• pešća
    392
    Meni je McKenna baš prezime za stavit na dres, pravim se Englez kuiš ne.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    prvi put da se ne slazem sa tobom ,lik Gubi duelle ,i te kako,spor uzasno . Nije sve u statistici ,budemo vidjeli.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    stari moj akonti je Mckeena brz onda si googlao pogresnog igraca . Uz sav respekt
  • keppi
    422
    Sve je ovo dobro uzdrmalo Zonu, a u biti čak i nemamo ništa konkretno i različito od prethodnih dana kada su recimo Mierez ili Beljo jedan dan bili blizu, drugi opet daleko.
    Insajderi šute, a novinari svaki dan nova priča.
    Većinom nagađanja.... nudimo ovliko... nudimo onoliko, koči menadžer, koči Augsburg.
    Bar da Miro ili Haza nešto napišu...
  • Zagi
    10.6k
    @Kujtim Shalla Ocjena igre nogom 1-20 ?
  • don
    14.1k
    Mckenna je sigurno pojačanje za Dinamo.
  • Sajla
    10.6k
    doveli Španjolce, Šveđana, a Škot pred vratima. ima li kakav zanimljiv Švicarac? igra li se nogomet na Šri Lanki?
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    jebeno je nesiguran i los na lopti ,u forrestu ispucavanja i duge lopte ,ali u momcadi di se treba lopta iznositi i odigravati po meni njegova lošija strana . Za mene Mmae je zvijerbu odnosu na njega. Budemo vidjeli ,neka dodje odigra ,pa procijenimo skupa . Cudno mi samo da ljudi koje Sam ovdje bas postovao , njihovi kommentarer i procujene mogu napisati da je lik brz , jak na lopti. Nisam scout ,niti trener ali mogu procijenito nekoga u 6 mjeseci. Bilo je igraca Ono na la li, nista posebno ,igrao otisao ,boze moj. Ali ovaj me nicim nije odusevio sa obzirom na reputaciju,reprezentativne nastupila itd. Ljudi su ga imali besplatno i opet ga pustili. Obrana losa , odmah nakon toga su osvojili prvenstvo sa kompletnom novim zadnjim linijom. Budemo vidili. Daj boze da se polaze dobrim , osvojimo prvenstvo , a da ja pojedemo govno ko baklavu to ce bit najmanji problem
  • Fan
    1.2k
    A sa tim 1mil bi sigurno doveli jos 4 igraca?GOAT

Zašto bi sa 1m doveli 4 igrača? Ne kužim takvo razmišljanje.
    Al smatram da smo svakako tih 1.2 mogli uložiti u jednu drugu poziciju, bio to stoper, krilo ili špica.
    Dominguez za 1.2 sigurno nije low risk ako smo za takve pare doveli igrače koji bi nam nominalno mogli biti u prvih 11 (Vidović, Lisica, pa i Valinčić). Što misliš kakvo krilo smo mogli za 2.5 (Lisica + Dominguez) dofurat? Sa Bobanovim nosom sigurno odličnog.
    I ne, ne skačem sebi u usta što u prvom djelu smatram da je pogriješio sa Dominguezom, a da bi pogodio s krilom. Dominguez možda ispadne pun pogodak. Ali onda Mckenna nema smisla (ako nije samo patka naravno) baš zbog toga što nam gori na drugim pozicijama.
    Boban želi Belju, a ruku režem da razlika između onog što Dinamo daje i što Augsburg nudi nije preko 2 milje. To ti je transfer Domingueza i njegova plaća, eto.
  • marcio amoroso
    43.2k
    Čovjek ima debelo nadprosječne procente dodavanja u svim ligama gdje je bio osim u Premierligi.

U Danskoj je bio na 90% točnih dodavanja.

Ja ga se stvarno ne sjećam iz nekih utakmica kao mnogi tu, ali statistički je jako dobar stoper u svim segmentima koji su bitni za stopera.

Upadno je što je u Danskoj, Španjolskoj i reprezentaciji na nekih 6 izgubljenih posjeda po tekmi što je također jako dobro. Za usporedbu Theo gubi 12 posjeda po tekmi, Galešić 9 i Uremović 10.

Iskustvo donosi, mentalitet kod Škota valjda nikada nije bio upitan i ja bar na osnovu statistike mislim da smo dobili odličnog stopera.
  • SAS1987
    17.9k
    Iako taj video vise govori o championshipu nego o njemu izgleda da je rođen za derbi na Poljudu :lol:

• NitkoBitan
    28.7k
    Koliko vidim dosta je dobar u zracnim duelima/skokovima gdje smo mi poprilicno slabi. Bio bi + za branjenje prekida.
  • Pacho
    2.3k

Imamo i Šiptara
  • Maximo
    797
    90% videa igra glavom:lol:
  • Dzoni
    1.6k
    Fali toga, u prekidima smo jako štekali, a i imamo dosta malo jakih igrača jakih u zračnim duelima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.