• Zagi
    10.6k
    Daj mu 750k za medije i momčad i 2-3 grunta na Pantovčaku ispod pulta. Emocija je to.

Slam dunk.
  • Olmic
    5k
    ma rekao bi da od toga nista. Azon je prva opcija
  • Crni86
    12.3k
    Azon je prva opcijaOlmic

Prva opcija koja je demantirana od kluba za sn i germanijak :lol:
  • Olmic
    5k
    od kluba nije sigurno
  • Zagi
    10.6k
    Taj Azon više od 6 mjeseci nije odigrao ni minute.
    S jedne strane ogroman rizik, s druge slam dunk opcija.

Nestvarna mi je uoće rasprava o njima dvojici. Eventualno mogu li zajedno na terenu. O tome možemo.
  • Crni86
    12.3k

Kaze i Germanijak da je Dinamova delegacija potvrdila kako Azon nije opcija....Ivdzo11

Ne znam tko cini dinamovu delagaciju na pripremama osim ljudi iz kluba. Prije je isto i sn pisao.
  • Odani Zgd
    635
    Valjda bude Zvone iskopao negdje napadača,samo da ne bude Bakrar i slična prožvakana imena.Treba nam "ubica"u napadu,da napokon imamo pravu špicu.
  • Dinamo-SB
    444
    Mudri lažna devetka - prvi strijelac lige,hit lige i kao vrhunac karijere i izvanredne sezone dobiva poziv za repku od Dalića i odlazi na SP u Ameriku.

Nadam se da cu ovo bahato repostat na kraju sezone kako sam vrhunski predvidio sve..
  • Crni86
    12.3k
    Mudri lažna devetkaDinamo-SB

Mudri nije lazna devetka, vec djeluje najbolje kao igrac iz drugog plana sto se i vidi po njegovim golovima. Postavljanjem na laznu devetku cijela ta prica se mjenja
  • NitkoBitan
    28.6k
    Laznom devetkom lazemo sebe ili protivnika? Ili mozda oboje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.