• Pacho
    11.9k
    Masnokosi izbornik nagovara igrace da odlaze iz perjanice hrvatskog klupskog nogometa u kojem svake godine igraju LP/EL. Tragikomicno. Vjerojatno ljecenje kompleksa, jer je i sam u tom HNL-u kao igrac i trener bio prolaznik.
  • Common Sense
    1.3k
    Em je tam uzasni pritisak, em te za svaku glupost plujej, em ti se odma preti.

Em narod na vse zabi gda pečenka zadiši.
  • FazeN
    4.7k
    Masnokosi izbornik nagovara igrace da odlaze iz perjanice hrvatskog klupskog nogometa u kojem svake godine igraju LP/EL.Pacho

Ne vjerujem da bi ga nagovarao da napusti Hajduka da je tamo branio :)
  • vjeko1701
    21.6k
    Ne, nagovori idu prema Hajduku a u isto vrijeme van Dinama. Tako barem kruže neke priče.
  • Nogo
    9.5k

Neće ni masnokosi još dugo na klupi. Iskreno, jedva čekam da ode.
  • Pacho
    11.9k

Ako je tako, nadam se da ce Zvone i u vezi toga krenuti u samaranje.
  • Dudu 9
    944

Odvratan lik, jedva čekam da odjebe iz reprezentacije.
  • Pacho
    11.9k

Tesko mi je uopce naci rijeci za opisati koliko mi se gadi to govno. Iskompleksiran, a narcisoidan.
  • CastAway1986
    4.7k
    Livi je sam kriv sto je odabrao te divljake..Gledam jučer Kotarskog koliko lik samopouzdanja ima , napravi kiks i umalo prime gol ali njega to ne jebe dva posto jer minutu poslije dribla suparnickog napadaca i dobiva ovacije publike..
  • Filip85
    1.2k
    Jel to ozbiljno ? Mislim na ovaj dio oko Hajduka...
  • Nogo
    9.5k

Ja mislim da će naš Kotarski uskoro biti Čavlina samo da glavu malo sredi. Ima sve predispozicije za top vratara.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    kotarski je druga prica ,brabio je i on u grckoj ligi,pritisak i sve. Ali je usao u legendu. Onakve komentare navijaca dugo nisam procitao. Ono sto vec sad radi ovdje u danskoj je jebeno . Pohvale koje prima i nacin na koji brani ,svaka mu cast. Kompletna golman i po meni bolji od Livija
  • Lynx17
    4.5k
    kotarski je druga prica ,brabio je i on u grckoj ligi,pritisak i sve. Ali je usao u legendu. Onakve komentare navijaca dugo nisam procitao. Ono sto vec sad radi ovdje u danskoj je jebeno . Pohvale koje prima i nacin na koji brani ,svaka mu cast. Kompletna golman i po meni bolji od LivijaKujtim Shalla

Kotarski ce iz Danske u PL (Engleski, naravno).
  • Dudu 9
    944

A prodaje u javnosti priču kako je skroman, ponizan, itd.
  • miro
    8.2k
    Ova priča s Livijem i njegovom glavom...

Ne zagovaram tu opciju, ali kladim se da dođe natrag i doživi punu podršku u klubu i na tribinama, kako bi postao opet jedan od najboljih golmana na svijetu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.