• Amigo86
    36
    Instagram stori
  • Jay
    2.1k
    Di vi pratite Al Jaziru?BPAM

Imaju službeni Instagram naravno, vjerojatno i FB
  • M94
    1.8k
    Koliko je transfer rok dobar ako ne budemo prvi? :lol:Infinity

Na papiru razvaljujemo...
    Al bit cemo i 1. :cool:
  • Dani Olmić
    1.8k
    Svi nabacili osmijeh samo Ramon gleda ozbiljno i dosta umisljeno
  • NitkoBitan
    28.8k
    Treniram sa Al Jazeerom Balkans a mislima sam na prijateljskoj utakmici sa ukrajinskim NecimBusom.
  • Mihaljević
    13.3k
    "Best Nottingham singing in years"
    20250713-223621.jpg
    Tako su Englezi 2021. opisali Scota McKennu, tamo je upisan zlatnim slovima kao igrač koji je vratio Nottingham tamo gdje pripada - na priemierligaške staze. Članak je napisao najpoznatija stranica koja prati klub iz Nottingama, a članak možete pročitati ovdje.

Klasični stoper sa Otoka
    Miha-20250714-121158-0000.png
    Nije stoper kojeg krasi tehnika, klasični staromodni stoper, koji će dobit dosta duela, ali on njega se ne mogu očekivati neki nevjerojatni pasevi i slično. Mene po highlightsima jako podsjeća na Dilavera.

Dueli u zraku
    Miha-20250714-122046-0000.png
    Baš se vidi da je mrcina u duelu, makar mi izgleda dosta spor ali koliko vidim većinu bitnih duela osvaja. Baš sad gledam tekmu Nottingham - Leicester 2:0, na kojoj je njegov igrač Jamie Vardy bio jedan od najslabijih ocijenjenih igrača na utakmici.

CV
    Dizajn-bez-naslova-20250714-125153-0000.png
    Iako baš ne preferiram Škote i mislim da ih većina nisu talentirani, već kad dovodimo Škote, moramo doviditi najbolje, a Scot je sigurno u top 3 stopera Škotske reprezentacije sa 50+ nastupa, svoje najbolje godine je proveo u Nottinghamu gdje ima preko 100 nastupa i gdje je omiljen. Iskreno mislim da je zadnje dvije godine u padu jer se baš nešto nije snašao u Kobehavnu i Las Palmasu. Mislim da mu treba jedan novi start u Dinamu da bi se vratio na level iz Engleske.

Lijeva noga

Već je neko objavio ovaj video ovdje, ali moram i ja opet, fali nam ta dobra lijeva noga na lijevom stoperu, prije je Theophile bio vanserijski lijevi stoper koji je nonstop koristio lijevu nogu, ali sada doslovno pa ju i ne koristi, jer je većinu igrao kao desni stoper posljednje dvije sezone. Mislim da bi nam njegova lijeva mogla biti osvježenje nakon posljednjih sezona.

Najviše odigranih minuta u LaLigi 24/25 (MBdata)
    Messenger-creation-1100040248650292.jpg
    Treći po redu po najviše odigranim minutama u La Ligi u Las Palmasu ove sezone. Znači ne dolazi kao igrač koji ima problema sa ozljedama ili igrač koji nije igrao prošle sezone. Zlobnici mi rekli, napokon.

Similar players (GS)
    In-Collage-20250714-132459300.jpg
    Dan Burn i Scott McKenna su oba ljevonoga stopera s izraženim fizičkim prisustvom, poznati po defanzivnoj pouzdanosti više nego tehničkoj eleganciji. Obojica imaju bogato iskustvo u engleskom nogometu, igrajući u Championshipu i Premier ligi, gdje su se istaknuli čvrstinom, dobrim postavljanjem i borbenošću. Iako nisu naročito brzi, nadoknađuju to disciplinom u pozicioniranju i zračnom dominacijom. Obojicu treneri cijene zbog taktičke stabilnosti i timske orijentacije, a često su prvi izbor u sistemima s trojicom stopera, gdje mogu koristiti svoju fizičku snagu bez velikog pritiska u izgradnji igre.

250066203.webp
    Ništa drugo nego sretno Scott i dobrodošao u najveći hrvatski klub!
  • Nogo
    8.3k

Ujutro sam bio na treningu u Španjolskoj, a popodne sam popisao za Dinamo! :heart:
  • Krizy
    58.9k
    Okrenuli smo se "Š" tržištu.
    Španjolci, Škoti i Šveđani :cool:
  • Nogo
    8.3k

I Šlovenci
  • Infinity
    19k
    Moze i neki Švabo :grin:
  • prefontaine
    2.8k
    Okrenuli smo se "Š" tržištu.Krizy
    Špikić likes this!
  • Sajla
    10.7k
    već sam pitao je li na radaru koji Švicarac pa su mi rekli da ne zaboravim Šiptare. A te dvije muhe se mogu riješiti jednim udarcem. Šri Lanku su svi preskočili... No dobro, ima za njih taksija i dostava :wink:
  • Pip
    245
    Moze i neki ŠvaboInfinity

Vidović
  • Dani Olmić
    1.8k
    Mierez bas ne izgleda sretan na pripremnim video zapisima
  • Olmic
    5k
    mierez moze bit sretan ako se sam dogovori sa svojim agentima jer to jedino sprjecava posao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.