• Paggini
    57.6k
    Karačić je njima pojačanje svakako, nije on loš igrač uopće, ali ne mislim ni da je razina Sigura koji je stvarno izvanredno znao pokriti taj desni bek.
  • rokikaciga
    2.7k
    Karacic je uvijek bio energican igrac, i defenzivno i ofenzivno..ovdje ispada da je defenzivno on top igrac, da kad dode u zadnju trecinu da odmah ide centarsut i da je malo ispod medijana sto nije lose s obzirom da je igrao u Loksi...ocekujem da se postotak poveca sa Plivajom. Ak ga se gleda vidi se da ne davi loptu, pokusava ispravno igrat i prema naprijed, kao bek uvijek gleda gol i igrat prema naprijed. Malo je divlji, i uvijek je bio luda glava, isto voli cugat...to se ne vidi na grafovima

Jebote pogledao sam preko 50 utakmica njegovih i malo sam uvijek slab bio na njega kao igraca.

U odnosu na Hrgovica i Sigura, Karacic ce izgledat kao Cafu
  • NORTE
    17.2k
    Drug Štorija otkrio grafove haha. Ali ih još nije naučio čitat.Omake

Ne znam ništa o toj njihovoj fan stranici, ali nedavno mi se prikazao reel jednog podcasta u kojem je on bio gost i izjavio da je iz Slavonije, malo me iznenadilo da stranicu hajdučka "štorija" otvori i vodi Slavonac.
  • Crni86
    12.3k
    Dovoljno govori o Kari sta je prije dvije sezone igrao u davljeniku Rudesu koji je uvjerljivo ispao
  • Mr Anderson
    12.7k
    Karačić je dobar HNL bek, ne treba ga omalovažavati. Problem je s njim što je isto malo na svoju ruku, a ni razni poroci mu nisu mrski. Da je drugačije, možda bi i više u karijeri napravio.

Edit: Sad vidim da je i kolega Rokikaciga na istom tragu.
  • hardek
    5.1k
    Karačić je bek ala Goda. Za ekipu koja puca visoko može biti rotacija, a za ostatak HNLa standardni prvotimac. Nije nikakva taraba ali nije ni game changer.

Još bi dodao na temu grafova, oni su putokaz ali trebaju kontekst uvijek. Npr Karačić je imao određen broj utakmica prošle sezone di je igrao stopera pa mu defanzivne brojke izgledaju monstruozno za beka.
  • Petar86
    1.3k
    Sto Igor mijenja sport sad pred mirovinu?
  • Pacho
    2.1k
    Sramotno da par sati nakon tragedije koja ih je zatekla, ajdug objavljuje potpis Karacica. Ima stvari bitnijih od sporta.
  • Odani Zgd
    630
    A dobro sad baš da je tragedija i nije,nije nikom ništa Bogu hvala....tragedija je potres u Zg-u,pa neće sada valjda radi nevremena zastave na pola koplja
  • Pacho
    2.1k

Ma zajebavam se radi upisa na onoj drugoj temi.
  • strumfich
    303
    Karacicu ce najteze past prilagodba sa Sokola na Kauri
  • Jurki
    18.3k
    isto voli cugat...to se ne vidi na grafovimarokikaciga

Mnogima bi taj graf bil tamnoplavi. :rofl:
  • Filip85
    325
    Iz Nove Gradiške je...
  • Ivdzo11
    7.6k
    Doznajemo: Hajduk dogovorio kupnju golmana 'vatrenih'! Evo što je presudilo u velikom poslu

Ivica Ivušić stiže u Hajduk! Nakon dugih pregovora i želje da se vrati kući, splitski klub dogovorio odštetu s ciparskim Pafosom. Ostalo je samo dogovoriti uvjete višegodišnjeg ugovora
  • skener
    4.8k
    HNK Hajduk i Fulham FC dogovorili su transfer 22-godišnjeg Adriona Pajazitija koji je s Bijelima potpisao ugovor do ljeta 2029. godine. Novi veznjak priključuje se danas treninzima prve momčadi, a u Hajduku će nositi dres s brojem 4. 
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.