• ElDorado
    4.4k
    Ima ga al je danas malo depresivan
  • JakovK6
    167
    Ma zona je čudo, ima nas svakakvih...da mi je netko rekao da će bit ekipe koja će žalit za Mmaeom, nebi vjerovao.
  • Ludovic IX
    9k
    kiki polovanec je bio omiljen među navijačima zbog strasti i zelje ali se onda dogodio fulham di je napravio crveni na pol igrališta i mi izgubimo 3-0..možda bi mi izgubili i a njim na terenu ali nakon re tekme, dobivao je ljubav sa tribina kao i ćale par godina kasnije
  • mokoxax468
    1.3k
    Ista situacija kao i s Kangom, mislim čak da je dobar stoper, no da očigledno prošle godine nije kliknuo sa svom promjenom trenera i generalnom atmosferom u momčadi, a previše je plaćen da bude back-up opcija.
  • skener
    4.2k
    Danas se plače za eventualnim odlaskom Mmaeea, a ako ostane onda će biti Boban nesposoban jer se nije riješio igrača koji nam ništa ne doprinosi.

Tako klasična priča, puno puta ispričana
  • don
    13.9k
    Mmaee je želio ostati ovdje i izboriti se za prvih 11,Izet Hajrović

to si zaključia na osnovu toga jer je profesionalni igrač stavia na story da trenira? :rofl:
  • Zagi
    10.4k
    pa ćemo tek tada vidjeti što smo imaliIzet Hajrović

Vidjeli smo mi i više nego dovoljno.
    Ak nekom treba osvježenje, ima negdje tekma protiv Rijeke na youtubeu.
  • Zagi
    10.4k
    profesionalni igrač stavia na story da trenira? :rofl:don

U trenutku kada lovi novog poslodavca. Nemojmo zaboraviti.
  • Droljo
    17.7k
    Ako zamjenimo njega za radeljića nismo napravili ništa. Nebi ni on puno manju plaću tražio + miška još zadovoljit...
  • don
    13.9k
    i? normalno je da mora trenirat. Profesionalni igrači treniraju gotovo svaki dan u godini, osim kad dobiju slobodan dan. I kad završi sezona svaki od njih dobije vježbe za radit doma.
  • ElDorado
    4.4k
    Ja ne kužim kak ljudi neke stvari ne dovode u kontekst momčadi i neke hijerarhije. Siguran sam da je jedan od problema prosle sezone bio i potpuni disbalans primanja igrača. Kako ocekivati da neko s 750-800k bude treci, cetvrti stoper i ima najvecu placu?! Naprosto nesrazmjer kvalitete i primanja. Erlić npr ima 30% manju.
  • Zagi
    10.4k
    Slažemo se , bez brige.
  • Jurki
    18.2k
    kad procitam na ovoj temi Rijeka, Miskovic dojde mi odmah slabo. :scream:
  • Izet Hajrović
    5.7k
    u toj utakmici možeš vidjeti plivanje cijele obrane uključujući i Galešića koji ne zna bi li piškio ili kakio kod prvog gola Rijeke. Krivu utakmicu si odabrao kao diskreditirajući highlight njegovog boravka kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.