• KristijanHR
    149
    mozda bas danas bude neki Villar broj 2...
  • Laugreano
    4.4k
    A ironično, prvi je dan prijelaznog roka.
  • Ludovic IX
    9k
    26.6. je počeo kod nas
  • mali M
    7.9k
    Danas je valjda prvi dan u zadnjih mjesec dana da nemamo niti jedno ime "spremno" za predstavljanje.skener

Katastrofa! Uprava odlazi! :rofl:
    Zbog njihovog užurbanog načina rada nismo se stigli ni pošteno svađati na ovoj temi niti ništa!
    Uništili nam i sezonu kiselih krastavaca
  • ElDorado
    4.5k
    Ne znam baš čemu još forsanje Radeljića. Već imamo pet stopera za dva mjesta a i šesti se vraća do kraja godine.
  • YasutoWakizaka
    179

Je vidio sam da je maneken, ali ocekivao sam neku objavu kao i za KTCa. Valjda je to ta :D
  • Fan
    1.2k
    Ode li i on ostaju nam Perić i Brkljača jel tak!? Zagija bi ostavio za 3.golmana.Dadox

Gledajući isključivo nama beskorisne igrače, tu su:
    Zagorac
    Mmaee
    Perić
    Brkljača
    Špikić
    Bulat

Mmaee ako ode za 500k, to je top. Špikića i Bulata vjerujem da se može riješit i bez raskida taman da besplatno odu, a Zagorca, Perića i Brkljaču ćemo sigurno morati isplatiti barem djelomično.
  • Mali Zeus
    17.9k
    sin je Bobanovog oca, a nije mu bratmali M

Kao braća su od drugog oca i majke.
  • CastAway1986
    3.3k
    Sportske pišu da je navodno Galesic otpisan :lol: I naravno ponovno spominju Radeljica
  • Mali Zeus
    17.9k
    Jel to ona jedna rečenica u intervjuu s Radeljićem?

Ja se stvarno nadam da po običaju kenjaju.
  • don
    13.9k
    nepotpisan članak, naravno. Nitko nije otpisan u 3 dana priprema..
  • dzg2024dzg
    126
    Sportske pišu da je navodno Galesic otpisan :lol: I naravno ponovno spominju RadeljicaCastAway1986

Gdje su napisali da je otpisan? Pišu gluposti kao i inače, ali nigdje nije napisano da je otpisan. - Kažu da će se teško nametnuti, ali i to kažu vjerojatno bez nekog pokrića.
  • Zagi
    10.4k
    Živković se vraća u momčad i krenula medijska paljba po desnom stoperu?
    Hmm, kao da sam taj film već negdje gledao....
  • Marley
    4.3k
    Mi da prodamo Kuleta za 3 milijuna, kojeg ni ne gledamo kao prvu špicu ni kao potencijal, pizdili bi na forumu, opravdano.

Tako da ono, realna cijena Belje je 6-7 milijuna eura i naša jedina šansa je da on potpuno ispizdi Augsburg svojim ponašanjem pa ga puste za 4 milijuna ili nešto, takozvani Ivanušec manevar.
    Paggini

Ne znam da je bas TOLIKA razlika u kvaliteti izmedju njih dvojice. Dupla sigurno nije. Ako nista drugo, onda zbog zalaganja koje je, bojim se, nebo i zemlja. U korist Kuleta naravno.

A ovo da ispizdi klub dok ga ne puste, ne znam jesi ozbiljan ili se salis, ali meni osobno bi bio veliki minus za igraca. Takvi manevri mi nisu bas slika i prilika profesionalaca kakve zelim u nasem klubu.
  • don
    13.9k
    A ovo da ispizdi klub dok ga ne puste, ne znam jesi ozbiljan ili se salis, ali meni osobno bi bio veliki minus za igraca. Takvi manevri mi nisu bas slika i prilika profesionalaca kakve zelim u nasem klubu.Marley

to se dešava u 80% transfera kada igrač želi ić, a klub ga ne pušta. Imaš i dosta trenutnih igrača Dinama koji su isto radili za dolazak tu. To je normalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.