• Paggini
    62k

Slažem se, meni osobno Bakrar i Lisica su, što se tiče dolazaka, jedina dvojica za koje ne bih davao ruku u vatru, niti sam nešto prezadovoljan što su došli. Sa Soldom, nakon priprema, sam li-la, vidim stvaran potencijal, obrambenu odgovornost i smirenost, ali opet - to je Soldo hahah.

Za sve ostale sam siguran da će biti izvanredni.
  • Sbkbbb
    431
    Bar nas vise nece povezivati sa Bakrarom svaki prijelazni rok :sweat:
  • JMastermind
    887
    Gledajte to s pozitivne strane.

Ovi cigane 500k na 36 rata na Diners za nekog tko bi im trebao biti prvi stoper.

Mi dajemo milijun za trećeg napadača.

Ha da.
  • tp1997
    1.8k
    LisicaPaggini

Nekako očekujem da će se Boban ipak odlučiti za još jedno desno krilo kako prijelazni rok bude odmicao, ako Lisica ovako nastavi, jer stvarno je najmanje pokazao od svih novopridošlih igrača, ničime ne odskače.
  • hardek
    5.4k
    Ne vjerujem da bi platili milju eura isključivo za 3. napadača. Nešto mi govori da će Bakrar osim kao rotacija u napadu biti korišten i kao rotacija na desnom krilu. Brz, fizički moćan, direktan i odličan u presingu, sve to mi nekako govori da je Boban sa Bakrarom jednim potezom htio riješiti 2 problema.

Na kraju krajeva tako stvari i funkcioniraju danas u modernom nogometu, praktički ne postoji klub na svijetu koji u rosteru ima 3. klasičnog centarfora nego to bude polivalentan ofenzivni igrač.
  • Cif
    439
    drugi napadač ne treči
  • Mikina lijeva kopačka
    163
    Lisica ovako nastavi, jer stvarno je najmanje pokazao od svih novopridošlih igrača, ničime ne odskače.

Nismo jednu natjecateljsku tekmu odigrali. Čekaj
  • skener
    5.5k
    Maksimirski vezist Marko Bulat ovoga je tjedna završio svoju epizodu u Dinamu i karijeru će nastaviti u poljskom Rakowu.
  • Jurki
    18.7k
    definitivno od Bulata sam ocekival puno vise.
    Do loma noge obecaval.. nakon toga osim udarca nema nista.
    Nije se kod vise trenera uspjel nametnuti.. najbolje za njega i za Dinamo.
  • skener
    5.5k
    Jesmo dobili bar nešto za Bulata?
  • Droljo
    19.9k

Prst u pak - dinamo prvak!
    Šalu nastranu, i mene zanima koliko smo ušićarili..
  • hardek
    5.4k
    Tipujem na 500 000 + 25% od sljedećeg transfera
  • Common Sense
    1.2k
    Ne znam zbog čega smo toliko zapeli za tog Bakrara, imam osjećaj da smo potrošili milijun eura na odštetu za zujalicu poput Emrelija.
  • Jurki
    18.7k
    Citam komentare na fb objavi kluba za Bulata.. ljudi ili ne razumiju nogomet ili su fakat mutavi i glupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.