• ShanKu
    1.6k
    I u Chelsea su sad neku sezonu potrošili milijardu eura, pa su imali žestoke probleme s rezultatima.
    Polako, kolo po kolo, tekmu po tekmu. Kako bi rekao jedan trener: na kraju se mrtvi broje :eyes:
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ako je ovo sve s Beljom i Mierezom istina, onda kapu dolje i moj duboki naklon za Bobana, otprilike kao na mojoj profilnoj.
  • Eduardo
    24.9k
    to što je Chelsea radio bilo je čisto rasipanje i dokazivanje platežne moći. Tu nije bilo trunke strategije i planskog slaganja momčadi.
  • NitkoBitan
    28.8k
    Manenicu drze u podrumu zavezanog!
  • Mali Zeus
    18.5k
    Oho policija za euforiju je u punoj snazi trenutno ovod.
  • Crni86
    12.5k
    Vidjet cemo kad i ako decki produ ljecnicke. Ne treba past u euforiju kao sto nije trebalo proslih dana past u depresiju.

Vidi se da se radi, vide i ljudi u klubu da nije to to jos. Ocito su svi svega svjesni, a zeljni dokazivanja i da se stvori najvise mocan dinamo unutar budzeta kojeg imamo. Neka njih tri dodu pa da im se priredi predstavljanje pred punim zapadom u subotu.

Edit. Gledam portale sad, samo 24h naveo da mierez dolazi na ljecnicki. Kako su kolege rekle i prije, ja bih ovu vijest dosta oprezno prihvatio jer mi ne djeluje bas pouzdano.
  • IvanS
    334
    Sad kad Topić pregleda highlightse s utakmice Chelsea - PSG i kaže, ako može Palmer mogu i ja!
  • Jurahrz
    13
    Upravo suprotno, Chelsea je imao viziju i ta vizija nakon 2-3 godine sad dolazi na vidjelo. Chelsea nije kupio nijednog renomiranog igrača koji je bio ultra pojačanje, nego su kupovali sve talente do 21 godine. Plod toga se može vidjeti u tome da su "flipali" Petroviča i Maduekea za duple novce, sad vjerojatno i Jackson odlazi za 45m+ i to je bila vizija otpočetka. Kupi talenta "jeftino", odigra pola dobre sezone i prodaj ga za duplu cijenu.
  • rokikaciga
    2.9k
    I svaka mu cast sto nije popustio Miskovicu za Radeljica, ako je stvarno bilo interesa
  • NKDZ86
    4.6k
    čovjek prorok, odavno je imao spremnu profilnu za Bobana
  • E46
    1.6k
    Daj mi vise tog Miereza da sve izgori, najvise njega zelim
  • M94
    1.8k
    Toliko dobar transfer rok da mi cak ne bi bilo zao da ne budemo 1.
  • Infinity
    19k
    Koliko je transfer rok dobar ako ne budemo prvi? :lol:
  • Salva
    2.8k
    The 2026 UEFA Europa League final will be the final match of the 2025–26 UEFA Europa League, the 55th season of Europe's secondary club football tournament organised by UEFA, and the 17th season since it was renamed from the UEFA Cup to the UEFA Europa League. It will be played at Beşiktaş Stadium in Istanbul, Turkey, on 20 May 2026.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Ak stvarno dodu Mckenna, Beljo i Mierez bi to bio ogroman pomak u jacanju kadra. Ak se to dogodi mislim da nam prakticki fali samo 2 igraca do savrsenog kadra.

Krilo za prvih 11 je po meni izuzetno nuzno jer za nacin nogometa kakav Kova zeli igrat mi se cini neophodno imat barem jedno krilo koje moze samo radit dar mar i stvarat visak iz nicega.

Uz to bi nam jos dobro dosla klasicna 6ica.

Ali ovo bi stvarno bila bombetina u paketu i cak da nitko vise ne dode bi bili dobro poslozeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.