• Jurki
    18.3k
    Ovaj video meni nikako ne izgleda ko oprostaj.Orc123

Igras za xy klub i promijenis profilnu sliku u dresu drugog kluba kao najavu potpisa novog ugovora?
  • Orc123
    12.5k
    Daj Boze da se varam ali evo nezz....
  • NitkoBitan
    28.7k
    Zasto bi potpisao novi ugovor s njima, kod njih nije ni punu godinu dana. Motivi za odlazak su mu nefinancijske prirode, pun mu je k i nogometa i zivota tamo. Sad oce li kod nas il negdje drugdje u Europi...
  • Shkera
    574
    Navodno ovo na kraju videa znači "Al Jazira će mi uvijek biti u srcu".. jedino ako im je to neki moto, ali ne vjerujem.

Tako da mislim da mogu napisati - El Toro, dobrodošao u najveći hrvatski klub.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Kakav je bio video?
  • Crni86
    12.4k
    dobar trailer, jedva cekam film
  • Davieboy86
    635
    Zar nije bio Info dok je naš doktor u Sloveniji na pripremama , a ne u Zagrebu na nečijem liječničkom nema prinova. Barem sam negdje čitao. Znači follow that Doc!
  • Vedraca
    170
    izgleda....ili ga je bilo "Sramota" vratit se nakon Pada u Feyenoordu
  • Nogo
    8.1k
    baš jutros osvanula je vrlo zanimljiva objava na Instagramu. Naime, Ramon Mierez na svojem je profilu objavio video-isječke svojih nastupa i emotivnih trenutaka u aktualnom klubu, emiratskoj Al Jaziri. Zabija golove, ljubi grb, slavi sa suigračima. I poručuju: "Al Jazira će uvijek biti u mom srcu!" Je li to naznaka njegova oproštaja s klubom, što bi moglo značiti da dolazi u Dinamo!? Svakako, intrigantna poruka, vidjet ćemo ubrzo što je značila.
    /Germanijak
  • Yovitssa
    904
    Samo se nadam da potpisuje za 750k max. Jer ako smo odlučili staviti "salary cap" na taj iznos, ne bi bilo dobro da ima iznimki.
  • nwankwo646
    642
    Pa možda ga je Jazira nešto isplatila za raskid pa će mu 750 bit dovoljno...
  • NitkoBitan
    28.7k
    Samo se nadam da potpisuje za 750k max. Jer ako smo odlučili staviti "salary cap" na taj iznos, ne bi bilo dobro da ima iznimki.Yovitssa

Ako ti igrac dolazi besplatno mozes mu dat i bonus za potpis, to je mimo same place.
  • Yovitssa
    904
    Ako ti igrac dolazi besplatno mozes mu dat i bonus za potpis, to je mimo same placeNitkoBitan

Bonus je ok. Naročito ako je uspio rakinuti s Arapima i ne plaćamo odštetu. Plaća k'o plaća bi po meni trebala biti 750k max. Radi kemije u momčadi i dosljednosti nove uprave...
  • Droljo
    18.3k
    Mierez (koliko god ga cijenim i želim da dođe) ne vrijedi te novce. 500k max uz bonuse za lp, prvenstvo i tjt..
  • Infinity
    18.9k
    Pa možda ga je Jazira nešto isplatila za raskid pa će mu 750 bit dovoljno...nwankwo646

Ako je on taj koji zeli raskid, nece on za taj raskid dobiti ni centa. Meni je cak smijesno sto se ocekuje da ga ovi puste besplatno, jedino ako im je teret pa ga se zele rijesiti sad kad imaju priliku. Dali su 3m za njega, sto bi ga se rijesili i jos mu dodatno platili ako u njemu vide korist?

I ovo nase ogranicenje na 705k meni zvuci isto kao i prica o strancima, pa dovedemo pola Spanije. Ako Mierez vrijedi 1.2m godisnje, daj mu ih. Ako sutra mozemo dovesti igraca koji vrijedi 2m godisnje, daj mu ih. Zasto bi se ogranicavali icim?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.