• Miro Vugrinec
    10.7k
    Sosa ima 1.8 milja brutto — ElDorado

Netto.
  • Rex Ramae
    4.3k
    jednu opciju iz Belgije je već odbio jer želi samo tu, tako da će on sve napraviti da dođe kod nas — Miro Vugrinec

Kako je ovo jebeno za pročitati, koliko smo sa Zvonom dobili, prije Belje - Lisica, Moris, Ljubičić odbijaju sve ponude iz lige petice i hoće isključivo k nama. Znači brutalno!
  • Mr Anderson
    22.6k
    Bruto, neto...svejedno, kod nas ne može ni blizu toliko dobiti. Uostalom, imamo dva lijeva beka, koji k. će nam još i on?
  • Papastrumf
    24.4k
    Prema Capologiju Ivanusec trenutno ima placu 500k net. Pa ga nabijem s njegovim reketarenjem — ElDorado

Ima 500, ali X 3.
  • hardek
    13.5k
    Navijači općenito imaju fetiš na hordanje igrača iz nekog razloga. Ja sam uvijek protiv toga jer previše igrača dovodi do nezadovoljstva svih.
  • Ritam Ulice
    3.3k
    uzeo bi sosu, dao mu 400 hiljki ali da jos malo pripomogne u marketingu jer nam fali ljudi..mislim da nije loš deal
  • JakovK6
    326
    Vec sam par puta pisao za Ivanuseca. Njemu i gospođi zarucnici je Dinamo, tocnije Zagreb, zadnja ali doslovno zadnja opcija za zivot. Zivim u mjestu gdje i njegovi i ak za nekog mogu davati sto postotne informacije, to je on. Agent ga je doslovno tjerao u Dinamo na pocetku ovog prijelaznog roka, ali eto
  • scooniepenn
    7.5k

Ovo mi je doslovce genijalno, u najmanju ruku kao da je frajer rodjen u Firenzi, a u mladosti zivio u Parizu, New Yorku i Londonu. Kakva je to malogradjanstina, cudo jedno. Onda neka nas Luka trazi druge meridijane za zivot i spasavanje karijere.
  • Sajla
    24.8k
    u mladosti zivio u Parizu, New Yorku i Londonu — scooniepenn

jesu mu ovo agenti?
    13831596983_a7708829b1_b.jpg
  • JakovK6
    326
    Nije stvar u njemu..s jedne strane i je, ovisi kak gledas :D I stari i buraz su mu Dinamovci, ali jebiga kad se gospođa slusa to je tak
  • ShanKu
    2.4k
    nikakav Ivanušec, ni Brekalo... ajmo dalje, koje su još opcije?
  • Navijač Dinama
    13k
    ali jebiga kad se gospođa slusa to je tak — JakovK6

U nas se takve zove papučarima.
  • scooniepenn
    7.5k

Da ne znam da je Naletilic, otprilike bih na tom tragu bio :sweat:
  • modri7
    260
    Ni Pjaci se ispočetka nije vraćalo u HNL dok mu nije karijera nije krenula slobodnim padom, pa je došo do razine da plače kad ga se potjeralo iz Dinama. Mislite da bi se on vratio u HNL da je mogo bolje? Ivanušec nikad nije bio niti će ikad bit igrač za jake europske klubove. Sad nek dobro promisli gdje će jer ako ne uspije u idućem klubu sudbina Brekala mu se smiješi. Možda i u Hajduku na kraju završi.
  • scooniepenn
    7.5k

I ja sam ozenjen i imam obitelj, ali da sam profesionalni nogometas u njegovoj situaciji bome bih zarucnici objasnio kako stvari stoje s mojom karijerom ergo njenom/nasom buducnoscu. Ako se dobro sjecam zenina mamica se nije bunila kad je Vuga gural loptu u carobnom Trabzonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.