• Odani Zgd
    603
    Sto se s Ivanušecom događa zna netko,jel on bio uopće u nekim konbinacijama,ili je samo želja nekolicine forumaša?Ja bi ga volio vidjeti u Dinamu,neki mu zamjeraju plakanje kod Vlatkice,al jbg,svi griješimo....neka posudba uz neku realnu cijenu,mislim da bi ga Kovačević dignuo iz "mrtvih"
  • Paggini
    56k
    Po informacijama koje smo dobili ponuda za Cordobu je bilo, ali trener Kovačević je htio pružiti šansu Cordobi te će i on sam na kraju odlučiti o igračevoj sudbini. Naime trener misli da Cordoba zaslužuje pravu priliku za razliku od igrača koji su otpisani već, jer ipak se radi o mladom dečku koji realno nije dobio pravu priliku. Također se misli da je isplativije zadržati Cordobu ako se dokaže, nego trošiti novce i vrijeme tražeći novo krilo.
    Juan tvoj je red!
    Ivdzo11

Jako me obradovala ova vijest! Imamo odmah i četvoricu na desnom krilz - i Juana i Josea i Cordobu i Zapatu!!!!

#VicPonedjeljkom
  • Ivanmtk
    1.4k
    Ništa. Ivanušec se nikako ne bi uklopio u ovaj način igre koji preferira Kovačević a koji uključuje visoki presing, puno trke, napadanje dupine i praznog prostora. Jednostavno nije nam potreban
  • Pacho
    1.8k

Ne, blize je Vijar kao sto je kolega rekao. Ovisno o dijalektu, moze biti i nesto kao Viđar, ali rijede.
  • DiddyGuela
    3.7k
    Ivanusec je pokazao da mu Dinamo nije previse bitan kada je placuci forsirao transfer u Feyenoord "jer mu je karijera u pitanju". I sve to nakon sto ga je taj isti Dinamo cekao 2 sezone da konacno nesto odigra i bude prevaga na terenu. A svemu tome je prethodilo visemjesecno medijsko kukanje njegovog agenta kako je Ivanusec prerastao HNL.

Koliko god on bio individualno igrac koji bi nam u ovom trenutku dobro dosao mislim da bi bilo kontraproduktivno imati igraca koji gleda samo sebe i svoju statistiku kako bi se konacno prodao van. Dinamo mu nije bio dovoljan, odabrao je Feyenoord, popusio je kurcinu i sada place dok ga njegov agent nudi preko SN.

Po svemu viđenom cini se da gradimo momcad od igraca koji su mladi,ambiciozni i kojima je Dinamo PRVI IZBOR.
  • rokikaciga
    2.4k
    Kad se umjesto Villara, Varele pojavi ovaj čovjek na pripremama i sve nas zajebe

407008_nicol_barella_20240914190154.png
  • CastAway1986
    3.3k
    Nadam se da ne dovode ovog Marcela Ryana jer lik nije bolji od Kuleta 1% ..Upravo gledao malo Tokyo -Yokohama izašao u 60min ništa specijalno
    Dajte Miereza
  • Paggini
    56k
    Upravo gledao malo Tokyo -Yokohama izašao u 60min ništa specijalnoCastAway1986

Kad je srcem već u plavom dresu
  • don
    13.9k
    @Orc123 možeš udahnit

inače, baš me zanima na kojem jeziku pričaju Kovačević i Villar ako nam mister ne zna engleski :joke:

IMG-1957.jpg

IMG-1960.jpg

IMG-1959.jpg
  • NitkoBitan
    28k
    Plavi 9 je u gradu... :cool:
  • skener
    4.3k
    Kako admin prati Zonu

Tražili ste Villara, dobili ste Villara
  • Marktwain
    546
    Sad nek pokažu prvog napadača.:lol:
  • NitkoBitan
    28k
    Novo pojacanje dolazi vec na pripreme! To je taj kapitalac u napadu kojeg smo trazili.

94fa3316-d9d1-4666-b91f-3d51edeb002b.jpg
  • NORTE
    17k
    Sosa slobodan igrač.
    Teško da ćemo ić po njega kad već imamo dva nova lijeva beka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.