• Mr Anderson
    12.5k
    Gdje su napisali da je otpisan?dzg2024dzg

Doslovno u dva članka pišu da je Galešić navodno otpisan nakon što su jučer pisali da je najveći gubitnik priprema.
    Naravno da su to gluposti, rekao bih čak svjesni pokušaj unošenja nemira u ekipu i navijače.
  • skener
    4.4k
    @Ijayi Atiemwen kako napreduje prodaja Mmaeea
  • Marley
    4.3k
    znam da je uobicajeno, da. Nisam ti ja bas tako naivna i neupucena kako izgledam :razz:
    Samo kazem, meni takve stvari apsolutno ruse sliku o igracu, bez iznimke.
    Jedno je htjeti otici i to dati do znanja trenutnom klubu. Sve vise od toga, je neprofesionalno i govnarski.
    Ako si napravio to kad si htio doci k nama, vjerojatno ces raditi probleme i kad budes htio otici od nas. To je tako.

Nije lako naci igrace koji su vrhunski igrackom kvalitetom, a da im je uz to i profesionalnost i postenje na visokom nivou. Zato toliko i cijenim one za koje smatram da jesu takvi :wink:
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    Transfer je blizu realizacije
  • skener
    4.4k
    Pošto je očito da naši novinari nemaju gotovo nikakve informacije o transferima od kada je Boban to preuzeo u svoje ruke, najbolje bi im bilo da svako par dana nazovu Olma i pitaju koji se igrač raspitivao o Dinamu.
    Svi putevi u Zagreb vode preko Danija Olma.
  • Nolifer
    11.8k

Jel taj Mandela u rodu kaj s Hiljsonom Mandelom? :joke: :lol:
  • Omake
    10.1k
    nije s Hiljsonom , ali je s Efektom.
  • Shkera
    550
    ni pol milje nećemo odštete za Mmaeea dobit, bitno da smo mu dali bonus za potpis 700+ tisuća... Mariću jebem li ti sve.
  • rokikaciga
    2.6k
    Bolje i pola milje nego raskid na nasu stetu
  • Laugreano
    4.4k
    Barem nismo trebali otpremninu placat haha
  • Shkera
    550
    Ma sve stoji, ali jako loš posao.
    Da mi moramo tjerat igrače ili davat besplatno... prestrašno.
    I to ne jednog nego 10 njih.
  • Laugreano
    4.4k
    Kad pogledas, svaki veci klub ima neke takve.
  • ElDorado
    4.5k
    Potpuno podržavam ovo. Mogli smo se mi zajebavat jos dva mjeseca s tim igracima i mozda bi prosli i bolje ali Boban je ocito htio imati cistu situaciju sto prije. Ionako vjerujem da ce zicer probat prodat Hoxhu, Špiku i Bulata. Od svih transfera jedino mi žao Kača. Mislim da je za njega tu bilo mjesta.
  • Fan
    1.2k
    Teško ćemo se mi Mmaeea riješit, a da to ne bude neka djelomična isplata...
  • Goncalo Santos
    69
    Evo pisu da je propalo s Azerima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.