• Crusades
    16.8k
    Porto je avans neki uplatio? :grin:
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Ozbiljno će imati boljeg golmana od nas...
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Vidim po njihovim forumima nakon depresije cijelog svibnja i lipnja, sad u srpnju opet im je zamirisalo nakon dolaska Garcie i najave da bi mogli doć igrači poput Rebića i Ivušića. Mislim ne krivim ih, takav je to mentalitet,lako ih "zapališ" za nešto, a još lakše spustiš na zemlju.

Al će bit kmečanja u svibnju dogodine kad opet završe treći. :fire: :fire:
  • Paggini
    57.7k
    Sjeo kredit od onih LinkedIn kamatara :cool:
  • E46
    1.6k
    i to dosta boljeg al jbg treba se fokusirat na druge pozicije, mi ako budemo pravi golman nam nece bit od presudne vaznosti.
  • Diavollo094
    21
    Taman dva mjeseca imali lijepo mira sad opet kreće u euforija i novinska magarad
  • Mali Zeus
    18.3k
    Možemo se jebat, ništa od naslova ni ove godine.
  • Mali Zeus
    18.3k
    a sad da je dosta bolji.. kad je Ivušić postao razina Buffona bemti, što je duže van HNL-a to je bolji.
  • Omake
    10.3k
    Mislim da će Pajaziti tovarima biti najisplativiji transfer od Uremovića, AKO Garcia ne dobije pedalu u prvom dijelu sezone.
  • CastAway1986
    3.3k
    Ivušić kad potpiše za tovare od tog trenutka je najbolji golman HNL-A odličan transfer za njih
  • KristijanHR
    159
    Sudeći po komentarima hajduk dovodi Donnarumu....
  • hardek
    5.1k
    A realno bolji je za 2 koplja od Lučića, Majkića i Banića
  • KristijanHR
    159
    ma sve stoji, ako bude u formi bit ce odlican, al cini mi se da su pojedinci vec u strahu od njega i tovarluka...
  • Ivdzo11
    7.6k
    Adriona Pajazitija, veznjaka Fulhama za kojeg se plaća tek 20 % od sljedećeg transfera.
  • emilperska
    11k
    Hajduk je doveo 3 igraca od kojih 2 odmah idu u startnih 11 i 1 je naš A reprezentativac.
    U odnosu na proslu godinu otisao im je 1 (riječima jedan) starter, nama 4 do 5.
    Oni su trenutno ozbiljnija momcad od nas s Livajom i to podosta.

Ako nastavimo dovodit prinove umjesto pojacanja na svaku poziciju osim lijevog beka i sredine veznog reda, najebat cemo. Ova gamad ce osvojit naslov.

Dodatno, oni Europe nece vidjet. Imat ce 1 utakmicu tjedno, mi 2.

Oni imaju polublokiran racun, kaznu za krsenje FFPa i uspjeli su dovest golmana iz nase repke, a nama ce branit "1 udarac 1 gol Nevistić". Zabrinjavajuće..

Lijepo da smo opet nadmeni kao proslo ljeto kad smo cak imali pokrice u par A reprezentativaca u sastavu. Zanima me samo gdje je pojedincima ovdje uporište za toliku euforiju.

Ova ekipa koju mi imamo je dosta blize Zekinom Osijeku 2019. nego Čač mačovom Dinamu 2022.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.