• Zagi
    10.5k
    Kave s menađerima ostavljam tebi i balkan dedi. uživajte
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Zajc bi bio svakako dobra opcija. Možda se čini da smo u vezi pretrpani, ali to odlaskom Kačavende i nije baš tako. Iako prvih 11 nije standardizirano što je i logično čini se da su Mišić i Ljubičić u nekoj prednosti trenutno. Villar se čini kao prva rezervna opcija i onda još imamo samo Soldu koji mnogima baš ne ulijeva povjerenje te Bulata koji je na odlasku.
  • rokikaciga
    2.7k
    Zato jer on kao sestica treba pokriti povratnu loptu a ne da stoji na 40 metara sa Villarom.
  • Crni86
    12.3k
    misic i zivkovic nisu u isto vrijeme bili u igri…

Misic je izaso na poluvremenu, a zile uso. Kod sva tri gola misic je van igre.
  • rokikaciga
    2.7k
    Nije istina.

Ista stvar se dogodila i kad je ponisten gol

n9edZzk.jpeg
  • Crni86
    12.3k
    buraz zivkovica se hejta radi zadnje utakmice protiv sirokog :lol:

Mali je kod sva tri gola blizu, govor tijela uzasan, s loptom u nogama kriminalan. Jedino kaj dobro radi je popravlja rajf. Svaka malom cast, mozda negdje uspije, ali nazalost nije kvaliteta za dinamo.

Jucer su miso i ljubo jako dobro pokrivali taj prostor u prvom pol.
  • rokikaciga
    2.7k
    On je pedro i protiv Radomlja bio..pogledaj komentare
  • Crni86
    12.3k
    nije on nikakav pedro vec nije kvaliteta za dinamo. Max je za njega sergio ramos, a svi smo se slozili da nazalost max nije kvaliteta za dinamo.
  • rokikaciga
    2.7k
    bio je pedro jer decko nije bio kriv za ta dva gola a tu su ga svi razapinjali jer je njegov igrac dodao na povratnu gdje je protivnik OPET bio sam dva puta.
  • Zagi
    10.5k
    Ja ga hejtam jer je u svakom kontaktu ili spor ili neprecizan u dodavanju ili neodlučan .
    Jedan "tko je kriv" freeze frame je nebitan. Ne vidim niti jedan segment igre u kojem je natprosječan.
    Nije svatko za vrhunskog nogometaša. Bačena minutaža.
  • Crni86
    12.3k
    Prema pisanju s fejsa, Peric ne zeli raskinut ugovor s nama makar mu se nudi korektna lova za to. I to sve koci novi Misicev ugovor jer obojica imaju istog menadzera

Isto tak uz Zajca spominje i da je Sunjic opet u fokusu.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Pisalo se da je Peric usao u biznis s nekretninama. Ja mislim da je i on svjestan da je to to od nogometa i da mu se ni ne isplati nista vise od cekanja da ugovor istekne.
  • Crni86
    12.3k
    pa onda bi tek trebao uzet lovu od raskida i da ima dodatnog svjezeg kapitala za svoj novi biznis.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    zasto da uzme 300 ako moze 800? Mislim da cemo mu morat isplatit ugovor u cijelosti jednostrano ako ga se zelimo rijesit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.