• Dani Olmić
    1.8k
    jel se to moze negdje poslusat?
  • rokikaciga
    3k
    zove Denis njega i kaze mu da ide u Zagreb i pita Miereza je li spreman. Kaze njemu Mierez "Que te jodan, estoy listo al 80 por ciento."
  • pešća
    437
    Denis podcast veceras... Tvrdi kako se cuo s Mierezom prije par danaIvdzo11

Mirnije spavam večeras.
  • pešća
    437
    Olmiću ne javljaj mi se privatno 1 ujutro je moram spavat sutra radim, tj. danas.
  • Dani Olmić
    1.8k

Pa sta si onda jos aktivan ako radis? haha ..
    Da sam htio napisat ovdje, napisao bi, ajd idi spavat :wink:
  • BPAM
    277

Reko je to kod Makija u podcastu, ne na svom kanalu, ako netko traži
  • Zagabria
    289
    Ništa od Miereza.
  • Amigo86
    39
    Neka idu po petra musu ;)
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ništa od MierezaZagabria

Pa nek se ta muka konacno zavrsi onda. Zao mi je,ali ako iko moze naci igraca a mozda i boljeg od njega moze naš Zvone
  • Crni86
    12.7k
    Zvone kaze: jos treci napadac i jedan klasni vezni.

Naravno trziste ce se pratit ukoliko se moze dovest nesto bolje nego sto trenutno imamo. Ali ono sta su prvotno planirani bi trebalo bit to s ova dva igraca.
  • Nogo
    8.4k

Mierez i Zajc i gasi sve, motaj kablove.
  • don
    14.2k
    7:40 minuta i poslušajte zašto Bakrar i oni koji ne razumimo zašto.
  • Fan
    1.2k
    Mislim da je ključ to što je rekao da se traži treći napadač, a ne "još jedan" napadač.
    Mierez mi se tu ne uklapa, on je na diobi prvog napadača, jednostavno preklasan za nešto manje.
    Očito se računa na Kulenovića kao drugog picka i napadača koji će se s njim boriti za to drugo mjesto.
    Možda priča s Bakrarom i nije toliko glupa, odnosno igrača takvog kalibra.
    On + klasni vezni (Zajc) i to bi bilo to.
    Ok, poštujem, procjena je da nam ne treba klasična šestica već više osmice koji će igrati u oba smjera (nadam se da neće kao i do sada ostajati ogromne rupe u sredini gdje ćemo na kontre biti izrazito ranjivi).
    Međutim, nikako mi se ne uklapa vizija za 4-3-3 sa klasičnim krilima i žao mi je što nije bilo tog konkretnog pitanja u intervjuu (jer mislim da bi na to odgovorio koliko je iskren bio, kad je već pričao o tome da i juniori moraju igrati u istom sistemu kao i seniori) jer, bar zasad, ne vidim s kojim krilnim igračima bi mi igrali u takvom sistemu. Vidović i Stojković, ne znam, nisu me uvjerili, al držim fige da će sve to funkcionirati.
  • Nogo
    8.4k

Mislim da nije poanta toga jer to onda može biti Kulušić, Ćutuk itd.
    S druge strane da dođe Mierez ili ne znam Bakrar, a Kulena krene kao zamjene, brzo se mjenja pozicija 1,2,3.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Mislim da je Mierez bio opcija za prvog napadača u slučaju da nismo uspjeli Belju dogovoriti. Ne vjerujem da se ikada planiralo dovesti obojicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.