• tp1997
    1.6k
    Nadam se da nitko u klubu nije toliko glup da je unaprijed odlučio da će RPG biti zamjena Valinčiću.
  • skener
    4.1k
    Nadam se da nitko u klubu nije toliko glup da je unaprijed odlučio da će RPG biti zamjena Valinčiću.tp1997

Ne samo da su odlučili, nego su odmah pohitali to javiti Olivariju da i on zna
  • Tvrdica McTvrdi
    725
    Bolji od RPGa? U ovom trenutku? Za nama prihvatljive novce? Ne znam, možda ima ako se dublje kopa. To je inače U Hrvatskoj bio uvriježeni stav u 20ima i gle čuda sad HNB javlja da nam fali 400.000 radnika.
  • rokikaciga
    2.4k
    Ma nebitno jel bolji. Pricam o nacinu rada kako je Sir Alex radio a ne sta jebeni HDZ radi... Sir Alex je napravio mozda i najuspjesniji klub na svijetu svojim metodama. Beckham hoce van? Siroko ti polje. Ruud? Bye bye...i brojni drugi

I jesu li zamijenjeni uspjesno? Naravno da jesu. Posao Bobana, Kove i Dabca je da nemaju zatrovanu svlacionicu sa nezadovoljnim likovima koji iza leda samo rade spacke, provociraju i smanjuju moral. Radije cu na beku imat sretne, motivirane Morisa i Mikica (jebiseSkegro) nego Morisa i razjebanog RPG.
  • Gelipter
    4.2k
    Nadam se da su ovo fakat samo pusta naklapanja Droljivarija kojem je sunce dodatno smutilo pamet. Ako je tako onda bi bilo fora da Klub uskoro uz Mudražiju za manekena postavi RPG-a za novu odjeću iz shopa i objavi onako suptilno. :cool:
  • scooniepenn
    5k
    S obzirom da je naša lijeva strana obrane potpuno nova i da je i Galešić praktički nov sa samo jednom polusezonom, prodaja RPG-a nakon ovakve rekonstrukcije bi po meni bila blago rečeno besmislena. Osim toga, za naći zamjenu jednake kvalitete njemu će trebati i puno sreće, a ne samo iskrcati 2 milje ili neki sličan iznos. Čovjeku treba prezentirati koliko nam je važan i da će adekvatno tome i biti plaćen kao lider novog Dinama što bi mogli biti dovoljno dobri argumenti da i nadalje ostane s nama.
  • Sajla
    9.9k
    novinarska naklapanja. prema capologyu RPG je zaradio u karijeri nešto više od 6 mil eura bruto. nama je izrazito vrijedan i zaslužuje biti među bolje plaćenima, a mislim da drugdje ni ne može dobiti značajno više. tu mu je prijatelj i zemljak KTC, omiljen je i među navijačima, ne vidim razloga da ode.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Neki dan piše kako je Galešić loš i kako je pao u drugi plan, kako se traži partner KTCu. Jučer piše kako će Stojković bit džoker s klupe (!?), a dns kako je Valinčić prvi desni bek. Mario Kovačeviću, višak si očito. Olivari, povedi nas
  • GOAT
    3.1k
    Inače iduće sezone je plan na desnom beku Gabriel i Valinčić, s tim da ćemo s Gabrielom potpisati vjerojatno novi ugovor, pa je neki cilj da ga iduće ljeto prodamo,Haza

To mi vec ima smisla
  • Cosimo
    30

Ma da :D
    Olivari protočno gubi sivu tvar u mozgu, ili mora pisati bez ikakvih informacija. Odbacujem ovo ILI, i stavljam "I".
  • CastAway1986
    3.3k
    Ne bi volio da RPG ode nego bi volio da potpiše novi ugovor..Prodao bi ga samo u slučaju da krene iskazivati neko nezadovoljstvo a sto se minuta tiče biti će ih dovoljno i za njega i za Valinčića..
  • hardek
    4.9k
    RPG mi se iskreno ne čini kao lik koji se dugoročno vidi ovdje i to je okej.
    Ako je moguće dogovoriti s njime ugovor na dodatnu godinu i staviti mu npr. 2 milje otkupnu klauzulu koja vrijedi od sljedećeg ljeta. Ako bi on bio voljan to bi bio win-win za nas. Morisu sezona da se aklimatizira i Mikiću posudba da se vidi kakav je, a RPGu transfer sljedeće ljeto + dobijemo 2 milje za njega.
  • Droljo
    17.6k
    dobijemo 2 milje za njegahardek

Praktički pokriješ sve što si mu dao. Super zvuči. I pre dobro nažalost....
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Meni je RPG kao Trent A.Arnold za siromašne, napadački vrlo dobar, ali obrambeno vrlo često pasivan, naročito taktički na niskoj razini.

Pretpostavljam da bi u sljedećoj sezoni vjerojatno podignuo razinu svoje igre, on je svoje najbolje partije pružio kad smo prelazili na 3-5-2 sistem,tu je i obrambeno bio puno agresivniji.
  • Amigo86
    25
    Ja se ne sjećam kad je zadnje izgubio duel 1 na 1 ili kad ga je zadnji put ko prošao, samo zna ne vratit se u obranu i lagano trcat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.