• NORTE
    17.8k
    Zna li se datum prodaje karata za Osijek?Mihael2305

Ako misliš na gostujući sektor to bi pretpostavljam sve moglo ići za članove BBB, a Nk Osijek bi mogao imati slobodnu prodaju ulaznicu (za bilo koga) za sve ostale tribine koji dan pred utakmicu.
  • cron1ck
    1.8k

Jakirović me poslao trenirati s juniorima na umjetnu travu, pa mi je pukla metatarzalna kost, kaže Bočkaj, koji je raskinuo s Dinamom i došao u Varaždin. Igra u prvih 11 večeras protiv Santa Clare (20 sati)

Krapinski kraj nekad je bio svojevrsni bazen za varaždinski nogometni klub, no u zadnjih desetak godina to se promijenilo. Većina igrača iz Zagorja kao pioniri ili kadeti završe u Dinamu.

Tako je bilo i u slučaju Petra Bočkaja, danas 29-godišnjaka, koji je kao mladić otišao u Dinamo. Igrao je na Maksimiru, seniorsku afirmaciju stekao je u zaprešićkom Interu, zatim nastupao za Lokomotivu i Osijek, a potom se vratio u Dinamo.

Ovog ljeta raskinuo je s "modrima", stigao u "barokni grad" i potpisao za Varaždin, koji večeras od 20 sati protiv portugalske Santa Clare igra prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

- Baš uživam u Varaždinu. Ekipa je ostala na okupu, a nas nekoliko novih koji smo stigli dobro smo se uklopili. Iznenađen sam koliko su igrači posvećeni i koliko dobro rade na treninzima. Imamo sigurnost u zadnjoj liniji, a prema naprijed puno radimo i vjerujem da ćemo biti još bolji nego prošle sezone - kaže nam Bočkaj.

Rijetko istupa u medijima i nije sklon davanju izjava, no za nas je napravio iznimku.

- Više volim da teren govori umjesto mene - kaže Bočkaj, iza kojeg je turbulentna sezona u Dinamu.

Mnogi su pisali da je nespreman, da ima problema s kilogramima.

- Kad se jednom stvori takav narativ o vama, to postane pravilo. Kao da vam uđe u DNK. Kad sam bio mlađi, imao sam trenutaka kad nisam bio baš najspremniji i najbolji, ali uvijek sam davao 100 posto od sebe i za klub. Sad sam sazrio ne samo kao igrač nego i kao osoba.

Sjajno je igrao u Osijeku pa u zimu 2022. prešao u Dinamo za 2,7 mil. eura. Je li to bio dobar potez?

- Ništa ne bih mijenjao. Igrao sam u najvećem hrvatskom klubu. Nisam išao za novcem nego za nogometnim izazovima. Igrao sam Ligu prvaka i bio jedno vrijeme važan faktor u momčadi. Rođeni sam pobjednik i nikome ne priznajem da je bolji od mene na mojoj poziciji... - dodaje Bočkaj, koji se prošle sezone nije baš naigrao u Dinamu.

- Kružile su razne priče, no nitko ne zna da sam u posljednjih godinu dana imao tri teške ozljede. Kad je trener bio Jakirović, poslali su me na umjetnu travu trenirati s juniorima i slomio sam petu metatarzalnu kost. Vratio sam se kad je trener bio Bjelica, pružio mi je podršku i, taman kad sam trebao zaigrati, protiv Varaždina u zadnjem jesenskom kolu, pukao mi je list. Onda je došao Cannavaro, ja sam se vraćao, a treninzi su tad bili na razini priprema, vrlo intenzivni, i opet mi je pukao list.

Sporazumno je raskinuo s hrvatskim doprvakom.

- Naravno da mislim kako sam trebao dobiti više prilika. Posebno me pogodilo to što su me prošlog ljeta poslali trenirati s juniorima, i to samo zato što se nisam želio vratiti s posudbe u zimskom dijelu pretprošle sezone. Ako nekome dam riječ i dogovorimo se, onda je neću pogaziti. Ljudi iz Pafosa dali su mi priliku. Tamo me vodio Španjolac Juan Carlos Carcedo, dugogodišnji pomoćnik Unaija Emeryja u Sevilli i PSG-u. Nikad nije imao ni jednu zamjerku prema meni. Ne znam zašto su mi neki u Hrvatskoj stalno tražili feler, ili ga izmišljali - dodaje Bočkaj, koji je u dresu Pafosa upisao 33 nastupa i zabio dva gola.

A kako vidi novi zaokret u Dinamu?

- Sigurno je to šok za sve, ali možda se to i trebalo dogoditi. Za neke stvari potrebno je vrijeme i treba suditi tek nakon polusezone - smatra Bočkaj.

Prije mjesec dana spominjalo se da se za njega interesiralo Sarajevo.

- Da, bilo je nekih kontakata, no to se nije realiziralo. Imam potvrdu o nekažnjavanju, no protiv mene se vodi jedan kazneni postupak - kratko je komentirao Bočkaj, ne želeći ulaziti u detalje.

Fokusiran je na četvrtak i prvi susret 2. pretkola Konferencijske lige, u kojem Varaždin dočekuje Santa Claru.

- Dobro smo ih analizirali i, ako se budemo držali dogovorenog, mogli bismo ih iznenaditi.
  • Ritam Ulice
    1.1k
    hvala prijatelju! Zivio!
  • Jurki
    18.6k
    Belcarov pajdas Bockaj malo prevec blesice.
    Otkad je dosel u Dinamo nije bil spreman.
    Ako on zadnje 3 godine naziva svoje performanse biti spreman onda ok.
  • C@ptain Koons
    157
    ma kurac moj je on bio spreman, vidio sam ga u svlačionici jedne teretane u Zagrebu prije nekih 2-3 godine, lagana škembica i "love handles".
  • Jurki
    18.6k
    clanak u stilu.. u Dinamu me nisu voljeli, zato nisam ni igral.
    Uvijek kriv ili treneri, uprava, navijaci me uzeli na zub, ozljede... samo doticni igrac nije nist kriv.
    Covjek je olicenje neprofesionalizma.
  • rupke
    211

dosad je za svaku utakmicu na pampersu bila prodaja na karatani, nekad se rasprodalo odmah, nekad je ostalo do popodne.

s obzirom da se igra 2.8. kada je produzeni vikend, koncert u sinju i oluja u kninu moja procjena je da ce godisnjaci moci kupiti ulaznicu, a mozda koja i preostane za clanove
  • Mihael2305
    209
    mislim da ovaj put nije na karatani

Iz povjerljivih info sam čuo da se radi popis za Osijek i da se daje boysima.
  • M94
    1.8k
    Pa sta nije prosli put 200tinjak karata bilo na karatani a ostalo je grupa uzela?
    Ne kuzim sta bi sad sve otislo bez prava ostalima.
  • dd29
    770
    Prva 4 gostovanja u hnl-u su osijek, rijeka, varaždin, hajduk.
    Odmah 4 najteža.
  • shameless86
    398
    odmah cemo znati na cemu smo.
  • crophantom
    1.2k
    istina, al ima to svoje pozitivne i negativne strane... negativno je jer ce biti manje vremena za uigravanje ove nove ekipe do tih gostovanja, al je definitivno pozitivno sto to odrađujemo prije nego nam počne ritam četvrtak-nedelja, a i bar jedan protivnik (Rijeka) ce jos biti živ u Europi tad.
    A i zadnji krug prvenstva imamo ove 4 doma, osim Istanbula, najdalji put tamo pred kraj sezone ce biti Pula.
  • Bosskovitz
    18k
    negativno je jer ce biti manje vremena za uigravanjecrophantom

S druge strane, imali smo duge pripreme, a igramo protiv njih u periodu u kojem (za razliku od nas) oni i dalje kupuju i prodaju prvotimce pa tko zna na kaj će te momčadi ličiti. I oni će biti puno uigraniji kasnije.
  • vukyxd
    0
    Zna netko kad su treninzi ovih dana? Prošlih sezona sam znao malo zaviriti s ruba Hitrec Kaciana, pa rekoh da vidim šta se kuha i ove godine
  • Mali dioničar
    17.8k
    Zna netko kad su treninzi ovih dana?vukyxd

Znaju igrači i stožer sigurno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.