• Jurki
    18.2k
    Ne znam kakva je situacija s njegovim koljenima.. al ako su ostali zapamtili da je Đalovic prical o tim problemima.. onda nekaj ima u tome. Mozda.

Da se dečko ne zove Stjepan Radeljić nego Stephan Radhet drkalo bi 99% foruma na njega.marcio amoroso

Kaj se mene tice.. ovo je totalno netocno. Nije stvar ni u imenu, a ni u prezimenu igraca. Problem je kaj bi opet Miskovica mi financijski pogurali..i to za po pisanju medija 2 mil eura kaj je totalno previse.
    Vec sam nekoliko puta napisal.. Radeljica nebi uzel ni za 1.cent.. ne zbog Radeljica vec zbog Miskovica i Rijeke.

Ali pitanje je kadaemreli21

Decko ima godinu dana jos ugovor.. za samo 6 mjeseci ga mores dovesti za dzabe. Pun k klubova priceka 6 mjeseci.. zakaj nebi i mi? Ako je vec procjena da je to taj igrac koji nam nasusno treba.
  • Goncalo Santos
    44
    Mozda nepopularno, ali prije bih uzeo Maresica iz Istre koji je u zadnjoj godini ugovora pa cak i Krizmanica kojem je istekao ugovor u Gorici, kao sto gospon @Jurki kaze prvenstveno zbog Miskovica jer ga vec mogu zamisliti kako se negdje smije sto ce nam uvaliti igraca koji je medicinsko cudo sta je odigro tolike utakmice na rubu ozljede, jos bi uzeo uz odstetu i Topica...
  • bazooka93
    16
    bio je standardan u vecini utakmica zadnje dvije sezone gdje je RIjeka imala ponajbolju odbranu.
    Vec je igrao sa Galesicem u paru i to odlicno.
    Po meni ne vrijedi 2 milje zbog godina, zdravstvenog stanja i ugovora koji ističe ali lik je bolji od svih DInamovih stopera a i suhe brojke to pokazuju.
    Analitičari dajte grafove
  • Goncalo Santos
    44
    U prilicno kaoticnoj sezoni s 4 razlicita trenera, nehomogenoj svlacionici i mnostvo drugih problema sumnjam da bi se Radeljic snasao bolje da je bio u Dinamu, isto tako u zdravijoj atmosferi koja vjerujem da se vec stvara sam uvjeren da ce nasi stoperi svi bolje izgledati, nista protiv Radeljica, posten, vrijedan igrac, ali mislim da mu je ovo bila sezona karijere i tesko da ce mu se ponoviti pogotovo u Dinamu koji je ipak razina vise.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Da se Niko Galesic zove Maxime Bernauer imali bi danas druge rasprave, a kamoli da jos dode Radeljic. Svaka cast Rijeci na magicnoj sezoni, ali puno zasluga za broj golova imaju i Selahi i Petrovic, pa je jedan bio besplatan i nije ga se uzelo.
    Nadam se da ce naci rjesenje izvan HNLa.
  • Mali Zeus
    17.9k
    Galešić, KTC, Domingues, mali Jakir, Živković. Treba li nam Radelja uopće?
  • Mali Zeus
    17.9k
    Na kraju ce odluciti oni koji odlucuju.Orc123

Word!
  • M94
    1.8k
    U ovom vrlo dobrom transfer roku zasad mi je Radeljic najveci misteriji, od kud uopce da smo zainteresirani za njega kamoli sta drugo.
    Jos bi se placala odsteta, bezveze.
  • NitkoBitan
    28.1k
    Skoro svaku tekmu padao na pod od bolova? Obično kad vode 1-0 i kad se treba ušićariti neka minuta.marcio amoroso

Reci mi da nisi gledao redovno Rijeku bez da mi kazes da nisi gledao redovno Rijeku. Daleko je to bilo od toga da je samo bio u "bolovima" zbog odugovlacenja. Hvatao se za koljeno nakon svakog jaceg duela i cesto gledao prema klupi.

Ne znam koliko moja prica moze ne pit vodu s obzirom na to da vec mjesec dana nit igra za reprezentaciju nit za Rijeku, a navodno se oporavio. Proslo je 6 punih mjeseci od njegovog pocetnog problema sa koljenom.
  • JakovK6
    174
    Radeljić ne dolazi u obzir zbog problema sa koljenima, ali katastrofa je jer smo stavili otkupnu klauzulu na Kačavendu... :D
  • mali M
    7.9k
    Da se dečko ne zove Stjepan Radeljić nego Stephan Radhet drkalo bi 99% foruma na njega.marcio amoroso

Pa nije Marcio, ali uvijek sam uspio vidjeti neki smisao u HNL pojačanjima, bio igrač mlad pa ima potencijal ili pokazuje vrhunsku igru pa ga repka prati ili je najbolji na nekoj svojoj poziciji... jednostavno ja u Radeljiću ne vidim ništa sa čime je on zaslužio da ga Dinamo zove... Doslovno "jedan od" igrača Rijeke.. :confused:
  • Ivanmtk
    1.4k
    Pa da možemo dat 5 za Belju, a sitničarimo tu za Radeljića. Pa ja ne mogu vjerovat. Dajte i Mišku 2 i idemo dalje. Ko u malo gleda, puno ne vrijedi
  • Markoslav
    22
    Ja ne kužim zakaj se Radeljić navlači u DZG, mislim da ionako imamo dečke da popune njegovu poziciju.
  • E46
    1.6k
    za tog kljakavog štopera koji je teški šrot od igrača je i milja previše i to debelo previše
  • Mali Zeus
    17.9k
    Pa da možemo dat 5 za Belju, a sitničarimo tu za Radeljića. Pa ja ne mogu vjerovat. Dajte i Mišku 2 i idemo dalje. Ko u malo gleda, puno ne vrijediIvanmtk

Izvrsna logika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.