• BBBaranja
    3.7k
    Po informacijama koje imam El Toro je jako blizu dolaska..
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Misliš dok proknjižimo Olma i Gvardiola... I dok nam stigne 50% Jankovića.
  • CastAway1986
    3.3k
    S Mierezom smo jači za barem 20 % ..
    Misic i Villar su sličan tip igraca ako ne i isti oba najbolje funkcioniraju s agresivnom šesticom tako da bi nam netko tipa Šunjić dobro došao..
  • NitkoBitan
    28.5k
    Ako me sjecanje sluzi Mierez moze igrat i poziciju desnog krila? Zlu ne trebalo.
  • vjeko1701
    16.4k
    Kapnut će 100 keka od tog transfera u našu blagajnu.deda

Još 140 k od Sose u Crystal Palace za 4 milijuna.Niko1986

tenor.gif
  • E46
    1.6k
    jeben sindrom mi imamo i onda se cudimo neuspjesima. Covjek jos nije ni doso mi ga vec razmisljamo koristit na drugoj poziciji zlu ne trebalo, ne, doveden je kao napadac i neka tako i ostane, ako bude bilo potrebe za desnim krilom posegnut ce se.
  • Omake
    10.3k
    Postoji u Feneru desno krilo sa sličnim CV kao Villar na koje se ne računa i koje ima ugovor do 2026. Emre Mor. Vjerojatno je Zajc taj, ali ne bi me iznenadilo da dođe Mor ako se Cordoba proda. Nije insiderska (nikad nije u mom slučaju), samo pokušaj dedukcije.
  • GOAT
    3.3k
    auuu kakav je to wonderkid bio ne bi imao nista protiv da dođe
  • Noel
    13k
    Mierez bi bio živa napast i osim napadačkog doprinosa bio bi prva linija obrane. Njegova borba i trka su velika pomoć veznom redu. Očiti je problem prošle sezone bio povratni trk i golovi iz polukontri. Tu bi on pumpao svojim ritmom i vezni red da daje više u obrambenim ulogama.
  • Orc123
    12.4k
    Ja se nadam Mierezu i nekom jeftinijem mlađem napadacu! Nema smisla spičkazi toliki novac na Belju, jedino posudba pa ako eksplodira super, a ako ne ne....Beljo sada sigurno ne vrijedi taj novac koji se trazi za njega.....
  • Batigol
    90
    bas to...bio...
  • Noel
    13k
    Ovo sa Zajcom je teška patka. Imamo na njegovoj poziciji najveću gužvu u kadru.
  • GOAT
    3.3k
    a jebiga znam sve ali nam ne bi bio dostupan da je ispunio potencijal
  • Zagi
    10.5k
    Daj više tog el Torra i nek gori sve.
    Ovu su prve pripreme na kojima ne stojimo gore nego stvarno pokušavamo doći do lopte.
    Izgleda da imamo i neki plan kako.
    Dosta i uspješno za par treninga.

Mierez je tu ko riba u vodi.
  • Crni86
    12.3k
    Sad vec svi tvrde da el toro dolazi… ne moze to biti slucajno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.