• Paggini
    57.3k
    Pa jel nemaju svi ugovori neke stavke o raskidu? Tipa ako je ostalo xy mjeseci na ugovoru, isplaćuje se dio ugovora, odnosno xx mjeseci?

Tipa ako ima 24 mjeseca, isplacuje mu se 12?
  • ElDorado
    4.5k
    I Mmaee će očito biti problem
  • Crni86
    12.3k
    [ osim ako ne ugovore posebnu klauzulu (moze biti i otkupna klauzula), isplacujes cijeli ugovor.

Al eto dva stopera u hladnom pogonu, a zajedno sigurno imaju 1,5 milja na godinu… strava
  • Zagi
    10.5k
    zasto da uzme 300 ako moze 800?Efes Pilsen

Jer nije moralno iscuclati zadnju lipu iz kluba koji te plaćao toliko godina da bi ti išao po rehabilitacijama.
    Uspio u 3-4 godine konačno spojiti 3 mjeseca kontinuranog igranja i netko mu je brže bolje dao debeli višegodišnji ugovor. Vlatka ili pandur ili tko god je bio tada.
    Toliko netržišna odluka, očiti rikverc.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    mislim da je to češća praksa s trenerima, s igračima je vjerojatno drugačije jer su treneri jednostavno podložniji raskidima ugovora, a s igračima je najčešće situacija da odrade ugovor do kraja pa odu negdje besplatno ili jednostavno naprave transfer gdje klub kupac plaća odštetu. Prema tome, sve ostalo je podložno dogovoru.
  • Crni86
    12.3k
    ma sa trenerima ti je isto sranje. Fora je ko s jakirom, ugovoris npr da si mu duzan 6 placa kod raskida, ali za istu svotu ga onds moze drugi klub preuzet. Ista je fora i kod igraca, samo se s igracima takve klauzule male ne ugovaraju jer ce ti ih onda netko otkupit za kikiriki.

Ista klauzula ko s igracima, samo se u tom kontekstu zove oktuona jer ne ocekujes da ces s igracem ic raskidat ugovor vec da ces ga nekom prodat.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Samo se sjecam kad se ozbiljno ozljedio klub mu je dao Novi ugovor. Sad ga vidim lijepo odraduje . Ništa ,neka treci krugove sa klincima
  • rioda
    9.1k
    Ne kužim zašto bi se išlo u smjeru isplate cijelog ugovora? Stavi mu dva treninga dnevno, jedan u 9, drugi u 15h, pa nek odrađuje dok mu ne dopizdi i sam zatraži raskid za manju cifru.

I to sve koci novi Misicev ugovor jer obojica imaju istog menadzeraCrni86

A i ovo mi malo nadrealno zvuči, da Mišić čeka s potpisom zbog Perićevog raskida... Ako je tako, onda je to doslovno da se zapitaš tko je lud u cijeloj priči
  • Zagi
    10.5k
    A i ovo mi malo nadrealno zvuči, da Mišić čeka s potpisom zbog Perićevog raskida...rioda
    Baš nikakve logike. Mislim da je to potpuno izmišljeno.
  • Crni86
    12.3k
    Meni isto zvuci nategnuto (osim ako i sam agent pokusava u tome svemu izvuc sto vise love za sebe)… ali isto tako je cudno da misic jos nije potpisao novi ugovor makar su se kao sve dogovorili, dala mu se kapetanska vrpca itd.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Biznis je biznis, ja ne bi potpisao raskid s firmom za nista manje ako mi je zadnji ugovor u karijeri.
  • Zagi
    10.5k
    Niti ako znaš da ne možeš odraditi posao za koji si plaćen?
    Ko ih je* kad su glupi i naivni?
  • ElDorado
    4.5k
    Ne znam tko i što sad radi s Perićem ali lijepo bi ga na 35 poslao da runda na zvizdanu.
    Trebaš stvarno bit smradek nakon što si ozljeđen preko godinu dana da još i ucjenjuješ klub.
  • Crni86
    12.3k
    Al eto dva stopera u hladnom pogonu, a zajedno sigurno imaju 1,5 milja na godinu… stravaCrni86

https://www.tportal.hr/sport/clanak/na-njih-dvojicu-dinamo-ne-racuna-a-godisnje-im-isplacuje-1-5-milijuna-eura-20250706

Mamu vam lopovsku.
  • Ludovic IX
    9.1k
    lijepe je on novce zaradio u dinamu. ali vjerojatno je lijepo i trošio. tko zna jel išta uštedio odn vjerojatno je počeo kad je skuzio da od karijere više nema ništa tak da ja razumijem da on želi odraditi zadnjiu govor na jedan ili drugi način ali do posljednjeg centa..

ako neće više igrat a nema ni neke trenersku crtu, ovo su možda zadnji novci u karijeri. ja ću do penzije odnosno u sljedećih 21 godinu , ako bude sreće da dočekam penziju zaradit dosta više od tih njegovih 800k pa će to bit dovoljno tek da osiguram djeci neki početak i sebi normalan život u penziji.

a kako rekoh, on ima malo drugačiji stil života od mene da bi mu 800k ili 1,5 milja eura bila dovoljno u sljedećih 35 godina (pretpostavljam da i oni imaju pravo na penziju ako uplaćuju doprinose)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.