• JakovK6
    238

Sad će biti komentari "PURGERI PROVOCIRAJU NAMJERNU SU STAVILI SLIKU UREMOVIĆA JER ODLAZI!¨
  • Navijač Dinama
    10.3k
    gle ovako.

Ljudi su na prethodnim stranicama pisali da je propitkivanje posla kojeg je Đulić obavljao napad na slobodan klub i mamićiziranje, plus napad na velikog dinamovca koji je po onoj dobroj staroj otrcanoj fazi "tolko dao za klub stari moj" + javljanje i povod mamićevcima za konstruiranje teorija zavjera itd itd.

Samo sam rekao, nije svako priupitivanje, kritika ili nešto što nije po mlinu DP-a i svakog tko ima veze sa istima(da li privatna prijateljstva i poznastva kao dotični) napad na klub, vraćanje mamića i glava na panj ikoga.

Izađite iz teorija i agenda narativa da postoje samo dva ešalona dinamovaca(mamićevci i antimamićevci).

Postoje(i sam sam među njima, i nisam jedini uvjeren sam ) oni ljudi koje ne zanimaju ni Mamići, ni Proljeće niti ljudi koji imaju ikakve veze i dodirne točke sa ijednima.

Pun mi je k...tih glupih i dječjih podjela.
  • Pacho
    2.5k
    Kako je ostetio Dinamo? Pa na nacin da ga se povezuje s klubom, u clanke se stavljaju njegove slike s Dinamovim grbom, itd. Ima bezbroj primjera odjebavanja kudikamo vaznijih figura od strane velikih klubova (igraci, treneri, vodstvo) radi stvari koje su napravili u slobodno vrijeme i koje nemaju direktne veze sa klubom.

Nije bitna figura? Odlicno! Onda se nece ni osjetiti da ga nema i treba ga odjebati sto prije.
  • BBBaranja
    3.8k

I naravno šank :grin:
  • Papastrumf
    17.7k
    U ovim situacijama je najlakše oprati ruke od nekoga i reći on nije imao veze s nama, ali to više govori o tim ljudima nego o njemu samome.
    Goran Đulić je napravio puno toga dobroga u borbi za demokratizaciju dinama. U tu priču je krenuo puno prije nego što je ušao u politiku i Možemo.
    Nije krenuo u priču oko dinama iz neke koristi jer je nije imao niti od nas niti od dinama. Više se time okoristio vjerojatno Tomašević nego Đulić.

Kada je ušao u politiku i pridružio se stranci Možemo bilo mu je jasno da će ga to koštati bilo kakvog angažmana u dinamovom proljeću, da li kao skupštinara ili nešto treće iako je po nekakvim zaslugama zasigurno tamo za njega mjesta bilo.
    Vjerojatno svjestan svega toga, Goran Đulić u zadnje vrijeme nije niti dolazio na sjednice odbora za stadion, kamoli da je obavljao bilo što drugo u klubu i oko kluba.

Ja ne znam je li on kriv za to za što ga se tereti, a ako je onda neka odgovara kao i svi ostali. Toliko na tu temu.
  • Bosskovitz
    17.7k
    nešto što nije po mlinu DP-aNavijač Dinama

Ovo nema apsolutno nikakve veze s Dinamovim proljećem. Đulić nit je dio DP-a, nit je blizak DP-u, nit je došao u klub s DP-om, nit ga je DP negdje postavio. To, naravno, ne negira njegove zasluge za dobre stvari, borbu za demokratizaciju Dinama i zdravo razmišljanje prije samog DP-a. Zato sam te i pitao jer likovi poput tebe, koji u istu košaru trpaju Mamića i DP glumeći neku neutralnost, najčešće i jesu likovi koji latentno i tobože spontano guraju DP u forsirano negativan narativ koji s njim nema veze.

Ako je počinio kakvo kazneno djelo, za to treba odgovarati. Taj standard vrijedi za apsolutno svakoga i jedan je od temelja ideje koja je i dovela do promjena u klubu.
  • crophantom
    1.1k
    Nisam mogo biti na tekmi jer nisam bio u ZG, kaj fakat je bio gemišt u limenci?? ❤️ ako ce to bit na Vukovaru rado objavim recenziju!
  • NKDZ86
    4.7k
    Goran Đulić je napravio puno toga dobroga u borbi za demokratizaciju dinama. U tu priču je krenuo puno prije nego što je ušao u politiku i MožemoPapastrumf

U stranci Možemo!, čiji je formalni član postao 2023. nakon godina aktivizma u platformi "Zagreb je naš!

Ovo nema apsolutno nikakve veze s Dinamovim proljećem. Taj tip nit je dio DP-a, nit je blizak DP-u, nit je došao u klub s DP-om, nit ga je DP negdje postavioBosskovitz

Kada je ušao u politiku i pridružio se stranci Možemo bilo mu je jasno da će ga to koštati bilo kakvog angažmana u dinamovom proljeću, da li kao Skupštinara ili nešto treće iako je po nekakvim zaslugama zasigurno tamo za njega mjesta bilo. (papastrumf)
  • mlinchica
    3.4k
    Da, da, 3€. :grin:
    Bilo mi je prevruće za bilo kakav alkohol, a svi oko mene su pili pive pa me baš zanima kakav je.
    Valjda je sada u stalnoj ponudi, bit će vremena.
    Prvi put se uopće susrećem s gemištom u limenci.
  • Bosskovitz
    17.7k

Čovjek je napravio dobre stvari u borbi za demokratizaciju Dinama u prošlosti. Kada se odlučio aktivno baviti politikom, bilo mu je jasno da neće moći biti aktivan u Dinamovom proljeću. Koji dio iz ta dva komentara ti nije jasan?
  • crophantom
    1.1k
    e pošto kap pive nisam popio skoro 10 godina jer mi ne paše i onda na tekmama moram pit samo vodu, platit cu ga 3 eura pa taman da bi ga iz lubanje toče :D
    E to ja zovem pravim pojačanjem, sad mogu maksimalno bit nabrijan na sezonu :D
  • jakov1
    744
    Kakve veze ima Goran sa DP ?BluePhone67

Bio je pionir teme Guzice i Sise ako se ne varam, a po mom skromnom sudu, Proljece bi brzo ocvalo da nije bilo takvog mrijestilista velebnih ideja.
  • prefontaine
    2.9k
    pošto kap pive nisam popio skoro 10 godina jer mi ne paše i onda na tekmama moram pit samo voducrophantom

Primi moju sućut, napaćeni brate. Treba to izdržati. Za mene si heroj.
  • crophantom
    1.1k
    hvala, inače društvo stigmatizira nas s ovom vrstom oboljenja, tako da hvala na lijepim riječima.
  • Pacho
    2.5k

Super. Onda bi ga trebalo biti skroz lako pustiti niz vodu radi optuzbi za kokosarenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.