• Jos-Optimus
    6.6k
    "navijače" koji traže najslabiju kariku
  • JakovK6
    236
    Vezni red, otišli: Baturina, Sučić, Ademi, Rog, Kačavenda, Belcar (ostao samo Mišić ako Pavića ne računamo). 6 igrača otišlo.
    Došli: Mudri, Villar, Ljubičić, Soldo, Bulat (vjv posudba)

Tako da otišlo nam je 6 veznih, došlo 5 od kojih će jedan na posudbu..ima smisla da dođe i Zajc..neće biti višak
  • Ivanmtk
    1.6k
    Svaki kvalitetan igrač je dobrodošao. Zajc možda nije u zenitu karijere, ali ima odličan CV, iskustvo igranja u jakim ligama, dovoljno kvalitete i sigurno da može pomoć.
  • mali M
    8.1k
    "navijače" koji traže najslabiju karikuJos-Optimus

Baš sam htio ja napisati da ne razumijem, što MORA postojani najslabija karika... Već je sto puta rečeno da je kadar poprilično izbalansiran i da nijanse ponekad odlučuju i vjerujem da je i zamišljen tako kako nebi više ovisili samo o jednom igraču na nekoj poziciji..
  • Odani Zgd
    710
    Bude sletio kakav igrač ovaj tjedan?
  • Izet Hajrović
    5.9k
    uvijek postoji najslabija karika, da u momčad imaš samo Mišića, Villara i Ljubičića, jedan od njih je najslabija karika. Netko napiše da je Lisica najslabija karika i odmah se njega napada da nije navijač Dinama jer je, zamisli, apostrofirao po njemu najslabijeg igrača. Pa nisu svi najbolji, ne živimo u savršenom svijetu da svi imaju, da se tako izrazim, FIFA rating 99.
  • nemapredaje
    5.6k

Naravno da postoji, nije nitko glup, ali čemu apostrofiranje najslabije karike? Kaj dobiješ s tim?
  • mali M
    8.1k
    kontriraš kontre radi.. napisao sam da nam je momčad poprilično izbalansirana i da je zbilja riječ o nijansama.. ako baš trebaš naj slabiju kariku reći ću Zagi, Špika i Bulat... A ne nekoga tko ne za nijansu slabiji od drugog a taj drugi ne za nijansu slabiji od prvog po nekom drugom aspektu...

Pa nisu svi najbolji, ne živimo u savršenom svijetu da svi imaju, da se tako izrazim, FIFA rating 99.Izet Hajrović

Ti fifa rejting, jel onaj od 87 puno jača karika od onoga sa 85? I da li je onaj od 85 onda najslabija karika? Kad već koristimo dječiju demagogiju...

Nisu svi podjednako jaki, ali Goda recimo djeluje slabiji igrač od Vinlofa, ali nije zato najslabija karika...

Uzmi prošlu godinu za primjer... Mišić je bio najslabija karika, ali ne zato što je loš igrač nego nije imao potporu od ostatka veze i obrana je bila slaba i onda automatski preko njega, to jest pritiskom na njega možeš od njega napraviti najslabiju kariku i najbolju priliku za za protivničku momčad.. zato sam protiv traženja najslabije karike
  • Mr Anderson
    13k
    Ova tema je čudo...u nedostatku novih transfera ajmo tražiti najslabiju kariku...da ne zamre tema.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    Nije ništa kontre radi. Bulat i ostatak ekipe ne konkuriraju za prvih 11, kolega je naveo da mu je Lisica najslabija karika od ovih koji konkuriraju za prvih 11 i to je činjenica jer smo na desnom krilu najslabiji. Njega se onda prozvalo "navijačem" gdje je jasno na što se aludira. To što je napisao da je Lisica najslabija karika je isto kao što je neki dan bila rasprava o tome da smo na desnom krilu najslabiji i tada nike bilo nikakvih problema, a sada se kolegu zbog benignog drugačijeg izraza diskreditira. O tome se radi.
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Majke ti mile, daj odi na godišnji, odmori malo
  • Zagi
    10.8k
    Lisica će biti najugodnije iznenađenje sezone.
  • Jurki
    18.5k
    Traze se slabe karike, a zaboravili smo svi primjer Joska Gvardiola.
    U Dinamu je imal ispred sebe Orsica koji je defanzivno odgovoran igrac i pomagal mu je zatvoriti tu stranu.
    Dosel je Euro.. Gvardiol je imal ispred sebe tromog Kramarica.. i kaj se desilo? Gvardiol je ispadal ko ratkapa.
    Zar je tada klinac Gvardiol bil tolko dobar igrac u Dinamu ili los u repki? Da se razmemo pricam o Euru 2021. godine.

Jasno da bu Lisica losije igral ako je iza njega RPG nego Valincic iz jednostavnog razloga jer se Lisica i Valincic znaju iz Istre.
    Imamo problem neuigranosti gde igraci jednostavno jos ne kuze nacin kak igrac iza/ispred/pored njega igra.
    Igra kompletne momcadi dolazi polako.. i to je jedino bitno.
  • scooniepenn
    5.2k

Bez namjere da se uključujem u vlak rasprave o Lisici, kojem želim sve najbolje i da me pozitivno iznenadi, jer ga u ovom trenutku ne doživaljavam kao igrača za prvih 11. No, ako je RPG potencijalan razlog da će Lisica (barem u startu) lošije igrati onda Lisica problema nema.
  • Crni86
    12.9k
    Lisica losije igral ako je iza njega RPGJurki

Losje ce igrat jer je rpg tehnicki slabiji od valincica, a ne zbog ne uigranosti. Vidlo se protiv ukrajinaca kako moris voli povuc prema naprijed, voli uc u sredinu primit loptu itd Dok rpg primi vrati stoperu, nema neke velike koristi preko njega u izgradnji igre, kombinatorici sa krilom i veznjakom itd.

Vidli smo i 3 centarsuta od morisa u dve tekme i sva 3 su bili ful opasni za protivnika. Od rpga imam dojam da se jako malo dobiva ofenzivno.

Defanzivno su rpg i moris tu negdje, ali ja necu biti uopce iznenaden ako moris krene od prve minute u osijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.