• Zagi
    10.5k
    Kako nam sada treba još jedna 6ica? A kaj je Villar?
    Igra Mišićevu poziciju , nosi broj 6.

Kako igrač treba izgledati da bi kod forum struke zaslužio taj broj? Ovo postaje neka mistična pozicija.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Igrači kao Zajc i slični po meni nemaju više nikakvog smisla i sumnjam da je to stvarno opcija

Osim tog trećeg napadača, rotacije nam više ne trebaju. Nama trebaju igrači koji nedvojbeno upadaju u kadar u prvih 11 i donose kvalitetu kakvu nemamo.

Prodat će se ovaj, pa će klupu grijat ovaj, možemo ovako, a da ovaj igra ovdje, može ovaj pokrit ovo…. Nepotrebno.
  • Droljo
    18.1k
    Ovo postaje neka mistična pozicijaZagi

Kombinacija jurčića, nike kovača i solde.
  • Zagi
    10.5k
    Ali i Busquetsa.naravno.
    Igrača te kombinacije kvaliteta koje si naveo bi se ispljunulo jer nije tehnički dovoljno kvalitetan.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Osim tog trećeg napadača, rotacije nam više ne trebaju.Mlađi referent

Upravo suprotno, trebaju nam prvi i drugi napadač, a rotacija na šestici bi nam bila dobro došla. To i pojačanje na krilu i jedan stoper i doslovno je rok za 10.
  • Mlađi referent
    13.3k

Kulenović je drugi napadač, prvi treba bit bolji, ali kao drugog sigurno nećemo dovest igrača koji je sposoban utrpat 20+ u sezoni i koji je već 4-5 godina dvocifren.

Rotacija na šestici, ne, nego kapitalac koji je bolji od Mišića. Krilo isto, stoper isto.
    Ja bi se fokusirao na stopera i napadača, sve drugo ako je stvarno neka klasa dostupna za nas.

Ako ih se dovodi, onda nek budu prve opcije.
  • Zagi
    10.5k
    poslije-irokog.png
    Ovak to meni trenutno izgleda nakon Širokog. Daleko je još početak sezone ali neka razmišljanja.

-gurnut Jakira u prvu, dovoljno je kvalitetan
    -prekritični ste prema Topiću i Lisici, dobri su obojica
    -Mudražija je vrlo upitan, možda bude dobar džoker
    -Živković nikako, Soldo na još jednu posudbu
    -Varela je zabavan za gledati ali treba još puno pure pojest

-Mierez krucijalan
  • Olmic
    5k
    ak je topic prvi izbor za desno krilo nek se ugasi klub
  • BPAM
    221
    Dakle, Mierez ipak nije dogovoren.
  • Omake
    10.3k
    ako se ne vjeruje Paviću, onda postoji dovoljno mladih šestica ispod milijun eura vrijednost koje imaju jednu ili dvije dobre sezone u Portugalu/Nizozemskoj /Belgiji. Amine Lachkar je najbolji primjer i meni najveća želja ako se ide po takvog tipa igrača .
  • Zagi
    10.5k
    Imam ja bolje rješenje.
    Ako si toliko nezadovoljan , počni pratiti neki drugi klub.

Barelona ima dosta dobro desno krilo. Preporuke.
  • E46
    1.6k
    ja stvarno ne znam sta je to jucer topic lose odigrao da se ovako sere po decku. Jucer je odigrao prakticki bez greske, ali eto jebiga nije neko ime kad cujes Fran Topic losije zvuci od Juan Cordoba al jbg. Bolji je i od spikica i od menala i od lisice.
  • Zagi
    10.5k
    Jucer je odigrao prakticki bez greskeE46

Nije, nemojmo pretjerivati ali za mene je pokazao dosta.
    Trudi se i rudari svaku minutu na terenu.
    Teško će pobjediti na natjecanju u sprintu na 30-60 m ali znam da ima odličan, mekani pas i jako dobru šljucu. Sve to se bude vidlo do kraja priprema.
  • Olmic
    5k
    mozemo se i kladit da Topic nece ostat krajem osmog u Dinamu
  • badjibadara
    6.2k
    Tu je i Moreno.. krivilo ga se za ona dva gola na povratnu a Misica ni na mapirokikaciga

Zašto je Mišić uopće u ovoj rečenici?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.