• dinon7
    1.9k

Ako on i njegov manager toliko žele da ode iz Dinama, neka ide. Boban je pokazao da s malo love može dovesti vrhunske vezne igrače.
  • ElDorado
    4.6k
    Malo je paranoično ali činjenica je da nije potpisao novi ugovor.
  • Zg123
    2.1k
    Neki na fb pisu da je Misic prodan
  • CastAway1986
    3.4k
    A Tironi piše da je Azon sve ozbiljnija opcija , tko tu laže?
  • ElDorado
    4.6k
    Najveći gubitnik prelaznog roka je Jagušić. Mogao je biti već desno u 11.
  • ElDorado
    4.6k
    demantirali iz kluba
  • Facke
    6.3k
    Dejte se smirite male. Mene nije jasne cemu tulka negativa cemu histerija. Bude se se resile. Ja nemam pojma kakva vi ocekivanja imate. Hrpu pozicija sme na vreme resili i opet vlada nezadovoljstve.
  • Carmichael
    86
    Prije dva, tri dana čitam da je Mierezu dosta Emirata, da se ne može prilagodit na toplinu i da se želi vratit u europske krajeve, točnije hrvatske..
    Danas čitam da Mierez želi novac kakav nema nitko u Dinamu niti približno, a učinak i forma mu je lošija nego što je bio kad je odlazio u Emirate..

Ne znam ko je gluplji, ja koji oba članka čitam, ili ovaj šta piše besmislene komentare..
  • Jurki
    18.3k
    nemam pojma kakva vi ocekivanja imate. Hrpu pozicija sme na vreme resili i opet vlada nezadovoljstve.Facke

Jebiga neki ljudi drkaju na transfere.. i misle da bi trebali predstaviti minimalno jedno pojacanje svaki dan do kraja prijelaznog roka.
    Ne zele shvatiti da pravu spicu se isplati cekati taman i do prvog rujna.
    Naravno da bi svi hteli da imamo sad definiran kadar za narednu sezonu, ali ovo nije Football Manager.
  • rioda
    9.1k
    Moram priznati da me ne bi pogodilo da Mišić ode, dapače, mislim da je to i potrebno da doživimo totalni reset. Smeta me njegova povratna (ne)trka već neko vrijeme, to je i uzrok dosta primljenih golova
  • javolimtebejako
    2.6k
    nedaj boze. miske je klasa, neka ostali pokriju njegov dio
  • SAS1987
    17.8k
    Trebalo je dovesti nekoga tko pozna ligu a ne Bobana. Zato i šteka.Crle

Nek se raspita kod Cannavara :lol:
  • Mr Anderson
    12.8k
    Evo vidi se nakon 20 minuta koja je to rapsodija kad nema Mišića. Lopta ide ko po špagi, brzo, okomito. Da imamo crvene dresove, mislio bih da igra Liverpool. Moramo se riješiti Mišića čim prije, samo nas koči.
  • Diavollo094
    22
    Samo napadači trebaju
  • Paggini
    58k
    Moramo se riješiti Mišića čim prije, samo nas koči.Mr Anderson

Lajk, ali ne za ovaj dio, slažem se s tempom kojeg imamo, Villar i Ljubicic su jako dobri u izgradnji i trci, ali ne bih micao Mišića nikako, ima i on itekako koristi. Još kad bi se dodao neki Jedvaj u ovu postavu, pa simfonija bi to bilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.