• Dinamosaurus
    103
    Dodatno, oni Europe nece vidjetemilperska

Ja baš mislim da hoće i da će ih to zeznut u prvenstvu
  • CastAway1986
    5.7k
    Neznam čemu omalovažavanje Ivusica od pojedinih kad je isti bolji od Nevistića..Vucevic radi jako dobar posao za sada , Rijeka i Osijek solidan ..Mi sa Mierezom , dobrim stoperom i krilom smo I dalje glavni favorit ..
  • Dinamosaurus
    103
    Btw jel zna netko od kud njima novac?

Mislim ovo je nevjerojatno da se plaćaju odštete, znam da će oni uvijek nekako imati love ali otkud/na koju foru?
  • NORTE
    24.5k
    NH:
    Novi stadion više nije pitanje luksuza, nego nužnosti. Oko toga konačno mora postojati suglasje, kao i oko ključne činjenice da je Hajduku nasušno potreban novi stadion na Brodarici!

Zahtijevamo odlučne, brze i konkretne poteze Grada Splita i Vlade Republike Hrvatske. Predugo slušamo najave i obećanja o ulaganjima u sportsku infrastrukturu, a rezultata nema.
  • San Lorenzo
    23.7k

U mnogočemu se slažem s tobom, ali mislim da ti je ovo jako nategnuta priča...njihova pojačanja i igrači koji automatski ulaze u prvih 11 su Pajaziti, donedavni igrač Gorice, te Karačić za kojeg sam uvjeren da nije ništa bolji igrač od Boseca npr...naša 'pojačanja za Osijek' su najbolji desni bek i najbolje desno krilo lige, ponajbolji lijevi bek austrijskog prvenstva, Bundesligaš, frajer koji ima solidan broj nastupa u Serie A, a posljednje pojačanje je dečko iz Barceloninog sustava kojeg je Flick koristio u prvoj momčadi.

Što se Ivušića tiče, kad se zimus povezivao s nama napisao sam da to nikakav upgrade na Nevistića nije, a daleko sam od fan cluba Ivana Nevistića.
  • FelceAzzurro
    1.6k

Najbolje se zaključat u sobu ove godine, spustit roletnu i ne viriti vani.
  • Niko1986
    6.9k
    Ja gledam ovako, da oni budu 15 % bolji (što je nategnuto) nego prošle sezone imat će cca 70 bodova, u vrh glave 75. Mi ako ne možemo to prebaciti tko nam kriv.
  • DiddyGuela
    6.1k
    Pajaziti i Karacic su pojacanja za Varazdin i Slaven a Ivusic je najbolji golman lige. Ajmo dalje... Otisli Pripc,Rusyn,Biuk,Rakitic,Mlakar,Trajkovski,Elez. To su 2 prvotimca + 4 prva igraca u rotaciji. Na njihovo mjesto nije dosao nitko a tek moraju napraviti jos jedan ili dva izlazna transfera kako bi se pokrili, znaci jos Pukstas I Sigur. U ovom trenutku oni imaju 13 igraca u ozbiljnoj rotaciji a za 2 tjedna im pocinje sezona.Da ne spominjem koliko je njihova prica na staklenim nogama jer ovise doslovno o zdravlju jednog igraca koji ne postaje mlađi niti ima sportske navike Luke Modrica. Oni su trenutno vece gradiliste od nas.

Znaci Rijeka nam ostaje jedini i najveci konkurent i ove sezone.
  • FelceAzzurro
    1.6k

Mi smo sami sebi najveci konkurent. Ako se ekipa osjeti i uigra, ostali mogu samo mjaukati.
  • DiddyGuela
    6.1k

Ne bi se slozio. Vremena se mijenjaju, Dinamo se mijenja a ovakav stav nas je doveo do toga da se vec trecu sezonu u HNLu cupamo i vadimo na guz. Nije ovo 2010. pa da smo sami sebi konkurent. Ali jesmo najveci favorit,najbogatiji klub u ligi i individualno najjaca momcad pa prema tome treba imati i određena ocekivanja!
  • Mlađi referent
    15.5k
    Hajduk za svoje okvire radi dobro, ne može im se to osporiti.

Ali ne razumijem ovu dramu. Pa nama se sere da smo ostali bez kapitalaca, a doveli prinove, a na drugoj strani su oni ostali bez Prpića i Rakitića, a Pajaziti i Krizmanić ili tko već od stopera bi trebali tu uskočit?
  • Paggini
    85.4k
    Ova gamad ce osvojit naslov.emilperska

Ivušić

Karačić Uremović Šarlija Hrgović

Pajaziti Žaper Krovinović

Durdov? Livaja Šego

Prvaci 2025/2026.
  • skener
    8.5k
    ovo namjerno igraju s igračem manje da dokažu koliko su jaki?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.