• Teofil Kateran
    2.8k
    Misliš da bi momčad u kojoj igra 15ak KTCova i RPG (znači punih prvih 11 plus par zamjena) bila konkurentnija u europi od naših par zadnjih godina. Bjelica i nakon period?Zagi

Mislim da definitivno ima potencijala za veći uspjeh, ali to zahtijeva godine kvalitetnog rada. Uz mješavinu nekoliko kvalitetnijih iskusnijih pojačanja iz liga 5 (igrači poput RPG-a trenutno), domaćih iskusnijih igrača (npr. Mišić trenutno) te mlađih talentiranih igrača (npr. Vidović trenutno) definitivno imamo prostora za napredak. Uvjeren sam isto da će i više igrača iz akademije u budućnosti ponovno ulaziti u momčad.

Uostalom nama je u četvrtfinalu EL igrao i Atiemwen, s klupe su ulazili Kastrati, Tolić, na klupi je sjedio Robbie Burton... Smatram da klub dobrim radom i dobrim prijelaznim rokovima može stvoriti momčad dominantniju od te. I vjerujem da uz Bobana to i možemo.
  • Goncalo Santos
    97
    na otpremnine trenerima, tu vjerujem da smo u vrhu europskog nogometa, europska putovanja, najskuplje hotele, velik broj zaposlenih u nenogometnom sektoru, odrzavanje skole....
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Ne, ja tvrdim da se novac koji se ima potencijalno upitno uložio. S jedne strane ćemo dati igračima na odlasku sve što traže, bez pregovora; ili kao prošle sezone šakom i kapom plaćati Mmaeea, Cordobu, Kangu itd., a s druge biti teški pregovarači kad treba dovesti igrača i platiti nekakvog Buksu, Dahla, Pongračića, nebitna su čak imena sad.tp1997

I covjek je zbog svog neznanja platio otkazom. Ako se prosle godine dalo prevelik novac i ugovore i promasilo to ne znaci da se moze onda stalno tako. I stvarno ne znam sta hoces kad smo ovo ljeto i bez LP potrosili sasvim dovoljno novca.
    Opet da razjasnim, nemam ništa protiv do sada dovedenih igrača (imao bih protiv Radeljića za 2 mil), ali imam protiv da ne dođe provjeren stoper, napadač i desno krilo, iliti da na ovoj razini ostanemo.tp1997
    To provjeren mozes samo zamisljati u svojoj glavi. Nijedan igrac nije provjereno dobar jer na to kako ce se kod nas pokazati utjece mnogo faktora.
  • Zagi
    10.5k
    Mislim da definitivno ima potencijala za veći uspjeh, ali to zahtijeva godine kvalitetnog rada. Uz mješavinu nekoliko kvalitetnijih iskusnijih pojačanja iz liga 5 (igrači poput RPG-a trenutno), domaćih iskusnijih igrača (npr. Mišić trenutno) te mlađih talentiranih igrača (npr. Vidović trenutno) definitivno imamo prostora za napredak. Uvjeren sam isto da će i više igrača iz akademije u budućnosti ponovno ulaziti u momčad.Teofil Kateran

Izbjegnut odgovor.
    Namjerno sam naveo 15ak takvih igrača i boldao punih prvih 11.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Mi trosimo 38 milijuna eura na place, vrlo lako se dode do podatka preko financihskih izvjestaja.Crni86

Provjeri jesi li napisao dobru cifru, ovo je daleko od istine. Plaće igrača su bile otprilike 25 mil. s bonusima.
  • rokikaciga
    2.6k
    Mozda za sve zaposlene u Dinamu...i cistacice i Misic, KTC i Boban..
  • Goncalo Santos
    97
    To da postoji u nogometu provjereno onda bi sportski direktor mogao biti i ja, Barca promasi 3 puta s preko 100 mil na Griezmana, Coutinha i Dembelea, svi su oni provjereni igraci bili. Nema tu matematickih zakonitosti kako opravdati transfer, sve je to kocka.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Izbjegnut odgovor.
    Namjerno sam naveo 15ak takvih igrača i boldao punih prvih 11.
    a minute ago
    Zagi

Pa dobro, ja sam dao svoje mišljenje što bih volio vidjeti i što mislim da bi dovelo do takvog uspjeha, a ako misliš da imamo 11 KTC-a i RPG-a u prvih 11 mislim da ne bismo ponovili onakav uspjeh jer to onda nije Dinamo. Dinamo nije klub u kojem će prvih 11 bit stranci. I ne vjerujem da bi itko ovdje to htio i volio gledati.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    ovdje se priča i plaćama igrača koje su ovdje 25 mil. s bonusima. Plaća stručnog stožera je 6 mil. samo zbog silnih odšteta za raskide s trenerima, a ostali zaposlenici su na 6 mil.
  • tp1997
    1.6k
    I stvarno ne znam sta hoces kad smo ovo ljeto i bez LP potrosili sasvim dovoljno novca.BBB Mataa998

Jednostavno, da se pokaže istinitim da smo za Belju ili napadača tog ranga spremni dati 4-5 milijuna eura, da rješenje za stopersku poziciju ne bude Radeljić, i da nam desno krilo ne sačinjavaju isključivo nedokazani potencijali.

Ne tvrdim da treba trošiti da bi se trošilo (kao što si i rekao, zadnji koji je to napravio bez rezona dobio je otkaz) ali u sezoni kada je apsolutni imperativ osvojiti prvenstvo te kada je ključno iduće ljeto ući u LP ne smijemo riskirati s rosterom zbog nekih 4-5 milijuna razlike sveukupno. Nekako mi je nezamislivo da ćemo za taj novac propasti, a ulaganje se može isplatiti višestruko.

To provjeren mozes samo zamisljati u svojoj glavi. Nijedan igrac nije provjereno dobar jer na to kako ce se kod nas pokazati utjece mnogo faktoraBBB Mataa998

Pojednostavljuješ. Naravno da nikad nisi 100% ni s jednim igračem, ali svakako da se može s većom sigurnošću zaključiti da će, primjerice, Ljubičić ili Villar sa 100+ utakmicama u ligama petice biti igrači koji rade razliku nego što se to može za Lisicu.
  • Crni86
    12.1k
    ovdje se prica na sta mi trosimo lovu te zasto onda ne mozemo vise potrositi na transfere, odnosno postavlja se pitanje di je lova.. Ljudi nisu svjesni da nisu samo igraci trosak. Tu je i omladinska skola, strucni stozeri, pa kak si reko otpremnine itd itd.

Postoji financijski izvjestaj iz kojeg se lijepo moze iscitati na sta klub trosi novac. Da previse trosi, to je svima jasno te upravo to i Zvone pegla kako ugovaranjem novih ugovora koji vjerojatno imaju vise varijabilnih stavki te raskidanjem onih koji su bolesno visoki.
  • Zagi
    10.5k
    mislim da ne bismo ponovili onakav uspjeh jer to onda nije Dinamo. Dinamo nije klub u kojem će prvih 11 bit stranci. I ne vjerujem da bi itko ovdje to htio i volio gledati.Teofil Kateran

dobro, a ovo?
    Evo nabacao sam neke domaće rubne reprezentativce i par dojučerašnjih forumskih aseva.
    nabacano.png
    Sve igrači iz tog donjeg ešalona lige petice ili gornjeg Turske i takvih liga. Na to sam se ja koncentrirao.

Meni je ova momčad žešće limitirana i nebi volio gledati ovako nešto na terenu.

A da ne velim kako bi nas dovela do ekspresnog financijskog kolapsa.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Meni je ova momčad žešće limitirana i nebi volio gledati ovako nešto na terenu.Zagi

Meni je isto ova momčad poprilično limitirana i osobno ne bih volio gledati takav Dinamo, već sam naveo što bih volio vidjeti, ali definitivno mislim da ima prostora za napredak da se stvori bolja momčad od Bjeličine. Samo ponavljam, za to treba vremena i više dobrih prijelaznih rokova. Dinamov identitet je prije svega i stvaranje igrača i vrijednosti.
  • CastAway1986
    3.3k
    Koliko stranica ste se raspisali da čovjek pomisli da smo doveli napokon i napadača!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.