• Paggini
    56k
    Ova leđa bih prepoznao bilo koji dan, bilo koji sat, kao što ga prepoznavaju svi lijevi bekovi koje je ostavio u prašini
  • Orc123
    12.3k
    pa na Spanjolakom, kad je Kovacevic bio mali bile su popularne one Meksicke sapunice pa naucio...

juric?
  • Jos-Optimus
    6.2k
    ma šupak mali, glumac. Mislio sam da se opametio, ali ako je i dalje takav pohlepni gad onda nam ne treba
  • CastAway1986
    3.3k
    je doći će kao i Frigan sto ga je Kvasina najavio
  • Ljubuški86
    4
    Moze li bit da uz nove dresove bude i neka transfer bomba
  • Tvrdica McTvrdi
    770
    Nisam sad to češljao dublje pa da nebi bilo da krivo optužujem, ali taj Bakrar meni izgleda kao neka jebena menadžerska igra. Stalno nam ga se uvaljuje, povezuje s nama preko članaka, a realno on apsolutno ništa nije pokazao da je za Dinamo: nije niti domaći igrač pa da na osnovu toga je logičan neki slijed. Od tisuće napadača diljem svijeta opet on došao na red. A Deda i sam kaže da informacije ima od tih svojih prijatelja menadžera tako da moguće da mu je netko rekao ajde opet spomeni Bakrara. Ne bih ga želio tu, jedan Taichi Hara je meni bio bolji u Istri od Bakrara.
  • dinon7
    1.9k

I nas juda Ivanusec.
    Kažu Nizozemci da smo zainteresirani za njega.
    Ja bih ga osobno volio vidjeti na lijevom krilu. Tu smo po meni dosta tanki.
  • tp1997
    1.6k
    apsolutno ništa nije pokazao da je za DinamoTvrdica McTvrdi

Čovjek ni u jednoj sezoni u životu nije prešao 10 golova, maksimum mu je 8.

U NYCFC ima 48 nastupa i 8 golova, a MLS je realno i dalje pinokio liga što se tiče obrane, obrambenog postavljanja itd.

Doslovno nikad ništa nigdje nije napravio, meni je priča bila apsurdna i kad se prvi put pojavila, no tada je bilo i apsurdnih ljudi u klubu koji su donosili odluke pa hajde, razumljivo. Odbijam vjerovati da je Boban ili itko od ovog stožera toliko blesav da nasjedne na tog mačka u vreći.
  • Filip85
    264
    Volim kada se to dogodi igračima koji žele van iz Dinama. Nadam se sličnome scenariju i za Baturinu. :) Karma !
  • Paggini
    56k
    Ako već moramo uzimati nekog napadača kojeg ćemo svi kolektivno zvati Bobanovim "mačkom u vreći", nek uzme onda onog Ryana iz Japana, za njega barem ne znam da je loš, za Bakrara znam sigurno.
  • Tvrdica McTvrdi
    770
    Zato kažem, nekako mi izgleda nevjerojatno da Boban sad sjedi u uredu, razmišlja i sine mu "E pa da, Bakrar!" od svih na svijetu, izglednije mi je da neki menadžer došao s time na razgovor.
  • hardek
    5k
    Ne mogu nikako pročitati Bobanov plan za napadače. Budimo realni 3 napadača u kadru u današnje vrijeme nema nitko. Svi imaju 2 napadača + jedno krilo koje može uskočiti ako se dese ozljede ili nekoga iz omladinskog pogona.

Ako uzmemo u obzir da je nabavljen dolazak 2 napadača kakva je tu situacija s Kuletom onda? Po meni smisla ima jedino dovest 1 napadača i pustit Kuleta ili dovest 2 napadača i prodat Kuleta.
  • Mlađi referent
    13.2k
    Mozda je Bakrar to pojačanje za marketing
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Kakav crni bakrar ? Sosa ? Pa imamo sad dva lijeva beka jbt. Lupetaju bez veze . Zali boze papira
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.