• Dragon1Warrior123
    4.5k
    Loksa mi ovako iz glave nema napadača definiranog?
  • hardek
    5.3k
    Dolazile su info tokom ljeta da nećemo više surađivati sa Lokosima tako da ne vjerujem da će tamo. Stvarno šteta da nemamo B ekipu ove godine. Mikiću, Paviću i Kulušiću bi to bila idealna stepenica za razvoj.
  • SAS1987
    17.9k
    Možda neka Slovenija?hardek

Prije par tjedana je bio clanak u slovenskim medijama da je uprava Mure, koja traži ili investitora ili nekoga tko bi im igracko pomogao bila u Zagrebu kod Bobana.
  • Droljo
    18.8k
    To bi bilo tip top! Da se bar ostvari.
  • badjibadara
    6.6k
    uprava Mure, koja traži ili investitora ili nekoga tko bi im igracko pomogao bila u Zagrebu kod Bobana.SAS1987

Make Mura Great Again!

Ima definitivno materijala za Muru. Zivkovic, Kulesevic, Mikic, Sunta...
  • Paggini
    59.9k
    Bobanu fali ljudi nad kojima će provoditi tiraniju očito...
  • E46
    1.6k
    zasto mislis? Vec sad je bolji od kulenovica a sigurno bi imo mjesta u recimo vukovaru, gorici ili lokomotivi.
  • rokikaciga
    3.1k
    Jebote ima 4 gola u profi nogometu. Fakat je previse podcjenjivanja Kulenovica.
  • Paggini
    59.9k
    Vec sad je bolji od kulenovicaE46

podcjenjivanja Kulenovica.rokikaciga

Ajmo jebeno prestat odmah, nećete raspravljati o Kulenovićevim kvalitetama OPET

EDIT: Brisat ce se svako buduce sirenje ove rasprave, imate temu za Kulenovica pa se tamo raspravljajte
  • Brusa
    3.6k
    zašto idiotski upis od @E46 niste brisali nego samo odgovor?
    On je počeo s debilanom
  • Paggini
    59.9k

Zato sto je on i Roki, kao i svi ostali, upozoren, a ti si nakon upozorenja nastavio odgovarati.

Moja dobra volja je sto brisem nastavak rasprave, ali ću počet banirat za paljenje i offtopic
  • Brusa
    3.6k
    aha shvaćam. Ja inače, nisam vidio tvoj upis , jer sam počeo pisati odgovor. Pa kad sam kliknuo post, tvoj post je već bio upisan. Isprike na tome.
    Al bolje bi bilo brisati prvi post koji je započeo raspravu, a i uvreda je zdravom razumu ,ne da ovako on ostane stajati neodgovoren
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Postoji li još opcija dvojne registracije? Valjda se može onda dogovorit nešto s Dubravom ili Jarunom oko Mikića, Pavića itd. Također, njih možemo na onu Uefa B listu zar ne?
  • rokikaciga
    3.1k
    Ja ih ne bih u Dubravu. Dosta toksicno okruzenje za mlade i volatilne igrace.
  • Crni86
    12.8k
    Treba uvest da tko spomene kuleta na temi van njegove treba platit rundu cijeloj zoni na iducoj tekmi :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.