• penetrisac
    224
    [Vic ponedjeljkom]

Ide policajac kući s posla i čuje da se nešto šulja u grmlju pa upita:
    - Tko je tamo?
    Kaže netko iz grmlja:
    - Dion Drena Beljo.
    Kaže policajac:
    - Dolazite li u Dinamo, momci?
    Glas iz grmlja odgovori:
    - Dion obavlja selidbu iz Beča, Drena već traži stan u Zagrebu, a Beljo čeka liječnički i potpis ugovora
  • NVKOD
    5.8k
    Alžirski reprezentativac Monsef Bakrar trebao bi se vratiti u Europu nakon što je 2023. igrao za New York City u MLS-u. Napadač ima ponudu poljskog kluba KS Cracovia, ali situacija bi se mogla rasplesti i u korist Dinama iz Zagreba za bivšeg igrača Sétifa.Nogo

Stari moj, tjeraj to štapom čim dalje od Dinama. Dovraga, platio bih mu samo da ne dođe. Nevjerojatno kakva se imena povezuju s nama, sve me podsjeća na scenu sa Will Smithom i Chris Rockom kad je Smith rekao: "Keep my wife's name out of your f--king mouth!", samo što bi za ovaj slučaj bilo: "Keep Dinamo's name out of your f--king mouth!"
  • BPAM
    263
    Zašto nitko osim 24 sata nije prenio tu vijest da sva trojica dolaze danas i sutra?
  • Infinity
    19k
    Covjek bi pomislio da je jedina referenca koju trazimo za napadaca to da je igrao u Istri.
  • Crni86
    12.5k
    mozda dode i nikola kalinic onda :lol:
  • Dani Olmić
    1.8k
    Po germanijaku Ramon jos nije sasvim dogovoren
  • sport
    4.9k
    Zato što su se ova dvojca koja pišu probudila iz zimskog sna.
  • rokikaciga
    2.9k
    Mckenna, Beljo, Mierez i Zajc?
  • Infinity
    19k
    Radije bih da je Mierez rijesen, a ne Beljo, iako ne bih ulazio u raspravu tko je bolji. Ovako smo zavrsili skuplje rjesenje i sad ako nam Mierez propadne tesko da cemo besplatno ili za nizak iznos naci dobrog napadaca. Bolje da nam visi Beljo, ali da je 5-10 milijuna na raspolaganju ako propadne, a 'besplatan' Mierez u plavom dresu.

Ostaje nada da ce Ramon uskoro put Zagreba.
  • E46
    1.6k
    ja bi volio zaspat i da me neko probudi i kaze da je ovaj potpisao i da odem bacit drkicu na objavu kluba.
  • Dinamovapriča
    485
    Mierez upravo odrađuje trenig s Al-Jazirom na pripremama u Španjolskoj.

Nadam se da dolazi, ali teško da će bit sutra na liječničkom pregledu, ako je upravo na trenigu.
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Ovo smo preskočili, a izuzetno je bitno:
    "Uza sve te nove igrače, stigla je i neslužbena vijest o jednom od aktualnih Dinamovih prvotimaca. Naime, idućih dana bi novi ugovor trebao potpisati Josip Mišić. Novi Dinamov kapetan u zadnjoj je godini ugovora, više je puta razgovarao sa Zvonimirom Bobanom. Ostao je u Dinamu, ali ostalo je u zraku i pitanje oko novog ugovora. Sad bi to trebalo biti riješeno, valjda i hoće!"
  • Jay
    2.1k
    Al Jazira izbacila video s treninga u Španjolskoj, Mierez ozbiljna faca bez smijanja. Meni dovoljno, here we go
  • BPAM
    263

Di vi pratite Al Jaziru?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.