• Mr Anderson
    12.8k
    Bio sam sarkastičan. Cijeli post je takav.
  • Dinamo Sarajevo
    147
    Tako žarko želim biti optimist i u osnovi jesam i dalje ali ovih prvih 45 min nije baš sjajno. Dapače. Trke ima, posjeda ima, inicijative ima ali da baš ima nekih zicera i ne baš. Klasni napadač treba hitno...puno, puno rada i očito puuuuno strpljenja...
  • Orc123
    12.5k
    Villar ce biti ogromno pojacanje!
  • Vedraca
    169
    Ivanusec u PAOK ....sretan Put!!
  • Slepicka
    169
    gđica. Vugrinec odabrala Solun za zivot?
  • Ruzaa
    58
    Znam da su pripreme, ali primit 8 golova u cetiri utakmice, protiv slabih protivnika ne izgleda najbolje. Trebat tu neki kvalitetni stoper.
    Ne znam zasto, al pao mi je napamet stoper tipa Lauritsen. Takav stoper bi kvalitetom bio premija za nase danasnje stopere. To isto govori koliko smo u problemima zadnjih godina sa kvalitetnim stoperima.
    Izgleda i Kule zavrsio u bolnici, moguce slomio ruku.
    Sad bi mogli i bez jedinog napadaca ostat.
  • dumitrumitu
    1.5k
    PAOK sa krilima Ivanušec, Despodov. Tu kombinaciju sam želio u Dinamu.
  • Jay
    2k
    PAOK sa krilima Ivanušec, Despodov. Tu kombinaciju sam želio u Dinamu.dumitrumitu
    A u obrani Lovren i Taylor.
  • Jurki
    18.3k
    gđica. Vugrinec odabrala Solun za zivot?Slepicka

I japa Ivanusec.
    Jbg bilo bi mu ispod casti da se nakon 2 godine vrne u Hrvatsku.

Nadam se da se nikad ni ne vrnul u Dinamo.

Jebo te Paok da te jebo paok.

Don Čančeloti jos jedanput izvini.. ali bil si totalno u pravu. Da tocno je, ti igraci nisu za lige petica, vec u kurcu.
  • crophantom
    1k
    Ak se gospođi ne sviđa ZG nek si odmah ponese štrik dole, Solun je najodvratniji grad u kojem sam u životu bio, favele na moru, koje smrdi za popizdit.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Ivanusec kao da namjerno se zamjeri nama svima, koji si klosar da odes u paok . A i ljubicicu treba reci da brise jebeni aek na ig. Boli me patka Kaj mu razbu tam igra lagano mi postaje najmrzi igrac ikad. Jos mrva pa mi drazi livaja jbt,neka ide ban
  • Jurki
    18.3k
    ne pita se gospođu vec japu Ivanusca.
    A jebiga kaj bu selo reklo da se Ribery vrnul za dve lete dimo?

Kad se sjetim onih patničkih suza.. ma mrš. :vomit:
  • NORTE
    17.3k
    Koga boli q za tog lika koji ionako nije bio u ljetnim kombinacijama dolaska u dinamo...
  • crophantom
    1k
    neznam koga se pita, ali Solun ne Afrika sa strujom ne Split.
    Al dobro, grobari su ipak jedan ogroman klub.
    Nadam se da bar vise nikad nećemo čitati o njegovom povratku.
  • BPAM
    243
    Trenutno smo na 0 napadača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.