• Paggini
    57.7k

:lol: zaboravio krovinovića, kao što ga zaboravlja svatko osim ekipe s tribina podcasta
  • Dinamosaurus
    32
    bolja momčad od Rijeke 24/25
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    Al nije od Dinama i Rijeke 25/26

Po trenutnom sastavu Rijeka ima puno bolju momčad od Hajduka
  • NitkoBitan
    28.6k
    NH:
    Novi stadion više nije pitanje luksuza, nego nužnosti. Oko toga konačno mora postojati suglasje, kao i oko ključne činjenice da je Hajduku nasušno potreban novi stadion na Brodarici!
    NORTE

Oni bi dva stadiona od 30 tisuca mjesta u gradu od otprilike 150 tisuca ljudi. Pa ovakve ludosti i razbacivanja novcem nema ni u Sjevernoj Koreji, i onda je cudno kada za svaki vrag zicaju novac. Njima dat novac za ista je kao da das alkoholicaru na cesti sa pivom u ruci za hranu.
  • Marcinko
    749
    Neznam čemu omalovažavanje Ivusica od pojedinih kad je isti bolji od NevistićaCastAway1986

Nisam čitao sve postove ali sam čitao dovoljno da bi primijetio neko omalovažavanje Ivušića da ga ima, dapače dijametralno suprotni su stavovi od omalovažavanja. Po meni je to njihov najbolji transfer, a Karačić i Pajaziti su u rangu Solde i Mudražije(iz istih klubova s istim gore dole ulogama)
  • emilperska
    11k

Imaju boljeg stopera od naseg najboljeg koji je vjv trenutno i najbolji pojedinacni stoper lige.

Imaju boljeg golmana od nas koji je isto najbolji golman lige.

I imaju ćeleta u špici koji je jbg najbolja špica lige sad sigurno.

Bit ce sigurno napeta i egal borba. Stvarno ovo stvaranje mitomanije na temelju dolaska Valincica, Lisice i Gode mi je legendarno i u rangu njihovih svršavanja.

Ovo Pađinijevo omalozavanje Šege i dizanje Lisice necu komentirat. Šego je u Varaždinu imao bolje statse nego Lisica u Istri.

Moramo se svi skupa spustit na zemlju i dat sve od sebe u svojim gabaritima..

Ovo će bit jako jako gadna i napeta sezona, a u to cemo se uvjerit odmah u 1.kolu.
  • Crusades
    16.8k
    na temelju dolaska Valincica, Lisice i Godeemilperska

Da, samo njih trojicu smo za sada doveli u ovom roku.

Vidović, Ljubičić, Villar i ostali su se došli samo pofotkat.
  • emilperska
    11k
    Vidović, Ljubičić, Villar i ostali su se došli pofotkat.Crusades

Vidovic, Ljubicic i Villar su zamjenili Baturinu, Sucica i Ademija. To ako bude egal prosloj godini, bit ce dobro.

Ali guraj lijepo glavu u pjesak i odi branit klub pod zapad, sve će dobro bit..
  • DiddyGuela
    3.8k

Realno imaju dobra 3 igraca a ostalo je drlogana, Žapice, Kroviji i pojacanja iz Gorice i Lokomotive. Osim sto ce ocito graditi sastav do kraja ljeta jer su tek nekidan izglasali upravu i SDa ali to je drugi dio price.
  • E46
    1.6k
    ha gle za mene je, meni nevistic od rijeke nije napredovao samo nazadovao al dobro svako ima svoje misljenje.
  • Dzoni
    1.6k
    Gotovi smo sad s ovim potezima Hajduka, Bobane nađi pare kako možeš, makar kod dečki s Knežije i daj sve pare da se vrate Petko i Pjaca, s ovim no name igračima budemo bili ko Osijek
  • Keyser Soze
    14.7k
    Vidovic, Ljubicic i Villar su zamjenili Baturinu, Sucica i Ademija.emilperska

Soldo je bolji igrač od onakvog Ademija. Za druge se slažem, ništa ne garantira da će Villar i Ljubičić biti bolji od Sučića i Baturine.
  • Crusades
    16.8k
    odi branit klub pod zapademilperska

Samo da si plašt uzmem i krećem.
  • Paggini
    57.7k
    Ovo Pađinijevo omalozavanje Šege i dizanje Lisice necu komentirat. Šego je u Varaždinu imao bolje statse nego Lisica u Istri.emilperska

A kad sam ja to točno uzdizao Lisicu? :lol: Šego je trubetina od igrača, ali nikad nisam napisao da mislim da je Lisica nešto bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.