• Zagi
    10.5k
    Uglavnom , naš pad se nije dogodio jer su se zvijezde tako posložile nego je direktno vezan uz godine loših, štetnih i namjerno štetnih odluka.
    A sada ti Zvone, vadi kestenje iz vatre. Goloruk.

Naravno razmijevanja nemamo. Dupla kruna i finale EL, prve sezone,minimalno.
  • tigric
    742
    Pišu Turci kako Fener neće nastaviti suradnju sa Zajcom, ako mu dođe ponuda, pustili bi ga i besplatno.
  • Jurahrz
    9
    Turskim medijima nebi vjerovao ni da citiraju službene objave kluba.
  • Infinity
    18.9k
    Malo koji igrac ce potpisati tako nesto. Rekao bih da ce samo budala staviti potpis na takav ugovor. Kod razlaza se sporazumom dodje do raskida. Pri sklapanju svatko gleda svoju korist, a ni jedan klub uopce nece potpisati igraca kojeg na startu mora usloviti, jer ga ne bi ni dovodili ako ne vjeruju u njega.
  • Paggini
    57.3k

Jeje, da, logično mi je sve to. Nisam bio upoznat, pa pitam jer nikad nismo bili u ovakvoj situaciji, pa sam mislio da postoje te neke klauzule.
  • Zagi
    10.5k
    a ni jedan klub uopce nece potpisati igraca kojeg na startu mora usloviti, jer ga ne bi ni dovodili ako ne vjeruju uInfinity

Čekaj Inf. Upravo smo dali papire igraču koji je u ugovoru imao klauzulu o potpisivanju novog ugovora ako odigra u novoj sezoni barem jednu utakmicu. Pjaca jel.
    Da je bar Perić imao takav ugovor, nebi ga plaćali već tri sezone.
  • hardek
    5.1k
    Mi nažalost jako malo koristimo klauzule o produženjima ugovora. RPG je imao takav ali ne sjećam se da smo to prakticirali iako bi to bilo jako dobro za nas pošto igrači imaju velika primanja i ako padnu u formi ne možemo ih se riješiti nikako. Umjesto produženja ugovora na 3 god ponudimo 2+1 npr.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Da, od neceg se mora zivjet. Imas situacije gdje se ljudima za otkaz ponudi "most" do mirovine, ne rade, ali dobiju place i mirovinsko tu zadnju godinu dvije. Nema nicega nemoralnog u brizi za sebe.
  • Olmic
    5k
    u istoj agenciji kao vinlof mozda je tu poveznica
  • Anderson Costa
    134
    Ponekad kod nas sve puca od dinamovštine, ali kad treba sjest za stol svi se bore do zadnjeg centa, od trenera do igraca… vjerojatno bi i ja da se ne lazemo, ali jedan gattuso koji do prije godinu dana nije znao za jajduk lijepo kaze ljudi ostavite si otpremninu i lapapa… ne sjecam se kad je kod nas netko tako nes izveo u potpunosti, mozda mi primaklo pa me ispravite
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Kap.sto je pisalo danas ,Kotarski u Kopenhagen za 5 milja. Najskuplji golman ikad u danskoj ligi. Svaka cast ,a volio Sam ga vidjeti u dinamovom dresu
  • deda
    38.3k
    Kapnut će 100 keka od tog transfera u našu blagajnu.
  • BPAM
    218
    Luka Bumbak s Arene, inače hajdukovac, napisao na X-u da Mierez dolazi u Dinamo.
    Da je info dobio od povjerljivog izvora u klubu.
  • Niko1986
    2.3k
    Kapnut će 100 keka od tog transfera u našu blagajnu.deda

Još 140 k od Sose u Crystal Palace za 4 milijuna.
  • criticus
    4.3k
    Još kad proknjižimo Vuškovića bit će i za Belju i Miereza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.