• Jos-Optimus
    6.2k
    Baturina veze nema s Ivanušecom, ali nikakve. Bati je dovoljno dugo u Dinamu, unatoč flopu u HNL-u prošle sezone nam je donio i dao puno i, gledajući sve okolnosti, bilo je vrijeme da ide. Ivanušec je bio teški šupak kad smo ga trebali i isforsirao je odlazak, a sad se još cigani s plaćom.
  • Nogo
    7.8k
    Jagušić -> Dinamo (zima)
    /Facebook izvor
  • Droljo
    17.7k
    Facebook izvorNogo

Ovo je naj vjerodostojniji izvor do sad. :lol:
  • Marktwain
    547
    Ja ovom Facebook profilu vjerujem.:lol:
  • rakurs
    1.6k
    Ne, ajde sad ozbiljno, jel pogodio taj lik s Facebooka ikada išta? Jel imao ikakvu informaciju prvi prije svih? Ne računam Domingueza jer je prije njega onaj Španjolac napisao pa je ovaj onda karakteristično prisvojio.

Kako ne volim te lažne insajdere, daj mi Hazu i Miru, nema ih već tjednima :chin:
  • Papastrumf
    17.2k
    Haza i Miro su takodjer pometeni od strane Bobana.
  • rakurs
    1.6k
    Ne znam jel zajebacija, al itekako bi mi imalo smisla. Ono kako je odrađen Villar je bilo savršenstvo, tako na prepad me nije dobilo odavno.
  • Time
    1.3k
    Puno se novca potrosilo,pitanje je uopće jesu li potrebni Beljo/Mierez koji su skupi.Kulenovic bolje paše ovom Kovinom i Bobanovom Dinamu.Mierez bi se bolje uklopio od Belje ali ne znam u kakvom je on uopće stanju i formi nakon Emirata...6 golova u Emiratima je premalo.Kulenović zaslužuje priliku kao prvi napadac i vjerujem ako mu se da puno povjerenje da ce biti prvi strijelac lige sa preko 20 golova.
  • hardek
    5k
    Da nisu Petko i Pjaca bili Miro i Haza :lol:
  • DiddyGuela
    3.7k

Miro je bio Baturina :rofl:
  • Medvedgrad
    609
    Volim kada se to dogodi igračima koji žele van iz Dinama. Nadam se sličnome scenariju i za Baturinu.Filip85

Da to si nedavno napisao. Da želiš da Baturinu prodamo što skuplje a zatim da mu karijera propadne.

Sjaši.
  • Fanboy
    3k
    Ivanusec je pokazao da mu Dinamo nije previse bitan kada je placuci forsirao transfer u FeyenoordDiddyGuela

Zna se da svaki igrač želi osvariti karijeru vani i doći do onih najpoznatijih klubova. Ne znam zašto se to uopće uzima kao zamjerka. Dinamo se nalazi u HNL-u i bez obzira da osvojimo LP, opet bi naše okruženje i klubovi da idući tjedan igraš pred praznom Kranjčom, igrali ulogu na potpisivanje.

Limitiran si samim okruženjem, a sjeti se tko su ljudi koji su vodili klub i kako se mjerio napredak. Nije isto kad ti Boban ponudi viziju ili kad ti je Perasica bila u klubu.

Ivanušec bi itekako bio pojačanje, ono proljeće je bio naš daleko najbolji igrač i odveo nas do naslova sa 10-ak golova kada se sezona lomila. Ne smijemo sami sebe ograničavati, super bi bilo kada bi nogomet bio kao menadžer na igricama, ali puno puno faktora igra kako ćeš napraviti uspješnu momčad. Zato su ljudi kao Ancelotti i Boban uspješni jer su vrhunsku psiholozi, to je posao gdje ne smiješ nikoga prekržiti, a opet ne smiješ dati previše na važnosti i da se razmašu.

Najvažnije da Dinamo raste kao klub, a ja vjerujem da Ivanušec može pomoći. Sve ono staro baciti u neka davna sjećanja...
  • ElDorado
    4.5k
    Lik kojem je karijera u kujcu trazi i uvjetuje neku plaćetinu od svog matičnog kluba a dobro zna di smo i šta smo. Ok mozda nizozemci pisu gluposti ali povratak igraca koji godinu dana nije igrao…..nisam bas siguran
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Zašto se uzima kao zamjerka što je mali šupak koji je nedavno produžio i imao valjani ugovor na tri godine sa brutalnom plaćom u jako teškom trenutku za klub forsirao odlazak u ne baš tako puno bolji klub? Nego što bi trebali? Njegov odlazak nije bio planski i zbog tog forsiranja je prodan debelo ispod cijene, naravn oda mu zamjeram. I da, svi smo htjeli da se vrati računajući da se opametio i da će nam pomoći, ali ako izdrkava oko plaće, onda slobodno neka traži angažman negdje drugdje jer je očigledno i dalje budala
  • Fanboy
    3k

Nije bolji klub, ali je liga daleko bolja i odskočna daska za klubove liga petica. Šutalo je bio u najboljoj momčadi Nizozemske lige, a ja i ti znamo da je ovako kvalitetan bio u Dinamu, stoper prvih 11 naše reprezentacije, ali čuj Nizozemska je ipak daleko jača i veća reputacija od HNL-a...Sad ga traže top klubovi.

Što se Ivanušeca tiče, smatrao je da je potencijal za velike klubove i imao je priliku pokušati. Meni to nije zamjerka kao i da sa svoje strane se cjenka za plaću, pa svi mi to radimo i tražimo bolje uvjete.

Isto kao što sad imamo Bobana da ne daje velike ugovore kao nekad ekipa i premlaćuje pare za sebe preko menadžera. Ako se nađu na sredini ok, ako ne opet nikome ništa. Ne vidim tu problem da i on sa svoje strane ima uvjete. Ono što znam da Ivanušec je puno pomogao kod osvajanja naslova i taj dio na terenu me zanima. O plaćama, financijama i sličnim stvarima valjda imamo ljude u klubu koji bi trebali brinuti, pa da mu daju plaću od 10 mil eura godišnje neću valjda krivit njega koji to traži, već onoga koji mu to da ako ne vrijedi te novce. Ako potpiše od njega očekujem da daje sve od sebe i opravda se kao pojačanje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.