• Marktwain
    660
    Nastavno na temu gemištacije u limenci, tko to proizvodi?
  • crophantom
    1.1k
    zamisli samo marketinški potencijal, s Vinima Belje radimo neku seriju gemišta to go u limenci/boci. Serija se zove Beljo, a naš maneken vec spreman, ionako su neki rekli da izgleda malo pufasto u faci na slikama.
    To bi islo bolje nego dresovi.
  • mali M
    8.1k
    već se povela uvodna rasprava na temi gdje spada (šank) pa tamo nastavimo
  • Crni86
    12.9k
    pustiti niz voduPacho

To ga moze i mora samo grad jer je s njihove strane i postavljen u taj odbor za stadion.
  • Pacho
    2.5k

Ok, ali oni vjerojatno nece, jer stite svoje sektase. A klubu ovo steti, jer kao sto vidimo, novinari potenciraju ovu vezu s klubom, jer to donosi klikove.
  • Crni86
    12.9k
    klub moze jedino pozvat grad u tisini da ga se zamjeni. Potez mora povuc grad.

Na kraju svi ti odbori su ionako savjetodavni i nisu dio klupskih tijela. Novinari ce potencirati makar i da je taj covjek otiso priie 2 mjeseca jer donosi klikove.
  • BluePhone67
    5.2k
    Osim dobrih poznastva i jako prijateljskih sfera sa članovima istog DP, vjerovatno ništa, ali isti ti koji ga ovdje na neki način brane kao "velikog dinamovca" što god to bilo i značilo u današnjem vremenu.Navijač Dinama

Kako se mjeri tko je veći navijač Dinama ? Ja osobno znam tko je Goran što je sve dobro donio Dinamu itd. Za tebe ne znam tko i što si. Slobodno se pohvali pa ćemo mjeriti tko je veći od vas dvoje
  • Noel
    13.6k

Ko da slušam raspravu 3. razred osnovne škole. Ja sam veći Dinamovac od tebe , ne ne ja sam veći.
  • BluePhone67
    5.2k
    To nisu rasprave to su činjenice I fakti koje vi ne možete zamisliti jer vas nije bilo nigdje kada je trebalo
  • Noel
    13.6k

Opet osnovna škola. Kome se ja trebam dokazivati? Ili neko drugi? Tebi? Nekome drugome na ovom forumu? Onaj ko zna di je bio kad je trebalo taj se nema potrebu opravdavat. Te fore za djecu su mi baš glupe. Ako ti misliš da je Đulić super Dinamovac odlično drago mi je, isto tak imaj poštovanja pa pusti da netko drugi to misli i za samog sebe ili nekog drugog.
  • Nolifer
    12k
    jer vas nije bilo nigdje kada je trebaloBluePhone67

Kako ne, da smo mogli nekako sudjelovati možda bi nas bilo i više, tak da nema ti smisla komentar da nas nije nigdje bilo, a bili smo dobri jedino kad je trebalo glasati, a? Pa kak te nije sram ovak nekaj napisati? Mislim tu smo, pratimo i borimo se na svoj način za naš Dinamo.
  • BluePhone67
    5.2k
    mene sram ? Čuj ovog on o izborima piše kada je sve gotovo, borba za demokraciju traje od izbora traje barem deset godina prije. Dečki ako ne znate neke stvari, pametnije vam je sutiti
  • Nolifer
    12k

Pa to vrijedi i za tebe, bolje da šutiš, nego da se praviš pametan i drugima sudiš.
  • BluePhone67
    5.2k
    Pa i šutim, jer ne želim, niti pišem kaj bi trebao jer nekima da mu nacrtas nešto i prostreš sve dokaze opet bi svome
  • Nolifer
    12k

Uostalom nismo ni mi sad bitni ni u fokusu teme. Tak da džabe ti ova rasprava, "moj tata je veći od tvog".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.