• dzg2024dzg
    110
    Slažem se! Ajde Torrente može biti veliki prodajni potencijal jednog dana.. ali ovi ostali navedeni sigurno nisu bolji od Radeljića.
  • JakovK6
    157
    od Torrentea je, od ove dvojice nije :D
  • Str1nger Bell
    2.3k

Ma ja sam misljenja da je Torrente vjerovatno bolji, al imao je i on svojih mušica.
  • skener
    4k
    Doznajemo i da su neki dan u Maksimiru bili predstavnici slovenskog prvoligaša Mure, da se i s njima pričalo o mogućoj suradnji, o posudbi igrača. Najviše trojica Dinamovih igrača mogla bi ići u Sloveniju, a u Dinamu ozbiljno razmišljaju i o toj opciji, jer, ipak se radi o prvoligašu. A to je osnovni cilj, poslati igrače u najviši rang! Dinamo je, navodno, na tom sastanku i predložio Muri već neke igrače, ali, vremena su drugačija nego nekad. Tada je bilo dovoljno da klub kaže 'ideš na posudbu i gotovo', danas se pita i igrače, menadžere, roditelje, djevojke i supruge. Nema više 'hoćeš-nećeš', nego 'biste li možda htjeli...' Pa i o tome ovisi gdje će i pod kojim uvjetima iduće sezone igrati, prvenstveno mladi, Dinamovi igrači na posudbama.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/boban-ukida-tradiciju-dinamo-vise-nece-posuivati-loksi-modri-ce-suraivati-sa-slovencima/147271
  • vjeko1701
    16.1k
    Čavlina, Mikić, Vrbančić/Pavić?
  • Crni86
    11.9k
    toop vijest. Radi se radi, u dva mjeseca ce Zvone napravit 70% vise posla nego maric i ekipa u godinu i pol.

Jako veliki lajk za Zvonu i ekipu za sve do sad u tako malo vremena.
  • Olmic
    4.9k
    nisam siguran da ce nevistic bit neupitna jedinica. Cavlina je tu blizu
  • YasutoWakizaka
    177

Da, covjek je ugasio "strucnjake".
    Kad se zeli, nade se nacin, ali isto tako ne postoji osoba van Bobana koji ima ovakav autoritet da moze ovako nesto napraviti.
  • vjeko1701
    16.1k
    Po meni je Nevistiću ovo zadnja polusezona u kojoj mora pokazati da može bez ozlijeda i ozbiljnih amplituda odraditi posao jedinice, u tom slučaju posudba Čavline da bude jedinica u slovenskom prvoligašu pod slovenskim trenerima golmana nije loša opcija. Na zimu se onda može podvući crta i vidjeti gdje smo s njih dvoje.
  • Jurki
    18.1k
    ajde konacno... fala dragom Bogu..
    odlicna liga za klince da skupljaju iskustvo seniorskog nogometa.
    Bravo bravo bravo.

Da mi je prije 6 mjeseci netko rekel da se budu stvari rjesavale tak brzo, rekel bi mu da je lud.

Za 25 dana Zvone pojeo igricu.
  • Borovljanin
    241
    Čak se i Kačavendu može poslati na takvu posudbu. Teško da će se puno naigrati ove sezone, a bolje da igra nego da mu cijena opada.

On bi tamo imao 10 golova i 12 asistencija, sigurno. Ili bi nam se vratio u top formi i sa samopouzdanjem, ili bi ga nekom na konto tih rezultata prodali.

Konkurencija u sredini je trenutno Mišić, Villar, Ljubičić, Soldo i još ofenzivno Mudražija i Vidović-Stojković
  • Navijač Dinama
    10.1k
    jedva čekam kraj transfer roka i Dabca kako kao Pablo Escobar na onoj slici usamljen stoji i pita se a šta sad.zmujcinslbrod

Snapchat-870140498.jpg

Pogled u budućnost:
  • E46
    1.6k
    ne, tog kriminalca treba osuditi isto kao i neke prije, jer je unazadio klub, ja kad ga vidim i ako ga vidim na ulici cu mu osobno jebat kosatu nesposobnu mater.
  • Sajla
    9.8k
    mislim da ti nisi jedan od ona dva dizajnera koji rade u klubu koje je @Fantom danas spomenuo? :wink:
  • zmujcinslbrod
    44
    moramo mu pružiti svu podršku tad...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.