• fakin
    917
    pise olivari da rpg mozda ode ovo ljeto..da nije potpisao ugovor,i da mu klub neće radit probleme ak zeli otićishameless86

ogromna greška bi bila pustiti njega. treba mu se dati bolji ugovor jer je on jedan od rijetkih koji je ove sezone nešto pokazao. a kad imamo tolike promjene zaista bi nam dobro došao netko tko je bio lani i odigrao dobru sezonu.
  • ElDorado
    4.4k
    Ovo s RPGom mi se uopce ne svidja. Lik bi ove godine tek pokazao koliko zna. Nadam se da nije tak ali ak neće neće jebiga.
  • Slepicka
    136
    sorry svima na 3 ista komentara, slab internet na otoku, pa ne reagira post..RPG neka ostane onda do kraja ugovora ak vec ne zeli produziti..
  • Amigo86
    25
    Ja sam i dalje za da RPG može biti kao KTC dugo takvog desnog beka nismo doveli za besplatno, jedan od boljih igrača prošle sezone...I isto vrijedi za cordobu po meni nije loš ima nesto ali mu se mora dati još više šanse jer vidi se da zna ali da nema glavu jos za ovaj nogomet...ne znam kako vi mislite
  • Jurki
    18.1k
    Bockaj u Varazdin.. ufff top da se rijesimo velike place.
    A bome dobre vijesti za sve lokalne vinogradare.. :rofl:
  • Orc123
    12.3k
    kaj najgore necemo se rijesiti ogromne place jer ga nastavljamo mi placati.
  • Jurki
    18.1k
    nisam htel novinarskom šupku dati klik.
    Ak je rijec o posudbi onda u kurac.
    Mislil sam da ga se bumo konacno rijesili.
  • Niko1986
    2.2k
    Postoji mogućnost da se RPG ne vidi tu nakon iduće sezone. Ako je to slučaj, onda je bolje prodati ga ovo ljeto i uzeti 3-4 milijuna nego da ode besplatno. Čovjek je profesionalac iz Francuske i sigurno se ne vidi zauvijek u Dinamu.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Prema FINI, RPG je u 2024. godini zaradio 792k. Čovjek je stranac u najboljim godinama karijere, najbolji Dinamov bek u ohoho godina, ne vidim razlog zašto bi on pristao na manji ili isti ugovor prema novoj sistematizaciji. Naravno da očekuje veći ugovor nakon što se dokazao i ulazi u najbolje igračke godine, a najveća glupost bila bi pustiti ga sada samo zato što možda ne želi potpisati novi ugovor pod takvim uvjetima. Njega treba zadržati ovdje pod svaku cijenu, a onda kroz sezonu vidjeti može li ga Valinčić kvalitetno zamijeniti.

Ako je to slučaj, onda je bolje prodati ga ovo ljeto i uzeti 3-4 milijuna nego da ode besplatno.Niko1986

Ne vidim način na koji bi toliko zaradili na igraču bez kasnije preprodajne vrijednosti koji ulazi u zadnju godinu ugovora, radije će se neki francuski prvoligaš strpiti još pola sezone pa ga osigurati besplatno za sljedeću sezonu. Nemamo nikakve koristi od njegove prodaje ovog ljeta jer ne vjerujem da ćemo dovoditi još jednog desnog beka, a ostati na Valinčiću i Mikiću bio bi prevelik rizik.
  • Droljo
    17.6k

Tako je. Nek on odradi još tu sezonu i bumo videli kakav je valinčić pa i mikić te se, ako sve bude dobro, možemo osloniti na njih dva za dalje.
  • scooniepenn
    5k

Upravo to. Ali pazi ti kretenizam da RPG ne bi bio spreman biti alternacija Valinčiću. Dakle, vrli Maslinari već zna kako će Valinčić mekano izbaciti RPG-a iz prvih 11. Spektakl. Nadam se da netko ima konkretne informacije oko produženja RPG-a, jer ako ćemo ga stvarno prodavati onda od možda i najbolje popunjene pozicije to više nije niti izbliza tako. Ono što valjda ne bi trebalo biti upitno je da RPG treba imati ugovor u rangu Ljubičića i Mišića, jer je i kvalitativno u rangu naših najboljih igrača.
  • Shkera
    420
    Jebote, svi odlaze samo Mmaee i Cordoba ostaju...
  • Dani Olmić
    1.7k
    nadam se da ce se i njih rijesit - oni su medju prvima trebali bit otpisani, zajedno sa senatorima i kangom
  • Keyser Soze
    14.5k
    Ja bi volio da RPG ostane pa makar pod cijenu toga da ne dobijemo centa za njega iduće ljeto. Zadnja linija će biti premlada i preneiskusna, a sezona je strašno bitna.
  • OsamŠest
    5.6k
    oni su medju prvima trebali bit otpisani, zajedno sa senatorima i kangomDani Olmić

Ne razumijem? Oni i jesu otpisani. Kada dođe adekvatna ponuda koja će zadovoljiti sve strane, otići će.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.