• Dani Olmić
    1.7k
    apsolutno - za mene veliko ne … bolje izdvojit par € vise za Diona … nas decko, pozna ligu a i prerasao ju je realno … i ujedno mu je to prilika i motivacija za repku

Taj spanjolac nema nista bolji statistiku od Kange kad je dolazio :rofl:
  • CastAway1986
    3.3k
    pa ja sam isto vise za Belju ali Augsburg traži nerealan iznos tako da posudba ovog i nije toliko loš izbor uz naravno Miereza koji bi trebao biti prva opcija..
  • Dani Olmić
    1.7k
    Bolje nek Kulušić igra onda
  • emreli21
    443
    mierez jako sumnjiv.
  • emreli21
    443
    njegovi agenti pregovaraju s nekoliko europskih klubova u isto vrijeme, na taj nacin samo licitiraju za vecu placu negdje. Nije mu dinamo prvi izbor. Ja bi ga uvijek imao jer je dobar napadac, ali ovo mi se ne sviđa
  • Dani Olmić
    1.7k
    ma ja i dalje sumnjam da ce doc mierez a po svemu sudeci nece ni beljo
  • CastAway1986
    3.3k
    Pojavila se vijest, iz izvora bliskih Dinamu, da je zagrebačkom klubu ponuđen slovenski reprezentativac Miha Zajc (31). O tome su izvijestile Sportske novosti.
    O njegovom mogućem odlasku, pisali su i turski mediji, te tako turski Aksam tvrdi da je Slovenac otpisan i da ga Jose Mourinho ne vidi u momčadi.

Dodaju i da Zajc želi otići iz Fenerbahčea, ali da ne želi napustiti Tursku, u kojoj ima ponude od Bašakšehira, Eyüpspora i Fatih Karagumruka.

Sportske opet vrte jedno te isto ..
    nešto sumnjam da se mnogo europskih klubova zanima za Miereza a zar se već par dana i po medijima i tu par insajdera ne tvrdi da je igraču prvi izbor povratak u Hrvatsku?!
  • NitkoBitan
    28.6k
    Danas protiv Ujpesta cemo vidjet njihova dva zanimljiva igraca, koji mozda nisu u najboljim godinama al donose potrebno iskustvo i liderstvo za povratak titule na Maksimir, desni bek i vezni...
  • Crni86
    12.3k
    desni bekNitkoBitan

Rile nije zavrsio u ujpestu
  • BBBaranja
    3.8k

Možda Brodić zaigra na beku :chin:
  • Mali Zeus
    18.3k
    Sad kad nam debeli Brodić uvali hattrick.
  • CUCAK
    533
    to liderstvo i iskustvo nam je lani baš pomoglo
  • BPAM
    236
    Ne mogu zamisliti da nećemo primiti gol, kako god okrenuli.
  • mali M
    8k
    a zašto? pa kako je odigrala prva momčad prošlu tekmu? Galešić i mali Jakir su su odlično odigravali dok je Vini ubio na lijevoj strani.. Ja bi probao i u vezi Mišić Villar jer se oboje nude i vraćaju i može se puno kvalitetnije odigrati iznošenje dok Villar može i potegnuti prema napred.. Ispred njih bi stavio Gabija i vjerujem da bi nam veza pojela.. Obrana posložena, veza posložena, napad a ništa, Kule dok ne dođe neko.. Možda zbilja je okej probati sa Mudrim na lažnoj devetci, meni ovi mali Čutuki, Kulušići ništ nisu pokazali.. premlako je to još za nas..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.