• blue heart 72
    2.3k
    Ja osobno u Mihi ne vidim nikakvo pojačanje
  • Dani Olmić
    1.8k
    a dobro nemozemo po tome gledat, mozda Mierez bas je u kombinacijama, ali ne moze se svaki transfer rijesit s lakocom… ni prica oko belje nije bila bas lagana … uznojio se zvone dovoljno, ne brini
  • Orc123
    12.5k
    Ja bi osobno rađe Villara Juniora......jeftinija i perspektivna opcija, a i profilno takvog igraca u ekipi nemamo...Zajc je bio odlican igrac ali on klasicna 8ica a i pitanje u kakvom je stanju trenutno....
  • SAS1987
    17.9k
    Simpatizira sigurno, skupa sa svojom obitelji, za Slovence ništa čudno kad ljetuju po Dalmaciji svake godine.
    Već je i to dovoljno da mi nije drag
    NORTE

Tko vam je kriv da ne mozete na more :lol:
  • NitkoBitan
    28.9k
    Malo mi je mozak u magli zbog danasnjeg radnog dana ali kaj nije bilo da je ujutro Mierez trebao bit utorak na ljecnickom sa Beljom a navecer je po novinarima bio miljama daleko od ikakvog dogovora, pa cak su se spominjali ultimatumi od strane Dinama?

Treba prezivjet ovaj roller coaster emocija, ne stignes ni zavrsit upis na Zoni a prica se okrene za 180.
  • tp1997
    1.7k
    Taman smo se riješili Radeljića a sad eto Bakrar.

Jebeš me ako mi je jasno što neki u klubu vide u skupim prosječnim HNL igračima s eventualno jednom dobrom sezonom iza sebe
  • NitkoBitan
    28.9k
    Tko kaze da u tome ima istine? Rekao bi da Bakrarovi zastupnici skolski koriste ime Dinama radi osobne koristi. Isto kao i oni Rumunji/Bugari koji spominju da je Dinamo spreman dat 7,5 milja za njihovog Bogom danog napadaca, samo za osmjehnut se...

Mislim da ni nasi nemaju volje za demantijama koliko se tu radi o neutemeljenim pricama vidljivim iz aviona.
  • tp1997
    1.7k
    Nadam se da nema, ali evo kolega Facke piše da Bakrar jest opcija i da smo poslali ponudu
  • CastAway1986
    3.4k
    I prođe jos jedan dan kad su naši famozni novinari opet većinu toga fulali, niti je itko došao na liječnički nit slicno ..Ali ajde makar je Beljo rjesen sto je potvrdio njegov menadžer..
  • Bosskovitz
    17.5k
    Treba se u potpunosti fokusirati na dovođenje MierezaKrulek

Sigurno se na dovođenje Miereza ne treba toliko fokusirati da se zapostavi neki drugi transfer, nije to baš posao od 10 sati dnevno niti ga radi jedna osoba.
  • veselko tenžera
    4.6k
    Sjećam se jedne Matteonijeve analize Bakrara, mislim čak i prije nego se dovodio u vezu s nama. Razgovarao je s ljudima iz Istre koji su ga trenirali. Ostalo mi je u pamćenju da su svi spominjali fantastične fizikalije i glad za napretkom. Skroman tip koji upija što mu se kaže. Malo sam pretražio stare članke, zanimljivo da je Garcia za njega tvrdio da je velik potencijal, ali da ga treba tehnički i taktički pripremite za europski nogomet. U sezoni u kojoj je u 31 utakmicu dao 8 golova i 3 asista igrao je u prosjeku 54. minute što mijenja sliku o tom ucinku.

Meni je bilo žao što nije došao kod nas prije 2 sezone. Ostao mi je u pamćenja kao moćan igrač kojeg još treba brusiti, ali osjećaj je bio da može izrasti u ozbiljnog igrača.
  • Jay
    2.1k
    Gdje nam je kolega zonaš koji radi vizuale? Nadam se da je zatrpan poslom. Treba nekako kilt, bika i Dioniza uklopiti s novim dresovima
  • prefontaine
    2.8k
    Još od meča sa Sevillom od prije tri godine, meni je jedan njihov igrač ostao u sjećanju. Rafa Mir. Napadač koji je toliko gladan golova da je, barem tada, protiv nas, pucao odakle je stigao. Za njega su postojale na terenu samo dvije stvari - lopta i gol. Nekim čudom nam nije zabio, al' se dobro sjećam da sam tada starom rekao: "ovo je paklen napadač". Kasnije sam gledao njegov igrački profil, i vidio da je bio standardni španjolski reprezentativac u U21 i U23 kategorijama, osvajao prvenstva, ovo ono. Čak je u tome periodu skupio 6 nastupa i 3 gola za A vrstu. Znači moje pronicljivo oko nije pogriješilo u procjeni da je dečko pakleni napadač.

Tri ipo godine iza toga, upravo sad, u trenutku dok žena i klinci spavaju, a ja otvaram četvrtu pivu, pade mi na pamet ovaj junak. Rekoh sebi, u La Ligi ga nešto nisam upratio, vjerujem da je otišao negdje, ili u neki dobar klub ili u Arabiju po pare. Kad tamo...čovjek nije mrdnuo iz Španjolske. Cijelo vrijeme u Sevilli, s time da je prošlu sezonu proveo na posudbi u Valenciji, ali s lošim učinkom, ozljede se učinile svoje.

Zvone, ako je Mierez propao, reagiraj i spasi Rafu i njegovu karijeru. Gledam youtube videa, ovo je top igrač. A i cijena je povoljna, s nekadašnjih 16 milijuna eura, spao je na 800 tisuća.

Aj živili!
  • Dubbbrava
    924
    Dovedemo li Rafu Mira stvarno ćemo bit onda i najkatoličkiji
    Zvone čudotvorac majke mi
  • rokikaciga
    2.9k
    Otkud sada Rafa Mir?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.