• Mr Anderson
    13k
    Prvi put se uopće susrećem s gemištom u limenci.mlinchica

To nisam skužio, ali sam vidio u subotu na tribini lika kak nosi gemišt u onoj plastičnoj čaši od pol litre.
  • Sajla
    11.1k
    ak se ne varam, iz limenke se toči u te čaše, kao i druge stvari koje su u bocama. zato mislim da nema smisla zafrkancija s limenkama kad ionako toče - bolje da imaju vino i vodu i rade gemište kak se spada.
  • BluePhone67
    5.2k
    dobro si to rekao, oni koji trebaju pričati znaju tko je Goran i što je sve napravio zato i šute.
  • Mr Anderson
    13k
    oni koji trebaju pričati znaju tko je Goran i što je sve napravio zato i šute.BluePhone67

Ne isplati ti se borit s njima, u pozadini svega čini mi se da mu je najveći grijeh kaj je član Možemo i automatski mu ovi brišu sve kaj je korisno napravio prije.
  • Mr Anderson
    13k
    bolje da imaju vino i vodu i rade gemište kak se spada.Sajla

Apsolutno...ne sjeda mi baš gemišt u limenci.
  • Papastrumf
    17.7k
    bolje da imaju vino i vodu i rade gemište kak se spada.Sajla

Ne znam kako se nisu sami toga sjetili :smile:
    Ne smiju, majstore, ovo je jedini način.
  • Mr Anderson
    13k
    Ne smiju, majstore, ovo je jedini način.Papastrumf

Zbog postotka alkohola u vinu ili nekaj drugo?
  • Papastrumf
    17.7k

Jedan od razloga, da.
  • don
    14.5k
    šuti i on, ovdje se javi samo kada se prston dirne u "njegove ljude".
  • Papastrumf
    17.7k
    šuti i on, ovdje se javi samo kada se prston dirne u "njegove ljude".don

Đulić i @BluePhone67 ne mogu biti dijametralno suprotniji po svakom pitanju, a najviše onom političkom tako da se teško može svrstati u njegove ljude :rofl:
  • Pacho
    2.5k

Mnogi su napravili sjajne stvari u zivotu pa kasnije usrali. Ako se pokaze da je sudjelovao u malverzacijama onda ga treba drzati sto dalje od kluba.
  • don
    14.5k
    čitati između redova, ili barem pogledat njegove zadnje upise, odnosno temu istih.
  • BluePhone67
    5.2k
    Ma pusti ih, ja ih krstim a oni prde, ja o Dinamu a oni o politici. Ako je kriv, zna se kaj ga slijedi. Što se tiče Dinama tu mu skidam kapu.
  • Noel
    13.6k

Rijetki forumaš sa kojim se većinom slažem i kojeg poštujem ali ismijavanje nečijeg doprinosa/ne doprinosa je baš djetinjasto i nepotrebno. Ponajviše jer ne zna tko se krije sa druge strane. Budi ponosan na svoj doprinos imaš pravo na to, poštuj tuđi nismo svi isti.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Kako se mjeri tko je veći navijač Dinama ?BluePhone67

Ovo pitanje i mene zanima. Jel se mjeri po tome možda koliko je ko donio za slobodu kluba ili na koji se i kakav način, koliko suprostavio Mamiću ili se ne mjeri po ničemu jer ne postoji nešto s čime bi mogli izračunat tko je i koliki dinamovac zapravo.

Ja osobno znam tko je Goran što je sve dobro donio Dinamu itd. ZBluePhone67

Sve 5, znam i ja priv.dost ljudi, dio od tih vole Glavu, al su cijeli rat bili na frontu i navijali za Dinamo, bili i jesu članovi kluba i pohode utakmice i dalje, i iz vremena dok još Mamić nije mogao prismrdit i biti ono što je postao kroz godine, jel to znači da oni nisu Dinamovci?

Za tebe ne znam tko i što si. Slobodno se pohvali pa ćemo mjeriti tko je veći od vas dvojeBluePhone67

Bolje nemoj, glava bi te zaboljela kada bi me upoznao. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.