• M94
    2.9k
    U ovom vrlo dobrom transfer roku zasad mi je Radeljic najveci misteriji, od kud uopce da smo zainteresirani za njega kamoli sta drugo.
    Jos bi se placala odsteta, bezveze.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Skoro svaku tekmu padao na pod od bolova? Obično kad vode 1-0 i kad se treba ušićariti neka minuta. — marcio amoroso

Reci mi da nisi gledao redovno Rijeku bez da mi kazes da nisi gledao redovno Rijeku. Daleko je to bilo od toga da je samo bio u "bolovima" zbog odugovlacenja. Hvatao se za koljeno nakon svakog jaceg duela i cesto gledao prema klupi.

Ne znam koliko moja prica moze ne pit vodu s obzirom na to da vec mjesec dana nit igra za reprezentaciju nit za Rijeku, a navodno se oporavio. Proslo je 6 punih mjeseci od njegovog pocetnog problema sa koljenom.
  • JakovK6
    326
    Radeljić ne dolazi u obzir zbog problema sa koljenima, ali katastrofa je jer smo stavili otkupnu klauzulu na Kačavendu... :D
  • mali M
    10.9k
    Da se dečko ne zove Stjepan Radeljić nego Stephan Radhet drkalo bi 99% foruma na njega. — marcio amoroso

Pa nije Marcio, ali uvijek sam uspio vidjeti neki smisao u HNL pojačanjima, bio igrač mlad pa ima potencijal ili pokazuje vrhunsku igru pa ga repka prati ili je najbolji na nekoj svojoj poziciji... jednostavno ja u Radeljiću ne vidim ništa sa čime je on zaslužio da ga Dinamo zove... Doslovno "jedan od" igrača Rijeke.. :confused:
  • Ivanmtk
    2.1k
    Pa da možemo dat 5 za Belju, a sitničarimo tu za Radeljića. Pa ja ne mogu vjerovat. Dajte i Mišku 2 i idemo dalje. Ko u malo gleda, puno ne vrijedi
  • Markoslav
    22
    Ja ne kužim zakaj se Radeljić navlači u DZG, mislim da ionako imamo dečke da popune njegovu poziciju.
  • E46
    2.1k
    za tog kljakavog štopera koji je teški šrot od igrača je i milja previše i to debelo previše
  • Mali Zeus
    22.2k
    Pa da možemo dat 5 za Belju, a sitničarimo tu za Radeljića. Pa ja ne mogu vjerovat. Dajte i Mišku 2 i idemo dalje. Ko u malo gleda, puno ne vrijedi — Ivanmtk

Izvrsna logika.
  • nemapredaje
    6.9k

Nije stvar u tome imaš li ili nemaš novaca za platiti, nego je stvar toga vrijedi li taj igrač toliko.

To je kao da dođeš u Konzum sa ženom i ona ti kaže “šta sad jebeš oko te litre mlijeka i 50€. Ak imaš 50€ kupi da možemo ić dalje”
  • Dzoni
    8.3k
    Nedo Bog da damo i centa za Radeljića, koliko još moramo Rijekinih preplaćenih igrača dovest u Dinamo samo da bi flopali pod pritiskom igranja u Dinamu
  • Maximo
    1k
    Išao sam gledati neke Ryanove sažetke s namjerom da vas razuvjerim da je loš... :D

Ali, bojim se da ne izgleda bolje od Kuleta stvarno...

https://www.youtube.com/watch?v=OqCmVp4Z8Ok&ab_channel=J.LEAGUEInternational

Tu je recimo zabio 2 gola, ali također fulo i penal , te komično još jedan zicer...više izgleda ko flop...

Ne znam koja je točno priča s njim...
  • rioda
    18.7k
    Draže bi mi bilo da dođe Krizmanić bez odštete, nego Radeljić za 1,5-2 milijuna
  • Nolifer
    15.8k
    Ako je Radeljić taj, nemam problem s time da dodje, siguran sam da bi bio pojačanje za Dinamo :strong: :up:
  • don
    22.6k
    i ko je reka da bi u slučaju dolaska Radeljića on bia u prvom sastavu? Ionako se ovdje pisalo da bi nam triba neko iskusniji uz mlađe igrače na stoperskim pozicijama, a to Radeljić zasigurno je. Dapače, ako ne najbolji, top 2 stopera lige zadnje dvi sezone.
  • Mr Anderson
    22.6k

Krizmanić nije stoper kakvog traže Kova i Boban. Od tehnike ima mobitel. Jedino kaj je ljevak i bio bi besplatan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.