• Infinity
    15.2k
    Osobno, puna podrska :rofl: Pored svih stvari koje me zivciraju na Maksimiru, mene je taj tepih stvarno jako zivcirao u posljednje vrijeme. Na dijelovima poderan, nikakav i bas sam si kontao da od svega mogu barem jebeni tepih zamijeniti :rofl: 0.2% sam mirniji :rofl:

    Nadam se da ce naci neko bolje rjesenje sad.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Sad bijeli tepih dovuku haha
  • Infinity
    15.2k
    Steta sto nema zena na forumu, odmah da se zgrozi od pomisli da to treba cistiti :rofl:
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Sad si mi sjebo eksperiment da vidimo zensku populaciju foruma haha

    Propo bait
  • Infinity
    15.2k
    Bila jedna na predictoru prosle sezone, ubili ju jokeri, pobjegla. Sad vise nema :sad:
  • The Undertaker
    4k
    Pa kažem, možda će ponovo aktivirati altetsku stazu. To im ne bi bilo glupo. Ne znam u kakvom je stanju ona na Sveticama.
  • SAS1987
    13.3k
    Pa kažem, možda će ponovo aktivirati altetsku stazuThe Undertaker

    Nije sjever na atletskoj stazi? :grin:
  • xavier
    11.1k
    Sjever je na dijelu atletske staze, reflektor između sjevera i zapada isto. Klupe za rezervne igrače i delegate su na mjestu gdje je nekad bila staza.

    Na Mladosti imamo atletski stadion koji je više nego dovoljan.
  • Guinness
    1.9k
    Pa kažem, možda će ponovo aktivirati altetsku stazu. To im ne bi bilo glupo. Ne znam u kakvom je stanju ona na Sveticama.The Undertaker

    U jako dobrom stanju i koristi se svakodnevno; od rekreativaca do klubova.
  • deda
    27.7k
    Daj nemojte o atletskoj :monkey:
  • Mali dioničar
    14k
    Jel zbilja netko redovito pohodi Maksimir i ne zna da prek atletske staze ide reflektor izmedju zapada i sjevera?
  • The Undertaker
    4k
    Iskreno, idem i zaboravio sam.
  • NORTE
    9k
    Oni stvarno renoviraju taj tepih :monkey:xavier

    Ha čuj kriza je, daje se otkaz Bjelici uz odštetu, režu se plaće igračima, na europskima nema gledatelja, red je da se nepotrebno ulože pare u rupu bez dna. Ako može playstation i jacuzzi za mupovca pa može i novi tepih preko firme od kuma/rodijaka...
  • Neki tip
    19.1k
    preko firme od kuma/rodijaka...NORTE

    Može biti da je baš tako. Ali taj diskurs podrazumijeva zapravo jedan pomalo šovinistički blagajnica-hoce-ici-na-more stav koji u korupciji uvijek prepoznaje "dotepence". Ne znam je li to tvoj stav, no nije ni presudno za sljedeću poantu..

    Naime, zanimljivo je da u isprepletenoj Bandićevoj ili Mamićevoj mreži ili u sudskim presudama za korupciju i lopovluk ili u medijski eksponiranim slučajevima - "dotepenaca" (znanih još i kao "bosančerosi" i "hercegovanci") ima neobično malo.. odnosno ne više no što je njihov udio u općoj populaciji.

    Jedan moj profesor je rekao "s Hercegovcima, zapravo Dinarcima općenito, ne mozes praviti drzavu.. oni su se stoljecima borili protiv svake. Ni vlastitu ne vrednuju dalje od zastave i pjesama."

    Grubo i generalizirajuće, ali ima nešto u tome.

    "Kako zajebati sustav" kola u venama, no zbog svih onih lopova i lopovčića s prezimenima na ec, ac, ek, ak (takvih na kamenu nema), kao i svih žuljevitih ruku raznih Leka, Solda, Šimića i Šunjića, valja bježati od poopćavanja i insinuacija.
  • NORTE
    9k
    Ne znam tko većinom puni rubrike o korupciji, samo hoću reći da je javna tajna kako se vodi grad (afera do afere) i postupa s njegovom imovinom. Dodaš na to da i korisnika stadiona vodi 'zemljak' i bliski suradnik gradskog oca pa nije zgoreg spomenut novo nepotrebno uređivanje močvare. Moj stav nije za generaliziranje protiv nekoga, nego protiv odvratne korupcije i još gore - trošenja love od kluba i grada bez ikakve potrebe, a sve da se namiri džep nezasitnih.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.