i zbog ssmopouzdanja s obzirom kakav je i kakvih je godinu dana imal.
  • Toni90d
    2k
    Jesam ja jedini koji vidi da Nevistić ima ogroman problem sa sudjelovanjem u igri? Dvije-tri situacije gdje ga obrambeni igrači zovu i puštaju loptu da je on pokupi ili izbije, od njega nema reakcije, onda nastane panika kod nas i izbijanje lopte jer je protivnik već na leđima i u trku za loptom. Mislim da sam ga danas prvi put vidio da je u blizini centra pokupio neki otpadak nakon kornera, da zadnji igrač nije morao još trčati po loptu.

Sljedeće, nakon kornera, čuvanje lopte, kao da vodimo 2-0 u 90. min. a rezultat je 0-0 u to trenutku, brzi pogled i ajmo u kontru.

Pohvale za obrane, nadam se da će mu se podignuti samopouzdanje nakon čiste mreže. Možda mu netko može objasniti da krene gledati nogomet i druge golmane kako sudjeluju u igri i istu ubrzavaju.
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Sljedeće, nakon kornera, čuvanje lopte, kao da vodimo 2-0 u 90. min. a rezultat je 0-0 u to trenutku, brzi pogled i ajmo u kontru.Toni90d

To ovisi i od nasih igraca. Nece sigurno baciti loptu bilo gdje samo da bi izgledalo da mu se zuri…
  • Crni86
    13.6k
    istina ali ima jako velik problem sa tim. On jednostavno nikad ne zuri, ne prepoznaje situaciju. Jednostavno nema feeling i pregled igre za to (jasno nekad je takticki bolje da lopta ne ide brzo)

Isto tako danas ga mckenna zove da izade po loptu njega nema. Jos odise laganom nesigurnoscu, a sigurno mu treba i da se uigra jos sa deckima
  • Mihael2305
    231
    Ne znam jesmo li gledali istu utakmicu ali kolko vidim ne, jučerašnje izbijanje iz svog prostora 0/2, vidlo se da je htio izbit sto dalje ali svaki put mu je završila 10-15m dalje. Svakako dobar golman al treba poraditi na izbijanju iz svog sesnaesterca.
  • Zg123
    2.2k
    [Jesam ja jedini koji vidi da Nevistić ima ogroman problem sa sudjelovanjem u igri? Dvije-tri situacije gdje ga obrambeni igrači zovu i puštaju loptu da je on pokupi ili izbije, od njega nema reakcije, onda nastane panika kod nas i izbijanje lopte jer je protivnik već na leđima i u trku za loptom/quote]

Istina, ovo sam i ja primjetio. Sad da li je u pitanju losa komunikacija ili je to ipak Nevisticev problem rekao bih ovo drugo jer se njemu to i prosle sezone dogadjalo, ocito ima problema sa citanjem igre
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.