• fakin
    1k
    Tko nam je lani na pocetku sezone bio treći napadac?
  • gaTeDZG
    1.8k
    Pa ako se prozoveš tako, što da ne?
  • emilperska
    11k
    Bravo za Bobana!
    Riješili smo se predzadnjeg Marićevog pokemona!

I za kraj, isprike još jednom ovom čovjeku jer smo ga se riješili nauštrb nekakvih Marića, Cannavara, Mmae i Cannavara..

images.jpg

Plavi pozdrav svim Zonašima koji su vređali druge forumaše kad smo samo prenijeli informacije iz Mađarske da se radi o Fradijevom škartu, a ne pojačanju!
  • scooniepenn
    5.1k

Miyote ili Seiko mehanički mehanizmi su svakako razina iznad ovog kvarcnog Kineza. U svakom slučaju, Dinamo bi trebao imati nekoliko razina satova u svojoj ponudi i to je ono što sam s vrlo konkretnim detaljima i pisao. Imaš danas, osim recimo Seika i Citizena i jako puno mikrobrendova gdje se mogu dogovoriti posebne edicije u tom entry levelu mehaničkih satova. No, da ne idemo u offtopic koga zanima može mi se javiti porukom.
  • Peškaman
    7.3k
    Vidim da je Munir el Haddadi slobodan igrač, prošlu sezonu igrao za Leganes, u karijeri za Sevillu,Las Palmas,Getafe,Barcelonu. Trenutno prema TMu vrijedi 1,5mil€, 29godišnjak.
    Po poziciji baš svestran,prema onome što je igrao u LaLigi može odigrati lijevo/desno krilo i špicu.

Ne znam je li ga tko pratio u posljednje dvije/tri sezone,kakav je ali mi se čini kao okej rješenje za lijevo krilo + može pokriti trećeg napadača/desno krilo po potrebi.
  • Jurki
    18.4k
    kad se sjetim uvođenja Perica u Splitu, one pickaste predstave doma protiv Celtica, šamaranja od Lokomotive, uvođenja Petkovica da bere krumpire u Gorici... bome isprike.. trebal je i ranije dobiti otkaz.
    Senatorima je dal sve uzde svlacionice i momcadi u ruke.. jos i sad imam PTSP od te turobne jeseni.
  • Dadox
    524
    sve kaj si nabrojao ne bi izvukao drugačije ni Klopp. Atmosfera u klubu,kemija u ekipi bože sačuvaj i onda ćemo njemu zamjeriti šta je došao u to sa SD koju ga buši otpočetka.Za mene je Bjelica najbolji trener Dinama od 80/tih do danas.Naravno zahvaljući prvom mandatu.
  • vjeko1701
    16.5k
    Plavi pozdrav tebi uz upozorenje za offtopic (Bjelica) i paljenje sa pozdravom. Ako se sad radi toga ovdje započne offtopic rasprava o Bjelici ili Mariću, bit će više od upozorenja.
  • CastAway1986
    3.5k
    s onakvim kadrom plus ozljedama nije se ni moglo drugačije protiv Celtica ...Za kadar pun škarta kriv je Marić a ne Bjelica ... a zašto ne idu upozorenja za ove sto pljuju najboljeg trenera Dinama zadnjih deset godina
  • vjeko1701
    16.5k
    Gdje? Kad? Na ovoj temi? Prijavi ako vidiš offtopic.
  • Nogo
    8.3k
    Postoji mogućnost da će konkurenciju u napadu pojačati Ramón Miérez.

- Imam izuzetan respekt prema tom igraču i jako je dobra osoba. Igrali smo zajedno jedno vrijeme u Osijeku kao napadački dvojac i dobro smo funkcionirali. Jako kvalitetan igrač i vjerujem da može pomoći svakome u HNL-u - zaključio je Beljo.
  • CastAway1986
    3.5k
    ma necu , nema potrebe..Ja sam sretan i smiren zahvaljujuci povratku Zvone Bobana , ne treba se se vraćati na lanjske neuspjehe..Ovaj forum je mjesto za svakog istinskog navijača Dinama i ne treba ga trovati na bilo kakav način pogotovo besmislenim svađama i držanjem strana..Još jedan napadac i u miru docekat početak sezone
  • vjeko1701
    16.5k
    I dalje kažem, ako vidiš kršenje pravila koje smo propustili jer ne možemo stalno nadzirati sve teme, slobodno prijavi, bilo sad bilo ubuduće.

Ovo upozorenje je dato jer ova tema nije mjesto za pedeseti put ponoviti raspravu o Bjelici niti se više neće tolerirati ovakva namjerna paljenja bilo koje teme sa sarkastičnim pozdravima kojima je cilj pokrenuti svađu s drugima.

Kome god stare navike teško umiru, predlažem da ih ubrzano obuzdaju.
  • cibona
    5.8k
    Prijelazni rok ni približno nije gotov obzirom da nam trenutno nedostaju udarno lijevo i desno krilo te druga špica. Sumnjam da u prvoj postavi želimo gledati Špikića koji je trenutno najkvalitetniji igrač na desnoj strani.

Sredina i zadnja linija su odlično popunjeni i za to idu pohvale. Mierez je očito san, a Bakrar nije kalibar za drugu špicu.
  • Thor
    285
    Scott mislim da moze dobro popuniti prazninu u obrani,pogotovo u rotacijama. Treba nam jedan takav. Gledao sam ga i ja nije da je nesto brz i potkovan tehnicki ali zajedno sa nasim klincima,Galesicem, Dominguezom i KTC-om moze biti jako od koristi. A kaj se napadaca tice, meni je zao Kuleta,nas decko, hoce,trudi se ali nikak da napravi taj iskorak vise u igri i da to bude konstantno. Ja ga ne bih prodavao,posudjivao. Trebamo imati igrace u napadu isto za rotacije. Mislim da ne bi nitko trebao imati garantirano mjesto u momcadi pa onda uz jos mozda ove koji dodju iza Belje nek se bore za mjesto i daju svoj maksimum. Biti ce dost svih tekmi da se svi pokazu i dokazu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.