• Dinamosaurus
    32
    Dodatno, oni Europe nece vidjetemilperska

Ja baš mislim da hoće i da će ih to zeznut u prvenstvu
  • CastAway1986
    3.3k
    Neznam čemu omalovažavanje Ivusica od pojedinih kad je isti bolji od Nevistića..Vucevic radi jako dobar posao za sada , Rijeka i Osijek solidan ..Mi sa Mierezom , dobrim stoperom i krilom smo I dalje glavni favorit ..
  • Dinamosaurus
    32
    Btw jel zna netko od kud njima novac?

Mislim ovo je nevjerojatno da se plaćaju odštete, znam da će oni uvijek nekako imati love ali otkud/na koju foru?
  • NORTE
    17.2k
    NH:
    Novi stadion više nije pitanje luksuza, nego nužnosti. Oko toga konačno mora postojati suglasje, kao i oko ključne činjenice da je Hajduku nasušno potreban novi stadion na Brodarici!

Zahtijevamo odlučne, brze i konkretne poteze Grada Splita i Vlade Republike Hrvatske. Predugo slušamo najave i obećanja o ulaganjima u sportsku infrastrukturu, a rezultata nema.
  • San Lorenzo
    19.7k

U mnogočemu se slažem s tobom, ali mislim da ti je ovo jako nategnuta priča...njihova pojačanja i igrači koji automatski ulaze u prvih 11 su Pajaziti, donedavni igrač Gorice, te Karačić za kojeg sam uvjeren da nije ništa bolji igrač od Boseca npr...naša 'pojačanja za Osijek' su najbolji desni bek i najbolje desno krilo lige, ponajbolji lijevi bek austrijskog prvenstva, Bundesligaš, frajer koji ima solidan broj nastupa u Serie A, a posljednje pojačanje je dečko iz Barceloninog sustava kojeg je Flick koristio u prvoj momčadi.

Što se Ivušića tiče, kad se zimus povezivao s nama napisao sam da to nikakav upgrade na Nevistića nije, a daleko sam od fan cluba Ivana Nevistića.
  • FelceAzzurro
    518

Najbolje se zaključat u sobu ove godine, spustit roletnu i ne viriti vani.
  • Niko1986
    2.3k
    Ja gledam ovako, da oni budu 15 % bolji (što je nategnuto) nego prošle sezone imat će cca 70 bodova, u vrh glave 75. Mi ako ne možemo to prebaciti tko nam kriv.
  • DiddyGuela
    3.8k
    Pajaziti i Karacic su pojacanja za Varazdin i Slaven a Ivusic je najbolji golman lige. Ajmo dalje... Otisli Pripc,Rusyn,Biuk,Rakitic,Mlakar,Trajkovski,Elez. To su 2 prvotimca + 4 prva igraca u rotaciji. Na njihovo mjesto nije dosao nitko a tek moraju napraviti jos jedan ili dva izlazna transfera kako bi se pokrili, znaci jos Pukstas I Sigur. U ovom trenutku oni imaju 13 igraca u ozbiljnoj rotaciji a za 2 tjedna im pocinje sezona.Da ne spominjem koliko je njihova prica na staklenim nogama jer ovise doslovno o zdravlju jednog igraca koji ne postaje mlađi niti ima sportske navike Luke Modrica. Oni su trenutno vece gradiliste od nas.

Znaci Rijeka nam ostaje jedini i najveci konkurent i ove sezone.
  • FelceAzzurro
    518

Mi smo sami sebi najveci konkurent. Ako se ekipa osjeti i uigra, ostali mogu samo mjaukati.
  • DiddyGuela
    3.8k

Ne bi se slozio. Vremena se mijenjaju, Dinamo se mijenja a ovakav stav nas je doveo do toga da se vec trecu sezonu u HNLu cupamo i vadimo na guz. Nije ovo 2010. pa da smo sami sebi konkurent. Ali jesmo najveci favorit,najbogatiji klub u ligi i individualno najjaca momcad pa prema tome treba imati i određena ocekivanja!
  • Mlađi referent
    13.3k
    Hajduk za svoje okvire radi dobro, ne može im se to osporiti.

Ali ne razumijem ovu dramu. Pa nama se sere da smo ostali bez kapitalaca, a doveli prinove, a na drugoj strani su oni ostali bez Prpića i Rakitića, a Pajaziti i Krizmanić ili tko već od stopera bi trebali tu uskočit?
  • Paggini
    57.7k
    Ova gamad ce osvojit naslov.emilperska

Ivušić

Karačić Uremović Šarlija Hrgović

Pajaziti Žaper Krovinović

Durdov? Livaja Šego

Prvaci 2025/2026.
  • skener
    4.8k
    ovo namjerno igraju s igračem manje da dokažu koliko su jaki?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.