Misliš da bi momčad u kojoj igra 15ak KTCova i RPG (znači punih prvih 11 plus par zamjena) bila konkurentnija u europi od naših par zadnjih godina. Bjelica i nakon period? — Zagi
Ne, ja tvrdim da se novac koji se ima potencijalno upitno uložio. S jedne strane ćemo dati igračima na odlasku sve što traže, bez pregovora; ili kao prošle sezone šakom i kapom plaćati Mmaeea, Cordobu, Kangu itd., a s druge biti teški pregovarači kad treba dovesti igrača i platiti nekakvog Buksu, Dahla, Pongračića, nebitna su čak imena sad. — tp1997
To provjeren mozes samo zamisljati u svojoj glavi. Nijedan igrac nije provjereno dobar jer na to kako ce se kod nas pokazati utjece mnogo faktora.Opet da razjasnim, nemam ništa protiv do sada dovedenih igrača (imao bih protiv Radeljića za 2 mil), ali imam protiv da ne dođe provjeren stoper, napadač i desno krilo, iliti da na ovoj razini ostanemo. — tp1997
Mislim da definitivno ima potencijala za veći uspjeh, ali to zahtijeva godine kvalitetnog rada. Uz mješavinu nekoliko kvalitetnijih iskusnijih pojačanja iz liga 5 (igrači poput RPG-a trenutno), domaćih iskusnijih igrača (npr. Mišić trenutno) te mlađih talentiranih igrača (npr. Vidović trenutno) definitivno imamo prostora za napredak. Uvjeren sam isto da će i više igrača iz akademije u budućnosti ponovno ulaziti u momčad. — Teofil Kateran
Mi trosimo 38 milijuna eura na place, vrlo lako se dode do podatka preko financihskih izvjestaja. — Crni86
Izbjegnut odgovor.
Namjerno sam naveo 15ak takvih igrača i boldao punih prvih 11.
a minute ago — Zagi
I stvarno ne znam sta hoces kad smo ovo ljeto i bez LP potrosili sasvim dovoljno novca. — BBB Mataa998
To provjeren mozes samo zamisljati u svojoj glavi. Nijedan igrac nije provjereno dobar jer na to kako ce se kod nas pokazati utjece mnogo faktora — BBB Mataa998
mislim da ne bismo ponovili onakav uspjeh jer to onda nije Dinamo. Dinamo nije klub u kojem će prvih 11 bit stranci. I ne vjerujem da bi itko ovdje to htio i volio gledati. — Teofil Kateran
Meni je ova momčad žešće limitirana i nebi volio gledati ovako nešto na terenu. — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.